Select Menu


Με την αντιγερμανική ατμόσφαιρα στην Ελλάδα να έχει, όπως επισήμανε, αναζωπυρωθεί σε μεγάλο βαθμό, ο πρόεδρος του συνδικάτου των Γερμανών εφοριακών υπαλλήλων Τόμας Αιγκεντάλερ εκφράζει την ανησυχία του για τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων.



"Ανησυχώ για τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων μας. Η αντιγερμανική ατμόσφαιρα στην Ελλάδα έχει αναζωπυρωθεί σε τέτοιο βαθμό που η ενεργός επιτόπια συνδρομή μας να μην είναι επιθυμητή", τόνισε.

Αυτή η ανησυχία εκφράζεται μετά την επιβεβαίωση της είδησης πως παίρνουν τον δρόμο για την Ελλάδα 160 εφοριακοί από τη Γερμανία από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών.

Με τον πρόεδρο του συνδικάτου εφοριακών υπαλλήλων, που εξέφρασε ανοιχτά την ανησυχία του, φαίνεται πως τάσσεται και μερίδα του γερμανικού Τύπου, επισημαίνοντας πως η αντιγερμανική ατμόσφαιρα έχει αναζωπυρωθεί.

Στην ύπαρξη έντονου αντιγερμανικού κλίματος στην Ελλάδα στέκεται και το περιοδικό "Spiegel" σε άρθρο του με τίτλο "οι Ναζί πάνε με όλα".

"Έλληνες σχολιαστές και σκιτσογράφοι καλλιεργούν το πρότυπο του κακού Γερμανού που θέλει να δημιουργήσει το τέταρτο Ράιχ. Ο αντιγερμανισμός πουλάει στην Ελλάδα", επισημαίνεται.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top