Select Menu

Εμφανέστατη είναι η αγωνία των… Εθνοπατέρων να ενισχυθούν οικονομικά ενόψει των εκλογών. Διά της νομίμου οδού, δεν λέμε και πλαγίως επίσης για να μην τους πάρουν είδηση. Αν και μεταξύ μας, τέτοιες χαρές δύσκολα κρύβονται. Αρκεί μόνο η ανάγνωση των Επιτροπών που προγραμματίστηκαν να συνεδριάσουν αυτή την εβδομάδα.

Με την επίκληση των… νομοθετικών υποχρεώσεων που απορρέουν από το μνημόνιο και πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν συνολικά 22 συνεδριάσεις εκ των οποίων, οι δέκα έχουν οριστεί για σήμερα από τις δέκα το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα.

Μάλιστα τέσσερις από αυτές τις συνεδριάσεις είναι διευρυμένες, δηλαδή αντί μίας θα συνεδριάσουν δύο επιτροπές μαζί, γεγονός που συνεπάγεται… έξτρα μεροκάματο για διπλάσιο αριθμό βουλευτών.

(50+51 )

Στους πολύ τυχερούς αυτής της εβδομάδας που θα δουν τον μισθό του Μαρτίου να… φουσκώνει, σε καιρούς χαλεπούς μην ξεχνάμε για την πλειοψηφία των πολιτών, περιλαμβάνονται οι 101 βουλευτές των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής κι Εμπορίου.

Εννιά συνεδριάσεις μετρά η πρώτη, δέκα η δεύτερη και για να υπολογίσουμε τι σημαίνει αυτό σε ευρώ.

Θα αποφέρουν, επιπλέον 9Χ150=1.350 ευρώ για τα 51 μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και 10Χ150=1.500 ευρώ για τους 50 της Επιτροπής Παραγωγής κι Εμπορίου. Μόνο με την καταγραφή της παρουσία τους. Μιλήσουν δεν μιλήσουν. Να τα λέμε κι αυτά…

Υπενθυμίζουμε, ότι το… έξτρα μεροκάματο αφορά μόνο αυτή την εβδομάδα καθιστώντας παραπάνω από σαφές ότι οι περικοπές είναι για όλους τους άλλους πλην των τριακοσίων που άμα θέλουν έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top