Select Menu

Συντριπτικό αυτό που αποκαλύπτει η Καθημερινή που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς και βέβαια εξευτελίζει όσους πρισπάθησαν να υποβαθμίσουν ή ακόμα και να γελοιοποιήσουν το σκάνδαλο.

Δυστυχώς εμπλέκεται και ένα παρακράτος εσχάτως κατ’ επάγγελμα νεοδημοκράτες, μυστικοσύμβουλοι, δημοσιογράφοι και παραδημοσιογράφοι που ξαφνικά αγαπήθηκαν απο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τραπεζίτη συνυφασμένο με το ΠΑΣΟΚ και την διαπλοκή… Το ψέμμα εντέλει έχει κοντά ποδάρια. 


Το ίδιο παρακράτος προσπαθούσε να επηρεάσει την δικαιοσύνη, το ίδιο παρακράτος τραπεζίτη, λαδώνει πολιτικούς και δημοσιογράφους για να θάψουν και να γελοιοποιήσουν το θέμα των CDS.

Δυστυχώς για σας καταλάβαμε γιατί τέτοιος οίστρος. Γιατί τόσο χρήμα σε “γαλάζια παιδιά”.

Πόσες off-shore είπαμε έχεις; Πόσες;;; Παίζουν και ομόλογα;


Ο πρώην υπουργός αναφέρεται στην υπόθεση των CDS (ασφαλίστρων κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας μιας χώρα της Ε.Ε.) στην οποία είχε εμπλακεί το όνομα του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Αντρίκου Παπανδρέου. Την υπόθεση διερευνά η δικαιοσύνη και συγκεκριμένα ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. «Ο Π δεν έχει την πρόθεση να συγκρουστεί μαζί τους» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός. «Μετά από εβδομάδες και μήνες κοροϊδίας έψαχνα και βρήκα διάφορους δρόμους λύσεις μεταφοράς των βιβλίων  Τελικά εσύ τίποτα….» σημειώνει.


΄΄'Ολοι ποντάρουν στην εξαθλίωση μας΄΄ τόνισε με ανάρτηση του στο facebook ο Πάνος Καμμένος.

Αναλυτικά σχολίασε:


Λόγιος Ερμής με πληροφορίες απο attikanea κα olympia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top