Select Menu

Τελευταία κυκλοφορεί από κάποιο κόμμα το σλόγκαν: "Η Ελλάδα θα τα καταφέρει". Όμως η Ελλάδα έχει μόνο μια λύση για να τα καταφέρει. Να αλλάξει το πολιτικό της σύστημα. Με αυτό το ίδιο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, όχι μόνο δεν θα τα καταφέρει ο ελληνικός λαός, αλλά θα γίνει η μεγαλύτερη λεηλασία ενός λαού στην παγκόσμια ιστορία.

Ευτυχώς που επιτέλους τελευταία οι πολίτες έχουν αρχίσει να κατανοούν ότι.....
το πρόβλημα της χώρας είναι το ίδιο το αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό πολίτευμά της. Ένα πολίτευμα που προς τα έξω μεν παρουσιάζεται με προβιά δημοκρατίας, ενώ προς τα μέσα είναι ένα αυστηρά κλειστό ολιγαρχικό πολιτικό κλάμπ. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτό το πολίτευμα της πανάκριβης προεδρευόμενης κατ’ επίφαση κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας» μας, είναι και πλήρως κρατικοδίαιτο, τόσο σε ότι αφορά το πολιτικό προσωπικό όσο και κυρίως τα διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα που το στηρίζουν. Δηλαδή ολόκληρο το πολιτικοοικονομικό καθεστώς της χώρας, κερδίζει και συντηρείται, ελλείψει πλέον εξωτερικών δανείων, αποκλειστικά από τους φόρους και τις περιουσίες του λαού.

Αν λοιπόν, δεν αλλάξει αυτό το πολίτευμα προς την κατεύθυνση του ανοίγματος της δημοκρατίας και της οικονομίας στους απλούς πολίτες, η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει. Δεν θα υπάρξει δημοκρατία, δεν θα υπάρξει οικονομική ανάπτυξη. Θα υπάρξουν αδιέξοδα, που θα οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Τελευταία, οι ίδιοι οι εκπρόσωποι αυτού του πολιτικού συστήματος, κάνουν λόγο για συνταγματική αναθεώρηση και τάζουν «λαγούς με πετραχήλια». Μην τους εμπιστεύεστε. Όλα είναι ένα ψέμα, για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών.  Ποτέ δεν θα θεσπίσουν κάτι που θα τους καταργεί.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top