Select Menu


Αυτή τη στιγμή μπαχαλάκηδες χτυπάνε την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ!

Το παρακράτος χτυπά τη διαδήλωση…!

Οι κουκουλοφόροι πετάνε μολότοφ και πέτρες στους διαδηλωτές ενώ η zougla μεταδίδει ότι κάποιος όρμησε με σπαθί πάνω στους εργάτες του ΠΑΜΕ!

Υπάρχουν τραυματίες από την πλευρά του ΠΑΜΕ ενώ η Αμαλίας έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης με τα δυο αντιμαχόμενα μπλοκ μια να επιτίθενται μια να κάνουν πίσω.


Το παρακράτος ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να μείνει περισσότερο κρυμμένο και έδειξε την αγωνία του να στηρίξει τον «σκεπτόμενο», κρυπτόμενο και καλά φυλασσόμενο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ήταν βέβαιο πως οι κουκουλοφόροι γνωστοί – άγνωστοι που ποτέ δεν συλλαμβάνονται, θα τολμούσαν κάποια στιγμή να επιβάλουν το κράτος της τρομοκρατίας, το νόμο των κουκουλοφόρων. Πέταξαν μολότωφ σε διαδηλωτές - απεργούς οι πράσινοι παρακρατικοί. Οι κόνδορες του ΔΝΤ σε πλήρη δράση.

Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να προσανατολιστούν προς την κατεύθυνση άμεσης σύλληψης των κουκουλοφόρων και φυλαξής τους (όχι παράδοσής τους στην Αστυνομία), με ταυτόχρονο έλεγχο της ταυτότητάς τους. Το παρακράτος πρέπει σήμερα να αποκαλυφθεί. Οι μάσκες των «δουλικών χρήσιμων μπαχαλάκηδων» που υπηρετούν πιστά το καθεστώς Παπανδρέου (και το εκάστοτε παρελαύνων καθεστώς της πατρίδας μας) πρέπει να γνωρίσουν πως εάν δεν σέβονται το νόμο, τότε οι πολίτες θα αναλαμβάνουν να τους το μαθαίνουν…

Σχεδιάζουν επανάληψη του Δεκέμβρη του ’44;

Για δεύτερη μέρα σήμερα ο λαός έχει κατεβεί κατά χιλιάδες στους δρόμους με αίτημα να φύγει η εθελόδουλη μνημονιακή κυβέρνηση, που γυρίζει το βιοτικό επίπεδο των λαϊκών στρωμάτων δεκαετίες πίσω και ξεπουλάει την δημόσια περιουσία. Ηδη στο Σύνταγμα υπάρχει το αδιαχώρητο ενώ εξακολουθεί να συρρέει κόσμος. Αποκλεισμένο το κοινοβούλιο τους από τις συγκεντρώσεις έξω και γύρω από την βουλή. Ολοι οι δρόμοι στο κέντρο είναι πλημυρισμένοι από κόσμο που διαμαρτύρεται για το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα το βράδυ κατ’ άρθρο. Το πιο βασικό απ’ όλα είναι ότι βγήκε ο παράγοντας λαός στο προσκήνιο και οι εξελίξεις πια δεν θα μπορεί να διαμορφώνονται ερήμην και εναντίον του σε κάποια γραφεία.

Δεν θα κάνουμε αναφορά στα καραγκιοζλίκια της Βάσως Παπανδρέου, ούτε στις τζάμπα μαγκιές κάποιων «διαφωνούντων» στα κανάλια βολευτών του Πασοκ σαν τον Μίμη Ανδρουλάκη που τελικά είναι κότες λυράτες.

Αυτό που δεν πρέπει να προσπεράσουμε είναι η εκτίμηση του Δ. Καζάκη που ακούστηκε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή ότι ο σχεδιασμός της μνημονικής κυβέρνησης είναι ότι για να περάσει τα σχέδια της δεν θα διστάσει να δημιουργήσει εμφύλιο πόλεμο. Οσο υπερβολικό και να ακούγεται ότι υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν καταστάσεις όπως τον Δεκέμβρη του 1944, ας κρατήσουμε την άποψη του αναλυτή-οικονομολόγου.


 Πηγή 1 - 2 - 3 -

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top