Select Menu


“Δεν συνυπογράφω, ούτε επικυρώνω αποφάσεις υπουργών, βρίσκομαι εδώ μετά το αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συνεισφέρει τεχνοκρατικά στην υλοποίηση του προγράμματος”. Αυτό τόνισε, μιλώντας στους δημοσιογράφος, ο Χορστ Ράιχενμπαχ επικεφαλής της ομάδας Δράσης για την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από την ΕΕ.




Επεξηγώντας την αποστολή του, ο κ. Ράιχενμπαχ περιέγραψε μια πρακτική κατά την οποία η ομάδα του ακούει τους σχεδιασμούς των υπουργών, τους ρωτά σε ποιους τομείς μπορεί να συνδράμει και παρέχει την οργανωτική βοήθεια που της υποδεικνύεται από τις ελληνικές αρχές.

“Η κυβέρνησή σας ζήτησε τη μόνιμη επιτήρηση”. Δείτε το ανακοινωθέν
 

Για να μην ψάχνετε και αναρωτιέστε ποιος ζήτησε και ποιος επέβαλε τη μόνιμη επιτήρηση της Ελλάδας,καλό είναι να διαβάσετε τι ακριβώς γράφει το επίσημο ανακοινωθέν της Συνόδου. Σ΄ αυτό το κείμενο είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή που ζήτησε τη μόνιμη επιτήρηση. “Οι μηχανισμοί για την παρακολούθηση της εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος πρέπει να ενισχυθούν, όπως ζητήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση”. Αυτή είναι η φράση και ιδού και το απόσπασμα.

 Πηγή 1 - 2

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top