Select Menu

Δεν μπορεί, κάτι συμβαίνει. Ο Δημήτρης μοιάζει να αποκτά το σύνδρομο ΓΑΠ, αυτό της απώλειας επαφής με την πραγματικότητα.

Μετά την επίθεση στους Ανεξάρτητους Έλληνες και την τρομερή αποκάλυψη ότι ο Μαριάς είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Καμμένου (με σταυρό στο Ηράκλειο κατεβαίνει ο άνθρωπος…), τα έβαλε και με τον Μ.Γλέζο σχολιάζοντας πικρόχολα: “που ήταν ο Γλέζος αυτά τα δύο χρόνια”;;;


Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι συγκεκριμένα γεωστρατηγικά κέντρα έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την Ελλάδα και ζητούν την αποσύνθεσή της.

Τον πόλεμο ενάντια σε αυτά τα κέντρα δεν είναι ικανό να τον κερδίσει καμία κίνηση και καμία γνωστή ιδεολογία από μόνη της. Μόνο πολλές και διαφορετικές δυνάμεις μαζί, με διαφορετικά μυαλά και διαφορετικές ικανότητες, θα καταφέρουν να φτιάξουν μια νέα στρατηγική για να κερδίσουν τη μάχη. Καμία δοκιμασμένη και γνωστή αριστερή ή δεξιά στρατηγική δεν πρόκειται να βγάλει τη χώρα από την πορεία θανάτου.

Έγιναν και θα γίνουν πολλές προσπάθειες μέχρι να επέλθει η πλήρης εξαθλίωση του λαού μας για να συνεχίσει να υποκύπτει και να εκλέγει και πάλι δωσιλογικές κυβερνήσεις. Η πορεία αυτή δεν θα αντιστραφεί αν δεν μάθουμε τι θα πει ενότητα στο αντιστασιακό κίνημα, και αν δεν ψάξουμε να βρούμε νέες λύσεις σε ένα πρόβλημα που είναι πολύ καλά στημένο για να ξετινάξει τη χώρα οριστικά.

Ο κ. Καζάκης έχει πάρα πολλές καλές θέσεις, γνώσεις και ικανότητες για να συμβάλει στη μάχη.

Μπορεί να θεωρώ λανθασμένη την προσέγγισή του σε κάποια ζητήματα, αυτά όμως που βρίσκω θετικά στο έργο του είναι περισσότερα από τα αρνητικά, όμως, παρατηρώ πως ορισμένες φορές δεν είναι προσεκτικός στην κριτική του για ανθρώπους που μπορεί να μην συμφωνούν με αυτόν, και δεν είναι δωσίλογοι....

Με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δήλωνε ότι τον χωρίζει “αίμα” μετά την αυτοκτονία του συνταξιούχου στο Σύνταγμα. Ναι κύριε Καζάκη, το αίμα μάλιστα είχε κάποτε χωρίσει ακόμα και τη χώρα στη μέση, αλλά αίμα είναι και αυτό που μας ενώνει όλους. Και δεν μιλάω για το αίμα της “φυλής”, αλλά για το αίμα ενός υπεραιώνιου και μοναδικού τόπου που τον λέμε Ελλάδα, ενός τόπου που είναι ιστορικά ταυτόσημος με τη γέννεση του πολιτισμού και της ελπίδας για την ανθρωπότητα.

Και πως θα αναστήσουμε αυτό τον τόπο κ. Καζάκη;

Μόνο με τον συνδυασμό του ΟΧΙ;

Ο κ. Καμμένος έχει κάνει και αυτός ένα πολύ μεγάλο αγώνα, και οι Ανεξάρτητοι των οποίων ηγείται είναι μια πολιτική δύναμη που έχει να προσφέρει στον Ελληνισμό.

Το ίδιο και το ΟΧΙ, το οποίο ακολούθησε σωστή στρατηγική για κάθοδο στις εκλογές διαφορετικών κινήσεων με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Οι Ανεξάρτητοι και το ΟΧΙ είναι ελπίδες για εμάς, δεν θέλαμε ούτε θέλουμε να σας δούμε αντιπάλους.

Αν δεν σταθούμε άξιοι να ενωθούμε για να σώσουμε τη χώρα, τότε και εμείς έχουμε ευθύνες για την καταστροφή της.

Όλοι μαζί, το καθαρό ΟΧΙ, οι μαχητικοί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και άλλα μη δωσιλογικά κόμματα και κινήσεις μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.

Ο λαός περιμένει από ανθρώπους σαν εσάς να τον οδηγήσετε μακριά από το θάνατό του...

Σιδηρούντιος με πληροφορίες απο Oλυμπιάδα

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top