Select Menu

Περισσότεροι από 100 Έλληνες φορολογούμενοι διαθέτουν σκάφος αναψυχής με σημαία Ολλανδίας. Μάλιστα έβαλαν ξένη σημαία στα σκάφη τους προκειμένου να αποφύγουν την πληρωμή τσουχτερών έκτακτων εισφορών των σκαφών καθώς και τη φορολόγησή τους με τα πολύ υψηλά τεκμήρια διαβίωσης.


Σημειώνεται ότι τα στοιχεία με τους φορολογικούς κατοίκους Ελλάδας, οι οποίοι διαθέτουν σκάφος αναψυχής με ολλανδική σημαία εστάλησαν στο σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος από τις ίδιες τις ολλανδικές φορολογικές αρχές οι οποίες κατέγραψαν όλους τους ξένους υπηκόους που διαθέτουν σκάφος αναψυχής στην Ολλανδία.

Το ΣΔΟΕ μελετώντας τα στοιχεία προχώρησε σε ελέγχους των φορολογικών δηλώσεων των κατόχων επιβάλλοντας υψηλά πρόστιμα και πρόσθετους φόρους.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ότι οι κάτοχοι των σκαφών δεν είχαν δηλώσει την κατοχή του σκάφους. Τα σκάφη κατά κύριο λόγο βρίσκονται σε ελληνικές μαρίνες.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top