Select Menu

Το ‘δαμε κι αυτό από τον κ. Monti, ναι τον αδελφό του δικού μας πρωθυπουργού Goldman Sachs και αδελφού του ιταλού στις ίδιες στοές και τραπεζικούς κερδοσκόπους, να επικαλείται αυτοκτονίες της Ελλάδας… για να περάσει τα ίδια μέτρα στην Ιταλία.

Δηλαδή, αν οι Έλληνες αντιδρούσαν λιγότερο (απαιτούσαν λίγη βαζελίνη… για να…είμαστε ειλικρινείς, αν κι αυτό θα “δείξει” στις 6 Μάη…) δεν θα είχαμε αυτοκτονίες…

Όμως και ο ιταλικός λαός έχει την ίδια δωσίλογη πολιτική σαβούρα. Τον «τεχνοκράτη» νταβατζή -όπως και στην Ελλάδα- στηρίζει η αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά και κεντροδεξιά… συνεπώς το πήδημα είναι αναπόφευκτο!

Πηγή είδησης το καλό ιστολόγιο: «letteradaatene»
 sibilla-gr-sibilla

Σημείωση Λόγιου Ερμή: "Η Κυβέρνηση Goldman Sachs επιβλήθηκε απο τους τραπεζίτες σε Ελλάδα (Λ.Παπαδήμος) και Ιταλία (Μ.Μόντι), υπό την υψηλή εποπτεία του Μ.Ντράγκι του νέου διοικητή της ΕΚΤ"  (Απόσπασμα απο την Le Monde (15/11/11)

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top