Select Menu

netakias.wordpress.com

Οι Ελληνες απέκτησαν Οπλο Μαζικής Καταστροφής... ....την ψήφο τους!

Δεν είναι θανατηφόρο, αλλά σίγουρα είναι επικίνδυνο στα χέρια ενός Ελεύθερου και Ηρωϊκού Εθνους, απέναντι στα φίδια των Αγορών.

Οταν σταματήσαμε εμείς να κάνουμε κωλοτούμπες, με το εμείς εννοώ αυτούς που μας "αντιπροσώπευαν" μέχρι τις 6 Μαϊου, άρχισαν τις κυβιστήσεις όλοι οι άλλοι ! 

Κι όταν λέω όλοι.... ...εννοώ ΟΛΟΙ! ΔΝΤ, Γερμανία, Νταλάρα, Τομσεν, εξαπτέρυγα....

....ανακάλυψαν διασταύρωση στον...μονόδρομο!

 ...αλήθεια ο ΓΑΠ που είναι ;

Πήγαν να μας τρομάξουν στις 7 Μαϊου με τα spread των ελληνικών ομολόγων πάνω  κατά 144 μονάδες βάσης στις 2.057 μονάδες βάσης, των γαλλικών 133 μονάδες βάσης, των ισπανικών 428 μονάδες βάσης και των ιταλικών έφθασε τις 418 μονάδες βάσης.

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά για εμάς, δεν ιδρώνει το αυτί μας, ήταν μέχρι  να σπάσουμε τις 1.000 μονάδες, μετά τι 1.919, τι 2.057 !

Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια!

Προσέξατε όμως κάτι; Οι Αγορές έσπευσαν να "καλύψουν" την Γερμανία!

Η απόδοση των 10ετών γερμανικών ομολόγων μειώθηκε κατά 2 μονάδες βάσης στο 1,56%, που είναι πολύ κοντά στο χαμηλό επίπεδο ρεκόρ (1,549%).

  Κάτι άλλαξε στις 6 Μαϊου ... EMEIΣ !


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top