Select Menu

Γράφει ο Nicolas Tz.


Κύριε Τσίπρα και κύριε Καμμένο είμαι ένας απλός πολίτης, άνεργος εδώ και ενάμιση χρόνο όπου περίμενα εδώ και πολύ καιρό να συμβεί αυτό που συνέβη την Κυριακή της 6ης Μαϊου 2012. Αυτό που συνέβη αν και θεωρώ ότι μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, ήταν ένα τεράστιο χαστούκι σε αυτούς που με περισσή αλαζονεία καταστρατήγησαν κάθε έννοια δικαίου,το Σύνταγμα και δολοφόνησαν εν ψυχρώ το μέλλον των πολιτών και της χώρας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την μετεκλογική θέση που κρατάτε γιατί συνηθισμένος ήταν ο όρος «κωλοτούμπα» για πολιτικούς άλλων χώρων που τελικά βρέθηκαν να είναι το τέλειο δεκανίκη στην εδώ και πολύ καιρό παράνομη κυβέρνηση η οποία αποκαθηλώθηκε τουλάχιστον στις πλατείες και τους δρόμους από την συνείδηση του λαού.


Όπως φαίνεται στην κατάσταση που επικρατεί μέχρι στιγμής δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κυβέρνηση σύμφωνα με την κάλπη-αριθμούς αλλά και σύμφωνα με το μύνημα που έστειλε ο λαός. Είμαι σχεδόν σίγουρος δυστυχώς ότι προς τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε θα προκυρηχθούν νέες εκλογές.

Σας καλώ λοιπόν και ταυτόχρονα σας παρακαλώ να ζητήσετε μια συνέντευξη τύπου τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω σας και να αναγνώσετε στον λαό τα πιο επίμαχα άρθρα της δανειακής σύμβασης και των εφαρμοστικών νόμων αυτής ώστε να λάβουν γνώση και να καταψηφίσουν με μεγαλύτερο και ηχηρότερο μύνημα τα δύο μνημονιακά κόμματα. Ο λαός πρέπει να λάβει γνώση των άρθρων εκείνων που αφορούν την εθνική μας κυριαρχία, την καταστρατήγηση των εργασιακών  και την διανομή των δόσεων του δανείου. Δικαιούται ο λαός να γνωρίζει πριν κληθεί να ξαναψηφίσει. Είμαι σίγουρος ότι εάν γίνει αυτό οι επαναληπτικές εκλογές έχουν ένα μύνημα πολύ πιο δυνατό, ικανό να αφήσει τα δυο μεγάλα κόμματα μακριά από την εξουσία που την αποζητούν μόνο και μόνο για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο θανάτου του Ελληνικού λαού αλλά και των λαών της ευρώπης που θα παραδειγματιστούν από τη αντίσταση του λαού μας.
 ηλ ταχ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top