Select Menu

Αμεση πρόσβαση στα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών θα έχει Οικονομική Αστυνομία, όπως προκύπτει από απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου

Η πρόσβαση θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος επικοινωνίας που λειτουργεί υπό τον έλεγχο της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, του Τμήματος Μελετών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η Οικονομική Αστυνομία με την ολοκλήρωση της προανάκρισης ή της προκαταρκτικής εξέτασης ή των ερευνών που πραγματοποίησε για φορολογικά ή τελωνειακά αδικήματα, εφόσον προκύπτουν παραβάσεις που επισύρουν διοικητικές κυρώσεις, υποχρεούται να ενημερώνει άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.




Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top