Select Menu

Απο τον Netakia...

Γράφει ο Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός

"Στην αρχή σε αγνοούν, στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, στο τέλος νικάς."
Μ. Γκάντι

Είμαι γέννημα θρέμμα Νικαιώτης και ασχολούμαι με το εμπόριο.

Πριν από δύο χρόνια στις 23 Απριλίου 2010 από το Καστελόριζο ένας ανελλήνιστος Πρωθυπουργός, μας ανακοίνωσε την υποδούλωση της χώρας μας σε ένα επονείδιστο μνημόνιο.

Τότε εμείς, λίγοι παράτολμοι Έλληνες πατριώτες από το διαδίκτυο, ξεκινήσαμε έναν αγώνα, να υψώσουμε ανάστημα στην λαίλαπα που ερχόταν και σήμερα βιώνουμε όλοι στο πετσί μας,

Δεν ήταν εύκολος αγώνας,

Όλα τότε φάνταζαν μάταια, μερικά πληκτρολόγια απέναντι στα θηρία των Μέσω Ενημέρωσης και των Εργολάβων, αλλά είχαμε ένα πλεονέκτημα!

Πιο επικίνδυνο από όπλο, πιο μεταδοτικό κι από έναν ιό, είχαμε ένα ιδανικό!

Την Ελευθερία !

Πριν από τρεις μήνες ήρθε κι ένα δεύτερο μνημόνιο, ακόμη επαχθέστερο κι οι μάσκες έπεσαν,  βουλευτές μας, σαν τον Καμμένο αρνήθηκαν την υποταγή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους πρόθυμους, και ΤΟΤΕ τους διέγραψαν.

Προς στιγμήν τα ζιζάνια των Νεοφιλελεύθερων και των δοτών Πρωθυπουργών νόμιζαν ότι ξεμπέρδεψαν.

Αλλά οι δυσκολίες δεν είναι εμπόδια, είναι ευκαιρίες κι ο Πάνος Καμμένος την άδραξε, πέρασε απέναντι, διέβει τον Ρουβίκωνα, ένωσε όλους ΕΜΑΣ κι ΕΣΑΣ που αγαπάμε την Ελλάδα !

Ετσι δημιουργήθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ετσι Γίναμε Πολλοί.

Βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα όλοι εδώ κι έχουμε την ευκαιρία να πολεμήσουμε για την Ελευθερία της Πατρίδας και χάρη στον Πάνο Καμμένο και το κίνημα μας έχουμε και τον Τρόπο να το κάνουμε

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤIΠΡΟΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

E! ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ KAI EINAI ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
Υποψήφιος Β’Πειραιώς
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Λόγος  από την παρουσίαση των Υποψηφίων της Β' Περαιά στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας). 2/5/2012

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top