Select Menu

Αυτό ήταν debate και όχι οι στημένες συνεντεύξεις των καθεστωτικών ΜΜΕ. Αναφερόμαστε στη χθεσινή παρουσία της κ. Παπαρήγα στο on line διαδικτυακό κανάλι που έφτιαξε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου στο blog του enikos. Αν αυτή η συζήτηση μεταδιδόταν σε εθνικό δίκτυο, πολύ φοβόμαστε ότι το ΚΚΕ θα δυσκολευόταν....
να ξεπεράσει πλέον το 3%.

Πολλές ήταν οι «δύσκολες» ερωτήσεις που κόλλησαν κυριολεκτικά στον τοίχο την κ. Παπαρήγα, αλλά εμείς, ξεχωρίσαμε μια παρέμβαση που αποκάλυψε όλη την ιδεολογία του ΚΚΕ και το ποιοι είναι ακριβώς οι στόχοι του για την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό. Συγκεκριμένα, περί το 34+ λεπτό του πιο κάτω βίντεο έκανε μια ερώτηση ο πολίτης κ. Λεωνίδας Δρογκάρης (οδηγός λεωφορείου, ψηφοφόρος, κατά δήλωσή του του ΚΚΕ). Με λίγα λόγια ρώτησε την κ. Παπαρήγα τι θα έκανε, στις πρώτες 100 – 200 μέρες, στην περίπτωση που ο λαός έδινε στο ΚΚΕ 40% και 160 βουλευτές.

Η κ. Παπαρήγα, αν και στην αρχή έδωσε την εντύπωση ότι προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση, τελικά και έπειτα από επιμονή του ερωτώντος πολίτη, είπε ότι, με μπροστάρη το ΚΚΕ,  θα καλέσει το λαό να πάρει στα χέρια του λιμάνια, εργοστάσια, βαπόρια κ.λ.π. και όταν και πάλι ρωτήθηκε πως θα το κάνει αυτό πρακτικά, απάντησε ότι θα εκδώσει ένα διάταγμα (προφανώς καταργώντας το Σύνταγμα και το πολίτευμα, γιατί το Σύνταγμα δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο) με το οποίο θα καλούσε το λαό να καταλάβει όλα τα ανωτέρω. Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο κ. Χατζηνικολάου για να υπενθυμίσει ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ, επισήμανση με την οποία συμφώνησε και η κ. Παπαρήγα.

Αυτή λοιπόν είναι όλη η ιδεολογία του ΚΚΕ και σ’ αυτό ακριβώς αποβλέπει η ύπαρξή του και αυτό θέλει να κάνει όταν λέει ψηφίστε μας. Κάποιοι άλλοι πολίτες  αργότερα μίλησαν και για Βόρεια Κορέα (όπου υπενθυμίζουμε υπάρχει στυγνή δικτατορία με κληρονομική διαδοχή)  κ.λ.π.

Μιλάμε για τέτοια απομυθοποίηση και δεν είναι το μόνο.
Δείτε ολόκληρο το βίντεο και απολαύστε το.



Τι το ήθελε και μίλησε με ανεξέλεγκτους πολίτες;;;

ΥΓ. Σε μια τέτοια συζήτηση θα θέλαμε να δούμε τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο και όχι σε αποστειρωμένες συνεντεύξεις, όπου τηρούνται οι συστημικοί κανόνες και τα εσκαμμένα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top