Select Menu

 

Προσέξατε κάτι; 

Κανένας από τους εκπροσώπους, των υπο διάλυση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ελέω Μπένυ και Σαμαρά), δεν τολμάει ΚΑΝ να προφέρει τις λέξεις «μισθοί» ή «μετενέργεια» ! Υπάρχει γραμμή..

 Το πρόσεξα ακούγοντας τον Χατζηδάκη χθές στην Κάτια Μακρή (βίντεο στο τέλος). Παραδέχθηκε ότι δεν ήταν μονόδρομος η πολιτική του μνημονίου, αλλά ξέχασε ότι πριν τις 6 Μαϊου, «ήταν… μονόδρομος» και την υπερψήφισε!

 Η κ.Μακρή τον ρώτησε για την επαναφορά των μισθών (μετενέργεια) και ΔΕΝ ΕIΠΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ !

Η κ.Μακρή ξαναρώτησε, και πάλι δεν απάντησε!

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ…;;;; ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ! ! !

 Χα χα χα χα χα …..Ποιοι είναι οι κοινωνικοί εταίροι….ο ΣΕΒ…;;;  !

Μα ο Βενιζέλος κι η κ. Γεννηματά, παραδέχθηκαν χθες ότι οι βιομήχανοι, Τραπεζίτες κι Εργολάβοι ήταν αυτοί που πίεζαν να κοπούν οι μισθοί από την Τροικα ! ! !
[…]….η «σκληρή θέση της τρόικας, σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις και τον κατώτατο μισθό», διαμορφώθηκε «και υπό την πίεση ελληνικών εργοδοτικών και επιχειρηματικών κύκλων που, με τη βοήθεια των νομικών τους συμβούλων, πίεζαν προς την κατεύθυνση αυτή, με συναντήσεις και επαφές που είχαν απευθείας με την τρόικα»[…]….(imerisia.gr)
Κι ο κ. Χατζηδάκης μας παρέπεμψε στον «κοινωνικό διάλογο» ! ! !

 Πρώτα ξεκοιλιάζουν τους εργαζομένους και μετά κάνουν Ιατρικό Συμβούλιο για τους δώσουν…ιώδιο για το βα-βα. Αυτός είναι ο «κοινωνικός διάλογος» ! ! ! 

Ψηφίζοντας Σαμαρά – Βενιζέλο, ψηφίζετε Βιομήχανους.
  Ψηφίζετε μείωση μισθών!
 Ουτως ή άλλως σε αυτούς χρωστάνε τα δάνεια των κομμάτων τους, όχι σε εσάς.

AKOYΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ 
http://www.real.gr/File=148811.mp3

  ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ  
  • Συνέντευξη Κάτιας Μακρής 24/5/2012 (real.gr)
  • Σκληρή κόντρα ΣΕΒ - ΠΑΣΟΚ για τις μειώσεις των μισθών (imerisia.gr)
  • Στην πρέσα οι κλαδικές συμβάσεις (real.gr)




Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top