Select Menu


Σε σημείωμα που εξέδωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., προς ενημέρωση όλων των μελών του Εθνικού Συμβουλίου εν όψει της Συνόδου του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, το Κίνημα επίσημα και με υπογραφή του Διευθυντή του κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, «νομιμοποιεί» τη λοβιτούρα…;

Ουσιαστικά προτρέπει εμμέσως όσους από αυτούς κατέχουν δημόσια θέση (Βουλευτές, Δήμαρχοι, Γεν. Γραμματείς, Διοικητές Νοσοκομείων και άλλων Κρατικών Οργανισμών – Δημοσίων Φορέων) και μετακινηθούν από την επαρχία για τη Σύνοδο να χρεώσουν στο Ελληνικό Δημόσιο τα έξοδα μετακίνησής και διανυκτέρευσής τους! 

Με άλλα λόγια δηλαδή, τους λέει «χρεώστε στους δημοσίους φορείς σας τα έξοδα αυτά, βάζοντας ψεύτικη αιτιολογία…για υπηρεσιακούς λόγους»! 

Για δε τους υπόλοιπους που δεν κατέχουν δημόσια θέση, υπάρχει επίσης πρόβλεψη! Τα δικά τους έξοδα μετακίνησης και διανυκτέρευσης θα τα καλύψει το κόμμα, ας είναι καλά η κρατική επιχορήγηση βλέπετε… 

Ιδού το έγγραφο της ντροπής:
Γ.Κωνσταντινίδης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top