Select Menu

Γράφει ο Οδυσσέας Τηλιγάδας

Συνελληνίδες – Συνέλληνες,

Ως Έλληνες το γένος, ανταποκρινόμενοι στην πληθώρα των μηνυμάτων εκ μέρους των αποδεκτών μας και οφείλοντας μία απάντηση και επεξήγηση, επί του από 18η Μαΐου 2012 ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ μας ΠΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με τίτλο: «1998-2012 ΕΤΣΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟ∆ΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ», σας γνωρίζουμε ότι το διάβημά μας αυτό απηχεί την προσπάθειά μας να αναδείξουμε το σατανικό σχέδιο, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εις βάρος της Πατρίδος μας και όχι μόνο, που η εφαρμογή του έχει αρχίσει από το 1998. Είναι το περίφημο σχέδιο «ΣΟΦΟΚΛΗΣ» της μέσω των τραπεζών δολοφονίας του Έθνους και που αφορά:

Α) Την οικονομική άλωση της Ελλάδος, την κατάργηση αυτής ως κυρίαρχου Κράτους, την μετατροπή της σε προτεκτοράτο με εξαθλιωμένους, ταπεινωμένους και εξευτελισμένους Έλληνες, οι οποίοι θα παύσουν να είναι ελεύθεροι άνθρωποι, και:

Β) Αφού το υπερήφανο Έθνος των Ελλήνων έχει καμφθεί, τότε κράτη όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Ιταλία και πολλά άλλα στη συνέχεια θα υποκύψουν και θα πέσουν ως χάρτινοι πύργοι με την μέθοδο «DOMINO EFFECT».

Η αλήθεια των καταγγελλομένων προκύπτει από έγγραφα βεβαίας χρονολογίας τα οποία ευρίσκονται σε χέρια αρμοδίων και περί του δολίου σχεδίου «ΣΟΦΟΚΛΗΣ», είναι πλήρως ενήμεροι οι κατωτέρω, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ∆ΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, διότι διά των πράξεων ή των παραλείψεών τους ή και διά της σιωπής των (Άρθρον: 232 Π.Κ. περί παρασιώπησης κακουργημάτων), προωθείται η υλοποίηση του προμελετημένου ∆ΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ σχεδίου και είναι οι εξής:

1) Ο ως έντιμος τελών Πρόεδρος της Ελληνικής ∆ημοκρατίας κύριος Κωστής Στεφανόπουλος, ο οποίος την 18η Μαρτίου 2003 εγγράφως αντέταξε: «……δεν μπορώ να πράξω τίποτα, ούτε να παρέμβω οπουδήποτε», την 20η Απριλίου 2007 δε δήλωνε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία: «Τα πάντα στην Ελλάδα ρέπουν στη διαφθορά. Οι πάντες στην Ελλάδα εξαγοράζονται». Είναι οι κ.κ. Γιάννος Παπαντωνίου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κων/νος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη, οι κ.κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γεώργιος Αλογοσκούφης, Θεόδωρος Πάγκαλος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Λουκάς Παπαδήμος, Γεώργιος Προβόπουλος, Αντώνιος Κροντηράς, Ιωάννης Στουρνάρας, Νικόλαος Εμπέογλου, Παντελής Οικονόμου, ο νυν Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου κύριος Ιωάννης Τέντες, ο πρώην Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Κρουσταλάκης ο οποίος είχε διατυπώσει και την ρήση: «∆εν είναι άξια επαίνων η Ελληνική ∆ικαιοσύνη. Μουσκεύουμε στην αμαρτία», οι προσφάτως ενημερωθέντες κύριος Παναγιώτης (Πάνος) Καμμένος και τα επιτελικά του στελέχη ως και το Κ.Κ.Ε. και ο Συνασπισμός [ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ], οι κ.κ. Γεώργιος Κωνσταντινόπουλος και Ιωάννης Μπαμπαδήμας, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε οι οποίοι στο έντυπο του συλλόγου τους, με την προμετωπίδα: «Μας αφορά όλους» διατυπώνουν την θέση ότι: «Οι Ελληνικές τράπεζες που, με τη βοήθεια του κράτους, εκμεταλλεύτηκαν – καταλήστευσαν επί δεκαετίες τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων με εξευτελιστικούς τόκους καταθέσεων, συνεχίζουν να σας ληστεύουν με το χειρότερο τρόπο εκμεταλλευόμενες τις οικονομικές δυσκολίες σας!!!…….Αρνούνται να εφαρμόσουν δικαστικές αποφάσεις, που δικαιώνουν συναλλασσόμενους πολίτες και εργαζόμενους. Παραβιάζουν την Εργατική Νομοθεσία και τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Προσπαθούν να διαλύσουν τα ασφαλιστικά μας Ταμεία. Αμφισβητούν το Σύνταγμα και τους Νόμους….».

1Είναι οι εκπρόσωποι Αγγλικών και Αμερικανικών Ταμείων και οι ∆ιοικήσεις των Ελληνικών Ασφαλιστικών και Συνταξιοδοτικών Ταμείων – Μετόχων της Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε. (Emporiki Bank), που από την 01η Σεπτεμβρίου 2011 είναι εξ‘ ολοκλήρου πλέον μέλος του Γαλλικού Credit Agricole Group,

Β) Είναι οι κατωτέρω φερόμενοι ως «θεματοφύλακες της ∆ιεθνούς Τάξεως και του ∆ιεθνούς Χρηματοπιστωτικού Συστήματος» κ.κ.:

Barack H. Obama, Dr. Daniel Bennett Smith, George W. Bush, George J. Tenet (C.I.A.), David Cameron, David Maurice Landsman, Nicolas Sarkozy, Francois Hollande, Christine Lagarde Jean Claude Trichet, Marine Le Pen, Joaquin Almunia, Olli Rehn, A. Schaub, Alessandra Capra, Τed White & Mary Morris, Miclos Marschal και οι του Credit Agricole Group συντελεστές, κ.κ. Rene Carron, Marc Antoine Autheman, Christian Jacques, Jean Frederic de Leusse, Alain Strub, Jean Paul Chifflet και Jean Marie Sander,

Γ) είναι όσα από τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, ως μισθοφόροι της Νέας Τάξης, περί άλλων τυρβάζουν αφού τηρούν σιγή ιχθύος υπό το δόγμα: «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!» Τα Συνταξιοδοτικά και Ασφαλιστικά Ταμεία – Μέτοχοι της Emporiki Bank αλλά και άλλων Ελληνικών Τραπεζών, εφαρμοζομένου του σχεδίου «ΣΟΦΟΚΛΗΣ», έχασαν δολίως το μεγαλύτερο μέρος των αποθεματικών τους κεφαλαίων με αποτέλεσμα να μη έχουν σήμερα την δυνατότητα καταβολής αξιοπρεπών συντάξεων και παροχής στοιχειωδών ιατροφαρμακευτικών και νοσοκομειακών καλύψεων στους Ασφαλισμένους τους. Έφθασαν δε αυτοί, οι οποίοι τοποθετούσαν με μηδενικά επιτόκια τα αποθεματικά των Ταμείων στις τράπεζες, ώστε με την σειρά τους αυτές να δανείζουν – δωρίζουν τα χρήματα αυτά ως δανεικά και αγύριστα σε Πολιτικά κόμματα, σε αεριτζήδες απατεώνες και κερδοσκόπους, να εκλιπαρούν τώρα τους διεθνείς νταβατζήδες τοκογλύφους να τους δανείσουν έστω και ασήμαντα ποσά με πανάκριβα χρεωστικά επιτόκια για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Και για το γεγονός αυτό κωφεύουν οι πάντες και ΟΥ∆ΕΜΙΑ δυστυχώς αρχή ή εισαγγελικός λειτουργός παρεμβαίνει στην εκτέλεση των «συμβολαίων θανάτου» των θεσμών και «O σιωπών δοκεί συναινείν»!!! Και γενάται το ερώτημα: «Τελικά ποιός είναι ο εχθρός;»

ΟΥ∆ΕΙΣ δυστυχώς θα ενδιαφερθεί περί της τύχης αυτού του Λαού παρά μόνο ο ίδιος ο Λαός, υπέρ του οποίου στρέφονται οι προσπάθειές μας και κατά των υπαιτίων.

Εδώ πρόκειται περί μιάς διεθνούς συνομωσίας καταρράκωσης οικονομιών και λαών με την μέθοδο της, μέσω του αδίστακτου και αδηφάγου τραπεζικού κυκλώματος, αφαίμαξης των οικονομικών πόρων, αρχής γενομένης από την Ελλάδα, διότι το ίδιο συμβαίνει παντού με όλες σχεδόν τις τράπεζες.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον Λαό, ότι με την μέθοδο αυτή της απαξίωσης των οικονομιών περνάει στα χέρια των περιούσιων όλος ο πλούτος των Χωρών και ότι τα πάσης φύσεως δάνεια του Λαού έχουν πωληθεί [τιτλοποιηθεί κατά την τραπεζική ορολογία] σε ξένους «οίκους» και ξαφνικά όλη η Ελλάδα θα βρεθεί στα χέρια τους. Π.χ. τα δάνεια της Αγροτικής Τραπέζης, που βασικά είναι δάνεια των αγροτών και όλες οι περιουσίες τους είναι υποθηκευμένες στην Αγροτική, θα βρεθούν στα χέρια τους και θα κατάσχεται όλη η Ελλάδα προς όφελός των περνώντας έτσι ο πλούτος της Ελλάδας στην κυριότητά τους. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και στις υπόλοιπες χώρες.

∆εδομένου ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με πραγματικά ύπουλα σχέδια μελετημένα από χρόνια, για να φτάσουμε στο σήμερα, είναι γεγονός ότι όντας αδίστακτοι, και προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι, θα μας οδηγήσουν σε περιπέτειες αν όχι σε εμφύλιο, αφού εντέχνως κατάφεραν να οδηγήσουν τις επαγγελματικές τάξεις σε μεταξύ τους σύγκρουση. Οφείλουμε λοιπόν να λάβουμε θέση ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα και πριν ο Ελληνισμός οδηγηθεί στον αφανισμό μέσω των οικονομικών κρεματορίων.

Εδώ υλοποιείται η μεγαλύτερη γενοκτονία εν «καιρώ ειρήνης» και κατά το διεθνές δίκαιο: «Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής (με διάφορα μέσα) μέχρι τη βαθμιαία εξάλειψή της φυλής.»

2

Εδώ συντελείται η πιό στυγνή εθνοκτονία καταδικάζοντας σε αργό θάνατο ένα ολόκληρο Έθνος και ο Λαός, πράγμα παράξενο, δεν το κατανοεί και υποτάσσεται. Υπόδουλος όντας στο τραπεζικό διαφθορείο που δολίως οδηγήθηκε, στέκεται άβουλος σα δαρμένο σκυλί μπροστά στον δυνάστη του. Προτιμά να ενταχθεί στις στρατιές των ζητιάνων ενός πιάτου φαγητού και να ψάχνει στα σκουπίδια, παρά να ξεσηκωθεί. Χάνει την οικογένειά του, εγκαταλείπει τα παιδιά του, καταντάει πόρνη μια κοινωνία ολόκληρη, του ξεσκίζουν την καρδιά και τις σάρκες του και ο Λαός προτιμά να αυτοκτονήσει παρά να αντιδράσει. Μετατράπηκε άραγε ο Έλληνας σε εθελόδουλο ραγιά;

Γιά να αναστραφεί τούτη η πορεία προς τον βυθό και όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα οι συνθήκες, μία λύση υπάρχει μόνο, να μπορέσουμε να ενωθούμε σε ένα σώμα προστασίας της Πατρίδος μας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και όσοι έχουμε την δυνατότητα να ενημερώνουμε τον Λαό γιά το τί μας περιμένει από τους ελληνόφωνους εθνοπροδότες που τα χνώτα τους μυρίζουν αίμα, αλλά κατάφεραν να διαφθείρουν τον Έλληνα και να χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ μας. ∆εν γνωρίζεις σήμερα ποιός είναι ο φίλος ενώ ο εχθρός είναι απέναντί σου και σου βγάζει κοροϊδευτικά την γλώσσα. Πού θα πάει όμως; Στο σατανικό τους σχέδιο δεν έχουν υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα ή τον από μηχανής Θεό, κατά τους αρχαίους Πατεράδες μας και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι την 17η ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 θα σπάσει αποστήματα και θα έρθουν ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

Η 17η ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 είναι κοντά και είναι ημέρα που το Έθνος θα βρεθεί στην κόψη του ξυραφιού, αφού οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις έχουν μετάσχει σε ένα βρώμικο εφιαλτικό παιχνίδι εις βάρος της Πατρίδας μας. Η 17η ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 θα είναι ο επίλογος ενός προμελετημένου εγκλήματος σφαγιασμού εκατομμυρίων Ελλήνων και διάλυσης της κρατικής οντότητος που λέγεται Ελλάδα υπό την ωμή παρέμβαση ξένων δυνάμεων κατοχής. Την επομένη θα αντιμετωπίσουμε μια βαθύτατη ανθρωπιστική κρίση και πλήρη αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού που θα αποτελέσει και την ταφόπλακα του Ελληνισμού.

Επειδή οιαδήποτε «κυβέρνηση» προκύψει από τις εκλογές της 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, αν αυτές τελικά πραγματοποιηθούν, θα είναι συνένοχη του εγκλήματος της δολοφονίας των 2.000 και πλέον καταγεγραμμένων αυτοχείρων Ελλήνων αλλά πρωτίστως θα έχει διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, αδήριτη Εθνική Ανάγκη καθίσταται να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μία κλωτσιά όχι μόνο στους εθελογενίτσαρους δωσίλογους υπηρέτες της βάρβαρης Παγκοσμιοποίησης και του θανάτου της Πατρίδος μας ρίχνοντάς τους στην τεφροδόχο της Ιστορίας συνθλίβοντας το ψευδοδίλλημά τους, Ευρώ ή ∆ραχμή, Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο που έντεχνα καλλιεργούν αλλά και σε κάθε, υπό οιοδήποτε προσωπείο, επικυρίαρχο και δολοφόνο του ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, της Πατρίδας των Ελλήνων! Σε κάθε όρνεο που καραδοκεί να ακούσει τον επιθανάτιο ρόγχο του Έθνους χορεύοντας υπό το κροτάλισμα των σιαγόνων των βρικολάκων.

Επειδή ΟΥ∆ΕΙΣ εκ των ανωτέρω ιθυνόντων και των άλλων τρωκτικών που ζουν στους υπονόμους της Νέας Τάξης ενδιαφέρεται για την συνέχεια του Έθνους μας, υποβάλλουμε την θερμή παράκληση προς τον απανταχού της γης Ελληνισμό στα αισθήματα του οποίου κάνουμε έκκληση, όποιος μπορεί, με κάθε τρόπο και μέσο, ας βοηθήσει αυτή μας την προσπάθεια της αναδείξεως του σατανικού σχεδίου των ανθελληνικών δυνάμεων του σκότους και τούτο προς σωτηρία του Έθνους των Ελλήνων και του Έλληνα ανθρώπου!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ!!! ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ, ∆ΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ε∆Ω ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ Ε∆Ω ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!!

Έχοντας την πεποίθηση στην αίσια έκβαση ενός παλλαϊκού ξεσηκωμού για το δικαίωμα στο όνειρο, στο μέλλον και στη ζωή του Έθνους μας, βροντοφωνάζουμε: «ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ!!!!»

Οι συντάκτες του παρόντος Οδυσσέας Τηλιγάδας και Στέφανος Τσίπας

Οδυσσέας Τηλιγάδας, e-mail: elas@otenet.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top