Select Menu


Αφιερωμένο σε εσένα φίλε μου,  που διαπληκτίζεσαι παντού και όπου να βρεθείς με τον κολλητό σου για πράγματα .... καθημερινά

Αισθάνομαι αυτή την ανάγκη γιατί και στους δύο σας διακρίνω έντονη πνευματική ζωντάνια και την διάθεσή σας για προσφορά και θάθελα να συνεισφέρω σε ένα διάλογο εποικοδομητικό.

Θα μιλήσω με πνεύμα αυτοκριτικής.

Η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε, οι Η.Π.Α. και ο καπιταλισμός παραπατάνε.

Το σπαρτάρισμα του καπιταλισμού φέρνει και πολύ πόνο.

Ο κόσμος όπως τον γνωρίζαμε τελειώνει,...
πάμε προς κάτι καινούργιο, προς το παρόν άγνωστο,  δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος δεν αντιδρά .....

Προς τα που να πάει, σε ποιόν ν΄ ακουμπήσει? ποιόν να πιστέψει;

Κανένας από τους σημερινούς συστημικούς διαχειριστές, δεν φαίνεται να έχει έτοιμες λύσεις, προσπαθούνε να κερδίσουνε χρόνο ..... αλλά προς τι;

Το σημερινο σύστημα καταρρέει, η φούσκα των επερχόμενων τοξικών διαρκώς μεγαλώνει, παρ΄ όλη την καθολική διάθεση των κυβερνήσεων για να σώσουν τις τράπεζες και παρ΄όλες τις οικονομικές υπέρ των τραπεζιτών ενέσεις ...... οι τράπεζες δεν σώζονται με τίποτα.

Σε ένα κόσμο που παύει ο άνθρωπος να είναι καταναλωτής που είναι αποτέλεσμα της ανεργίας, σε ένα κόσμο που βάλλεται η παραγωγή και κλείνουν τα εργοστάσια προκειμένου να κερδοσκοπούν οι τραπεζιτοτοκογλύφοι ........ παρ΄ όλα αυτά, οι παρασιτικές τράπεζες που "παράγουν" πολύχρωμα χαρτάκια δεν πρόκειται να επιβιώσουν.

Από την άλλη πλευρά βλέπουμε ήδη τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, της οικονομικής αφαίμαξης των κρατών και φυσικά δεν μιλάω για την Ελλάδα μας. Αναφέρομαι στις ΗΠΑ του συνολικού χρέους των 14 τρις και την Γερμανία του αντίστοιχου χρέους των 7, 5 τρις.
Από εκεί θα ξεκινήσει η αληθινή κρίση, όταν σκάσουν οι δυό αυτές ατμομηχανές για την οικονομία και την ανάπτυξη.

ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ.

Πιστεύω πως ο καιρός είναι ώριμος για να αναθεωρήσομε όλοι μας, πολλές από τις παλιές μας απόψεις.

Ο Πάγκαλος τις προάλλες είπε ότι όλος αυτός ο κόσμος που πήγε το καλοκαίρι στο Σύνταγμα δεν είναι άλλο παρά "φασίστες, κομμουνιστές και μα@άκες".
Φίλοι μου, διαφωνώ ριζικά μαζί του .....

Εκεί είδα ανθρώπους που είχανε ΚΟΙΝΑ προβλήματα. Συνάντησα συνταξιούχους, ανέργους, προς το παρόν εργαζομένους, νέους με αβέβαιο μέλλον άνδρες, γυναίκες και παιδιά,  άνθρωποι που όλοι είχαν αγωνία για το αύριο, συνάντησα εσένα και ...... εμένα, επομένως...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
Εγώ που θάθελα στην ζωή μου να ζω όπως ζουν όλα τα ζώα, τα ζώα που όλα έχουνε μιά φωλίτσα, τα ζώα που τους δίνει η φύση την ευκαιρία να επιβιώσουνε.

Το αντίστοιχο σε μιά ανθρώπινη κοινωνία είναι το δικαίωμα της στέγης και το δικαίωμα της εργασίας.

Ο Πάγκαλος σαν γνήσιος προβοκάτορας που είναι, μου έβαλε την ταμπέλα. Εμένα τον "κομμουνιστή" πάει να χωρίσει από εσένα τον  "φασίστα", εμείς παρ΄ότι έχουμε κοινά προβλήματα ... εμείς και θα βγάλουμε τα μάτια μας και θα σφαχτούμε αναμεταξύ μας, για να γελάει πιό μέρα μαζί μας και με αυτά που κάνουμε σαν μα@άκες ο Πάγκαλος και ο κάθε Πάγκαλος ......

Ο προβοκάτορας αυτός κάνει πολύ καλά την  δουλειά του, δεν μου απέδωσε τυχαία το ...... είσαστε φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες.
Τελικά ποιός είναι ο αντίπαλος;

Για την Ελλάδα μπορούμε να μιλήσουμε για τις 50 γνωστές οικογένειες, τους οσφυοκάμπτες πολιτικούς, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τους μεγαλοτραπεζίτες και γενικά τους διαπλεκομένους.

Φίλοι μου, γνώμη μου είναι ότι οι ταμπέλες περισσεύουν, με τις ταμπέλες μας χωρίζανε μέχρι σήμερα, ας τις αφήσουμε.

Όλοι σαν άνθρωποι έχουμε ο ένας την ανάγκη του άλλου, εξ΄ 'αλλου αυτά που ζητάω εγώ στην ζωή μου δεν είναι και τόσο διαφορετικά από αυτά που ζητάτε εσείς.

Κρίτων

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top