Select Menu

Ο πόλεμος των "καθεστωτικών" και των "ανταρτών" στο Internet περιστρέφεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το κυνήγι του file sharing, οι Anonymous όμως επανέρχονται δυναμικά με μια νέα εντυπωσιακή επίθεση στην καρδιά του "εχθρού": τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι hackers χτύπησαν το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης και πιο συγκεκριμένα την υπηρεσία που συγκεντρώνει τα στατιστικά σχετικά με την εγκληματικότητα στις ΗΠΑ. Αμέσως μετά, οι Anonymous ανέβασαν στο Internet ένα torrent με δεδομένα 1,7GB που περιλαμβάνουν όλη τη βάση δεδομένων της υπηρεσίας, καθώς και την ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Δεν είναι σαφές ποιο ακριβώς είναι το κίνητρο της επίθεσης, δεδομένου ότι τα στοιχεία αυτά δεν αποκαλύπτουν κρατικά ή κυβερνητικά μυστικά που εκθέτουν τις αρχές. Ίσως οι Anonymous έκαναν απλά μια επίδειξη δύναμης, χτυπώντας το κέντρο επιχειρήσεων του "εχθρού".

Και ο πόλεμος συνεχίζεται...

neowin

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top