Select Menu



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Εγώ τα γράφω, αλλά ...ώς συνήθως και πάλι χαρακτηρίζομαι ...γραφικός!

Προσπάθεια τρομοκράτησης, μέσω της οικογένειάς του, δέχτηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας από Χρυσαυγίτες, σήμερα το μεσημέρι, κοντά στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Πιό συγκεκριμένα, η συζυγος του δημοφιλούς παρουσιαστή-δημοσιογράφου, καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο στην οδό Αφροδίτης, την πλησίασαν δύο μοτοσυκλέτες και ο ένας απ τους αναβάτες απευθυνόμενος προς αυτήν, της λέει απειλητικά: "Ακου να σου πώ, μια βδομάδα σας έμεινε ακόμα να κυκλοφορείτε ελεύθερα! Μετά, μόνο τοιχο τοίχο και γωνιά - γωνιά θα περπατάτε!"

Στη συνέχεια, απομακρύνθηκαν προς τη λεωφόρο Αλεξάνδρου. Ο Κ. Χαρδαβέλλας ενημέρωσε αμέσως το Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, τον υφυπουργό κ. Οικονόμου και τον διευθυντή Εθνικής Ασφάλειας στρατηγό Διγκόπουλο, οι οποίοι έδωσαν άμεση εντολή διερεύνησης της υπόθεσης και έδωσαν από σήμερα προστασία στον Κ. Χαρδαβέλλα.
Ο ίδιος ο Κώστας Χαρδαβέλλας, κράτησε προς το παρόν τα χαρτιά του κλειστά. Παρά τις πιέσεις απο τους αστυνομικούς, δεν θέλησε να πεί περισσότερα που πιθανώς να οδηγούσαν τις Αρχές σε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Εύλογοι οι φόβοι του και η ενέργειά του αυτή αποσκοπεί στο να προλάβει τυχόν χειρότερα. Πάντως, ερωτώμενος απο δημοσιογράφους γνωστού δημοφιλούς μπλόγκ, δήλωσε ότι «Προστατεύοντας την ήρεμη προεκλογική ατμόσφαιρα αυτών των κρίσιμων ημερών, δεν θέλω αυτή τη στιγμή να προχωρήσω στην παρουσίαση στοιχείων που έχω για την υπόθεση αυτή». Πράγμα που δείχνει σαφέστατα οτι ΞΕΡΕΙ τόσο την πηγή της προσπάθειας εκφοβισμού του, όσο και το τίμημα.

Αρχισαν λοιπόν τα όργανα. Κι ας βγαίνει ο Πύρινος Λόγιος να φωνάζει στην έρημο των ..κωφών!

Κυρίες και κύριοι κυβερνώντες, ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΣ!
Δε φτάνει ελεεινοί και τρισάθλιοι που με τις πράξεις σας χρόνια και χρόνια, καταλύσατε κάθε έννοια δημοκρατίας, κάθε έννοια ηθικής, κάθε έννοια δικαιοσύνης, κάθε έννοια και ουσία του νόμου και των θεσμών, δημιουργήσατε και πάνω στα ερείπια της Ελλάδας που μας παραδίδετε και το τέρας του φασισμού!

Κι έχετε μωρέ και το θράσος να ζητάτε, ακόμη και τώρα, την ΨΗΦΟ ΜΑΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΗΣ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑΤΑ!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΟΜΑΡΙΑ!

Με όση δύναμη μου μένει, ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ! Για το κακό που προξενήσατε στη χώρα μου, στη ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ! Στη γή των προγόνων μου! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, έτσι και πειραχτεί έστω και μια τρίχα συνανθρώπου μας απο αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας! Οι μόνοι που θα πληρώσουν ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!
Που θα σταθήτε μωρέ, ύστερα απο αυτά τα δεινά που μας προξενήσατε! Αφήσατε το δηλητήριο του φασισμού, του ναζισμού και του εθνικοσοσιαλισμού να μας πνίξει! Εν έτι 2012!!!

Πόση κατρακύλα πια ακόμα;

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ! Το αίμα όποιου συμπατριώτη μας αυτοκτονεί ή όποιου συνανθρώπου μας δολοφονηθεί απο αυτά τα κτήνη, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΑΣ! ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΙΣΚΙΟ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΤΕ, ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΑΣ!

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top