Select Menu

Τι την φοβάσαι την ακυβερνησία, αφού σήμερα αυτό έχεις!!!

Ό,τι κανονικά προσφέρει η Πολιτεία (που γι' αυτό μόνο χρειάζεται, δεν έχει άλλον λόγο ύπαρξης) στα προσφέρει σήμερα... ο διπλανός σου!!!!!

Όλα μόνοι μας τα κάνουμε, καθαριότητα θες, εθελοντικά καθαρίζει ο κόσμος τις περιοχές του. Φύλαξη των δασών θες, τα ίδια (αυτοί μόνο τα καιν, τα πουλάν και φτιάχνουν νόμους για να υλοτομούνται!) Ιατρική περίθαλψη θες, πολίτες οργανώνουν εθελοντικές ομάδες γιατρών ΚΑΙ γι' αυτό.


Παιδεία θες, τα ίδια, εθελοντές δάσκαλοι και γι' αυτή τη δουλειά! Μέριμνα για άστεγους θες, πάλι οι πολίτες φροντίζουν. Μέριμνα για άνεργους, ο γείτονας συνδράμει. Μέριμνα για τους γέροντες, ξανά μανά. Εδώ ρε φίλε μέχρι στην Γαύδο έφτιαξαν δικά τους καράβια!!!! μετά τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό τους από την πολιτεία!!! (αυτοί μόνο καταστρέφουν). Ή μήπως τους χρειάζεσαι για να σε σώσουν από τον εχθρό; Οι τούρκοι σουλατσάρουν στα ύδατα σαν να είναι τσιφλίκι τους και αυτοί τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ!!!! Αν κάνουν να μπουν στο Καστελόριζο, ποιος νομίζεις ότι θα τους γαμήσει; Οι κάτοικοι φίλε μου, οι κάτοικοι. Κι αν θένε βοήθεια, κατά χιλιάδες θα φεύγουμε να πάμε να συνδράμουμε!!! Πάλι οι πολίτες!!!!

Οι γείτονές σου φίλε μου, εσύ, εγώ, τα φτιάχνουμε ΟΛΑ σήμερα. ΑΥΤΟΙ μόνο μας γαμάν το κέρατο!!!!

Ρε αι στα τσακίδια!!!!

Αυτοκυβερνησία!!!! (κλεμμένη η λεξούλα)

Όλα μόνοι μας τα κάνουμε, δεν θα σας πληρώνουμε κύριοι!!!!!

Τέλος!!!!
 Στεφανία Λυγερού

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top