Select Menu

Όλα τα λαθανσμένα δημοσιονομικά μέτρα, όλη η λανθάσμενη άξιολόγηση για την κρίση,όλα αυτά τα διλήμματα των πολιτικάντιδων και όλη αυτή η ξεφτίλα τις εθνικής μας αξιοπρέπειας, μας οδηγεί στο συμπέρασμα,ότι η χώρα μας δεν μπορεί να βγεί απο την κρίση,αντίθετα θα χρεωνόμαστε ακόμα ποιο πολύ, θα αποφασίζουν ξένα δικαστήρια και η Πατρίδα μας θα περάσει σε αλλόθρησκους.

Η Αποκορύφωση της Εθνοπροδοσίας άλωστε έγινε μετά τις υπογραφές και την πειθαρχεία των πολιτικάντηδων στο ΔΝΤ.Σε λιγότερο απο δύο μήνες θα γίνουν εκλογές,ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι θα είναι ο πρωθυπουργος και θα μας αποδείξει τι μπορεί.Επιβεβαιώνει δηλαδή την Εθνική του αδιαφορία και την ικανοποίηση των προσωπικων του φιλοδοξιών.

ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!

Αρκετά το διεφθαρμένο σας συστημα έβλαψε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,η ανοχή σας έγινε ενοχή.Δείξτε λίγο ΗΘΟΣ έστω και την τελευτέα στιγμή,μην γινεστε ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΕΣ της Πατρίδας και των πολιτών της.

Η λύση υπάρχει και θα την δώσουμε όλοι εμείς.

Σ'αυτην την τιτανια προσπάθεια της χώρας μας να διορθώσει τα δικά της λάθη,ερχόμαστε εμείς, όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ,καθαροί άφθαρτοι άνθρωποι χωρίς κομματικές βλέψεις,χωρίς συμφέροντα με καθαρή ματιά και πολύ αγάπη για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,να ξαναβαλουμε ένα χέρι και να σηκώσουμε ψηλά την χώρα μας.

Εμε'ις στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, δίνουμε τον δικό μας αγώνα και κοιτάμε την ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ,το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ αυτό που όλοι εσεις έχετε ξεχάσει.
Με όλους εσάς τους ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ μας χωρίζει ένα πολύ βασικό στοιχείο.......η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΜΕ πόνο η πρόεδρος της Ελλήνων Πολιτεία
Νίνα Δ.Παυλίδου
.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top