Select Menu

Δυο μήνες νωρίτερα θα μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια σύμφωνα με πληροφορίες και αυτό για να μπορέσουν να εξοικονομηθούν 325 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως, πέρα από αυτό οι μειώσεις στις επικουρικές θεωρούνται βέβαιες και επίσης σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι θα μπει μαχαίρι και στις κύριες των υγιών ταμείων! Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Νωρίτερα έγινε σύσκεψη των κυρίων Βενιζέλου και Κουτρουμάνη και μέχρι το βράδυ πρέπει να έχει βρεθεί λύση για όλα!

Έτσι, το κενό των 325 εκατομμυρίων ευρώ θα καλυφθεί με την μείωση της μισθολογικής δαπάνης για τα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου (ιατροί, δικαστικοί, ένστολοι, κληρικοί, καθηγητές πανεπιστημίου) κατά 10% ως 12% και μάλιστα τον Απρίλιο και όχι τον Ιούνιο!

Στο ΥΕΘΑ είναι σε κατάσταση συναγερμού αφού όπως λένε η τρόϊκα επιχειρεί νέα επίθεση στο χώρο της Άμυνας και ειδικά στα στελέχη και το προσωπικό. Οι "τροϊκανοί",σύμφωνα με πληροφορίες απαιτούν κι άλλες περικοπές στην Άμυνα,πέραν των 125 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν αποφασιστεί για το 2012!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top