Select Menu

Το εκλογικό αποτελεσμά αποτελεί ισχυρό μήνυμα ανατροπής.  Πρόκειται για μήνυμα ειρηνικής επανάστασης.Όλοι οι λαοί της Ευρώπης δεν μπορούν να συμβιβαστούν με  τα μνημόνια της βαρβαρότητας. Η πολιτική της Μέρκελ έχει υποστεί ήττα.

Τα κόμματα που υπέγραψαν τα μνημόνια  ερήμην του Ελληνικού λαού αποτελούν μειοψηφία. Όσο και άν μιλούν για εθνική σωτηρία ο λαός απέδειξε στις κάλπες ότι η σωτηρία δεν περνάει μέσα απο τα μνημόνια.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνα ότι έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που περνά ο τόπος. Κατανοούμε απολύτως ότι η μεγάλη μας άνοδος δεν αποτελεί επιβράβευση ενός κόμματος ή ενός προσώπου αλλά της πρότασής μας.

Η μόνη μας δέσμευση είναι να τιμήσουμε την εντολή που μας δίνει ο ελληνικός με μια δέσμευση ώστε να καταγγείλουμε την δανειακή σύμβαση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας που για πρώτη φορά βρέθηκαν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκινάμε μαζί έναν αγώνα που θα είναι νικηφόρος για τον Ελληνικό λαό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φίλους μας που έδωσαν έναν όμορφο αγώνα. Καταλαβαίνω την συγκίνησή τους γιατί την ένοιωσα κι εγώ. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι κερδίσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο.




 newsbomb με πληροφορίες απο enikos

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top