Select Menu

Γράφει ο Aυγερινός Κ.Χατζηχρυσός,
Υποψήφιος Β'Πειραια
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !

Οι 1 εκατομμύριο Δημόσιοι Υπάλληλοι μας Κατέστρεψαν!Τελικά, μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και είναι μόλις ….636.188…. οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι εκατομμύρια…“Οι περισσότεροι της Ευρώπης” ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ;

Οι Ελληνες δεν δουλεύαμε πολύ…τελικά δουλεύουμε περισσότερο! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ;

Οι Ελληνες δεν παράγουμε τίποτα…γιατί μας αναγκάζαν να τα ρίχνουμε στις χωματερες! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ;

Οι Ελληνες δεν κάνουν εξαγωγές…γιατί κατέστρεψαν την βιομηχανία μας (πχ.καπνοβιομηχανία*) !

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ;

Οι Ελληνες έχουν το μεγαλύτερο χρέος…από τους Γερμανούς; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ;

Οι Ελληνες δεν είναι ανταγωνιστικοί γιατί είναι “ακριβοί” ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ;

Γιατί να λένε ψέμματα;

Ρωτήστε τους υπηρέτες των Μνημονίων….

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

*- Η δική μας υφυπουργός Υγείας κυρία Χριστίνα Σπυράκη στις 29 Ιουνίου 2000 ψήφισε, με καθοριστική ψήφο, κοινή απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ, η οποία απαγορεύει στην Ελλάδα να παράγει «φασόν» προς εξαγωγή τα τσιγάρα που παραγγέλλουν τρίτες χώρες όταν αυτά δεν είναι της αρεσκείας της. Αν εφαρμοσθεί η οδηγία τελικώς, ελληνικές βιομηχανίες θα κλείσουν, εργάτες θα βρεθούν στον δρόμο, το κράτος θα χάσει τεράστια ποσά ­ το 30% της παραγωγής μας εξάγεται , αλλά όλα αυτά αξίζει να θυσιασθούν προκειμένου να μην καπνίζουν στη Ζιμπάμπουε… σέρτικα. (ΤΟ ΒΗΜΑ 30/7/2000)

2012 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top