Select Menu

Μέχρι τώρα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία επιδόθηκαν σε μια ανελέητη πλειοδοσία εκβιασμών και διλημμάτων. «μνημόνιο ή χρεοκοπία», «ευρώ ή δραχμή», «μέσα ή έξω από την ΕΕ». Όμως τα μηνύματα που έλαβαν μέχρι μια εβδομάδα πριν τις εκλογές δεν ήταν τα αναμενόμενα. Αντί να φοβηθεί ο λαός, τουναντίον οργίστηκε περισσότερο με τους αμετανόητους...
πρωταίτιους της καταστροφής της χώρας.

Έτσι αποφάσισαν μια εβδομάδα πριν τις κάλπες να αλλάξουν και οι δύο το τροπάριο. Το γύρισαν σε πλειοδοσία «ΘΑ», «θα βγούμε στις αγορές το 2015» (τι βλέπει κανείς στον ύπνο του, που έλεγε και ο Βέγγος!), «θα βρεθούν τα χρήματα από ισοδύναμα μέτρα» ο άλλος, τα οποία όμως δεν τα λέει, αλλά τα κρατάει για έκπληξη (και άλλες ασυναρτησίες).

Επίσης, εκτός από τα «ΘΑ», στις εκλογές αυτές εμφανίστηκε και το νέο φρούτο, το «Δεν ΘΑ», «δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές», «δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι» κ.λ.π.
Προφανώς οι άνθρωποι πιστεύουν ότι απευθύνονται σε ανεγκέφαλους.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top