Select Menu

Ιδιαιτέρως εντυπωσιακή η ταχύτητα επιτυχίας που ακολουθεί και περιβάλλει την αρτισύστατη κίνηση Πάνου Καμμένου! Ολα δείχνουν ότι ο Πάνος Καμμένος θα κάνει την διαφορά και θα μπει στη Βουλή και μάλιστα με ποσοστά αξιοζήλευτα!

Ο κόσμος έχει μπουχτίσει από τις μεγαλοστομίες και τα ψέματα των μεγάλων κομμάτων και η διαφορετική φωνή του Πάνου Καμμένου,είναι από αυτά που διψάει να ακούσει αυτή την ταραγμένη και στενόκαρδη εποχή!

Αν μάλιστα όλο αυτό που σήμερα βλέπουμε να έρχεται με ορμή βολίδας και να ακολουθεί τις θέσεις που εκφράζει ασύνταχτα ,κατ' αρχήν, ο κ.Καμμένος σχηματοποιηθεί και γίνει δύναμη και φωνή ενός μικρού αλλά οργανωμένου κόμματος, τότε μπορεί να ελπίζει αυτή η προσπάθεια οτι θα έχει όχι μόνο αυριανή αλλά και μεθαυριανή ημερομηνία!

Ωστόσο μέχρι τότε, η κύηση θα είναι μακροχρόνια και ο τοκετός γεμάτος οδύνες! Οσο κι αν η παρούσα κατάσταση δίνει πολλές ελπίδες εντούτοις οι απρόβλεπτοι παράγοντες είναι πολλοί που αν δεν προσεχθούν ,τότε μπορεί να θα οδηγήσουν το όλο εγχείρημα πάνω σε ξέρα!

Για παράδειγμα, αυτή την εποχή ο Πάνος Καμμένος κάνει πολλές εμφανίσεις που δεν μπορεί να είναι όλες επιτυχείς!

Αντιθέτως, μετά την ανακοίνωση του κινήματός του την περασμένη βδομάδα, θα έπρεπε ακόμη και να εξαφανισθεί εντελώς,και να ασχοληθεί με την οργάνωση ,στελέχωση, προγραμματική δομή του κόμματός του και μετά να βγεί και να μας πεί τα καλά νέα!

Το να βγαίνει ευκαίρως-ακαίρως,σε όσους τον καλούν, παρασυρμένος από την ανασφάλεια που καταλαμβάνει συνήθως τους πολιτικούς, μήπως και ξεχαστούν, είναι λάθος διότι παρασύρεται στις εμφανίσεις αυτές και ομιλεί ως βουλευτής αμυνόμενος!

Κι αυτό συνέβη χθές το πρωί στον ΑΝΤ1,στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη,ο οποίος είναι ο μόνος από τα κανάλια που δίνει βήμα στον κ.Καμμένο να εκφράσει τις απόψεις του και να επικοινωνήσει με το λαό!

Ομως ας μη βιάζεται ο κ.Καμμένος. Αν η προσπάθειά του αξίζει θα αντέξει στο χρόνο...

Πρέπει να κάνει όμως προσεκτικά βήματα και να απαλλαγεί τουλάχιστον όταν απευθύνεται στο λαό από τα παλιά σύνδρομα συνωμοσιολογίας που αρέσκεται κατά καιρούς να εκφράζει,όχι άδικα!

Τώρα πρέπει να τα αφήσει πίσω αυτά. Ή να τα αναθέσει σε έναν...δεξιό βραχίονά του να τα παρακολουθεί από κοντά και να τον ενημερώνει.

Κι αν υπάρχει κάτι αληθινό στον ορίζοντα,στο οποίο πρέπει να στρέψουμε όλοι την προσοχή μας, να βγαίνει ο κ.Καμμένος και να το καταγγέλλει με στοιχεία!

Αλλιώς να σιωπά....

Αν και τώρα ως αρχηγός κινήματος,θα καταλάβει στο πετσί του οτι σε τέτοιες περιπτώσεις και μέχρι να αποκτήσει κανείς το πάνω χέρι,ισχύει το...κρείττον το σιγάν!

Αυτή είναι κατά τη γνώμη μας η πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ο κ.Καμμένος σε αυτή τη φάση!

Μπορεί το κίνημά του να είναι μικρό αλλά για να γίνει μεγάλο θα πρέπει να βιώνει οτι ηγείται μιας μεγάλης προσπάθειας! THINK BIG,,,,Για να γίνεις μεγάλος!

Διαφορετικά όλοι αυτοί που τώρα παρακολουθούν αμήχανοι,ενοχλημένοι και απορούντες τα δρώμενα,θα είναι αυτοί, που πρώτοι θα πούν, αν αποτύχει η προσπάθεια το ο....καημένος!Και πρώτοι και καλύτεροι τα πρώην συντρόφια του στη ΝΔ.

Ας μην τους δώσει τέτοια χαρά! Δεν την αξίζουν!


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top