Select Menu

Ο Μάριος Λώλος, φωτορεπόρτερ και πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, μεταφέρεται στο νοσοκομείο Υγεία με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά από χτύπημα αστυνομικού των ΜΑΤ. Πίσω, ειικονίζεται και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, θύμα και ο ίδιος της αστυνομικής βίας, όταν μετά απο χειροβομβίδα κρότου-λάμψης έχασε πλήρως την ακοή του.

Οι συστηματικές και επαναλαμβανόμενες επιθέσεις ενάντια στους λειτουργούς του τύπου, την ώρα της δουλειάς τους, που καταπατούν ακόμη και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε άλλο παρά τυχαίες μπορούν να θεωρηθούν, ακόμα και ο πλέον καλόπιστος θα μπορούσε να συμπεράνει πως ασκούνται συνειδητά από διάφορα κέντρα για τη φίμωση της ελευθεροτυπίας, και σε μια επίσης συνειδητή προσπάθεια να τρομοκρατηθούν οι λειτουργοί της..." (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ).

Αρχικά δημοσιεύτηκε στον τοίχο του χρήστη Marios

Από: Χρήστος Ζουλιάτη


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top