Select Menu


Κομμάντος, αλεξιπτωτιστές ,πεζοναύτες, καταδρομείς. Ολοι εσείς που ποτέ δεν υπήρξατε πρώην, σας καλωσορίζουμε.

Όλοι θέλετε να μάθετε τους λόγους που κληθήκαμε σήμερα να συγκεντρωθούμε μέσα από μια άδολη, ευγενική προσπάθεια η οποία φαίνεται να στέφεται από επιτυχία.

Το άδικο είναι ότι η Πατρίδα την οποία είτε κληθήκαμε, είτε εθελοντικά οι περισσότεροι ,υπηρετήσαμε αποδεχόμενοι αγόγγυστα ,όλα τα βάσανα και τους κόπους που μας έκαναν αυτό που ΕΙΜΑΣΤΕ ,δεν μας έχει ίσως την ίδια εκτίμηση ,για αυτό κι έχει καταργήσει τις μετεκπαιδεύσεις που όφειλε να έχει σε πρώτη προτεραιότητα.

Αλλά εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι το χρέος μας προς αυτήν, φθάνει μέχρι την υπέρτατη θυσία την οποία δεν θα διστάσουμε να αντικρύσουμε όποτε κι αν μας ζητηθεί.

Προσπαθούσαμε καιρό να καταγράψουμε τους λόγους που μας ώθησαν σε αυτή μας την κίνηση αλλά η λίστα μεγάλωνε τόσο πολύ που θα ήταν αδύνατο να αναπτυχθεί επαρκώς σε λίγες γραμμές.

Προτού ξεκινήσουμε όμως να αναπτύσσουμε τους λόγους για τους οποίους μαζευτήκαμε εδώ σήμερα είναι αναγκαίο να κάνουμε μια επισήμανση. Να ξέρετε ότι τα 2 βασικά εργαλεία κάθε απολυταρχικού καθεστώτος είναι η καταστολή (είτε εμφανής είτε κεκαλυμμένη)και η προπαγανδιστική λιβελογραφία με συνοδοιπόρο την δικαστική μέθοδο των μηνύσεων, αγωγών κλπ.Κι αυτό το λέμε διότι από τη Δευτέρα και μετά θα γραφούν και θα ακουστούν πολλά για όλους μας. Για αυτό θα κλείσουμε αυτή τη μικρή παρένθεση λέγοντας σας το εξής ρητό , ¨ο σοφός πιστεύει τα μισά από όσα διαβάζει ,ο ιδιοφυής ξέρει ποια μισά να πιστέψει»

Η διαμαρτυρία μας λοιπόν σαν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων, που ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε άσχετα αν απολυθήκαμε, έχει ως στόχο να καταδείξει και να φωνάξει, στα ώτα που πρέπει, ότι ορκισθήκαμε άπαξ να προστατεύουμε το Σύνταγμα, το Έθνος ,τη Δημοκρατία και την κυριαρχία των Ελλήνων σε αυτό το σταυροδρόμι της γης, αλλά και τα ώτα αυτά πρέπει να πράξουν αυτά που επιβάλλει κι ο δικός τους όρκος.Γιατί ενώ, όλοι εμείς ορκισθήκαμε να προστατεύουμε τους Θεσμούς και τη Δημοκρατία αυτοί ουσιαστικά την έχουν καταλύσει με την ανοχή και συμμετοχή σε ΣΚΑΝΔΑΛΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΊΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ ,με την ψήφιση νόμων για διαγραφή πράξεων οι οποίες στράφηκαν εν τέλει εναντίον του Ελληνικού λαού. Όταν βιάζεις εσύ τους θεσμούς πως απαιτείς να σε σεβαστούν οι υπόλοιποι;

1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ , για την κατάργηση της επιστρατεύσεως και μετεκπαιδεύσεως των Εφέδρων γενικά και ειδικότερα για τους προερχόμενους από τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..οταν καταργείς την μάχιμη εφεδρεία δίνεις το μήνυμα στον οποιονδήποτε ότι «ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ,ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ». Φαντάζεσθε τι αποτρεπτική δύναμη μπορούν να αποτελέσουν 50-100.000 άνδρες πλήρως εξοπλισμένων κι εκπαιδευμένων στον αντίπαλο;; Αν μια διμοιρία Ελλήνων κομμάντος μπορεί να φέρει εις πέρας αποστολές πίσω από τις εχθρικές γραμμές με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα φανταστείτε τι μπορεί να νιώσει ο κάθε εχθρός όταν γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή θα μπηχθούν στα πλευρά του 100 τέτοιες διμοιρίες.

Πόσο δύσκολο είναι Κε υπουργέ και πόσο δαπανηρό για το κράτος να καλούνται 10 έφεδροι των Ειδικων Δυναμεων κάθε φορά για να περάσουν ΠΕΝ μαζί με τους νεοσ/κτους σε κάθε ΕΣΣΟ ώστε να θυμηθούν κάποια πράγματα και να διατηρήσουν το αξιόμαχο;;

Tι θα σας κοστίσει αν σε κάθε ΣΒΕΑ κλιθούν και 10 έφεδροι αλεξ/τές να κάνουν επίγειο και 3 άλματα για συντήρηση με ηλικιακό πλαφόν ;;
Καταργήσατε κι αφοπλίσατε εν μια νυκτία τους Εθνοφύλακες ακρίτες και δώσατε «ζωτικό χώρο» και «αέρα» να κινούνται άνευ φόβου διάφοροι ύποπτοι και ξενοκίνητοι «ντελάληδες» που εγείρουν αξιώσεις σε περιοχές ευαίσθητε όπως η Θράκη κι η Μακεδονία. Ουσιαστικά ξεδοντιάσατε την πρώτη , ΝΑΙ την πρώτη γραμμή ανασχέσεως στις παρυφές της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

2)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, για το κλείσιμο των στρατοπέδων χάριν της όποιας οικονομικής δυσπραγίας του Κράτους. Όταν θέλεις να κάνεις οικονομία περιστέλλεις σπατάλες, προνόμια, οφίτσια και δεν ακρωτηριάζεις τα άκρα σου τα οποία θα τεθούν επί του πεδίου της μάχης προκειμένου να προστατέψουν αυτό το Κράτος και κατά συνέπεια τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό. Μα επιτέλους δεν καταλαβαίνουν οι κρατούντες τις τραγικές συνέπειες των αποφάσεων τους; Ή δεν θέλουν;;;

Τις κυβερνήσεις τις ψηφίζει ο Λαός για να του παρέχουν, πέραν όλων των άλλων το κυριότερο ,Συνταγματικά καθιερωμένο, αγαθό. ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με τις εφαρμοζόμενες τακτικές όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τίθεται κι αυτή ,όπως και τα εισοδήματα τους στην κλίνη του Προκρούστη κι ότι απομείνει θα ριχθεί ως Θυσία στον Λαβύρινθο του Μινώταυρου των απρόσωπων αγορών.

3)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, για την απαξίωση ,που έχει καταστεί κανόνας πια, κάθε ένστολου άντρα και γυναίκας των Ενόπλων Δυνάμεων από την περιλάλητη εποχή της Μεταπολίτευσης μέχρι τις μέρες μας .Δεν είμαστε μια χώρα σαν το Λουξεμβούργο, τα σύνορα μας βρίθουν εν δυνάμει εχθρών (και δυστυχώς κι εντός των τειχών) τόσο από Βορρά όσο κι από Ανατολάς. Πως να κρατηθεί υψηλό το ηθικό των ένστολων όταν καθημερινά απαξιώνονται είτε σε επίπεδο οικονομικό, είτε σε επιχειρησιακό, είτε συρόμενοι στα δικαστήρια κατηγορούμενοι είτε ακόμα χειρότερο όταν τους εμφύτεψαν εντός το σαράκι της πολιτικής;;

ΟΙ Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι καρβέλι να κοπεί σε φέτες και δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με μικροπολιτικά παιχνίδια τα οποία εν τέλει αποβαίνουν εις της Συνοχής και της Πειθαρχίας, των 2 παραγόντων αυτών οι οποίοι αποτελούν τους πυλώνες του αξιόμαχου του εμψύχου δυναμικού.

Οι περίοδοι των ξενοκίνητων διχασμών και του αλληλοσπαραγμού παρήρθαν ανεπιστρεπτί. Δεν μπορείτε πλέον με κανένα τερτίπι να ξεχωρίσετε ξανά τον λαό από τον στρατό γιατί πολύ απλά η δεξαμενή κάθε στρατού είναι η ευρεία λαϊκή του βάση αναπόσπαστο μέρος της οποίας αποτελεί η Εφεδρεία είμεθα απόγονοι, ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΓΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΗΔΩΝ. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ...

4)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ,για την κατάργηση της στολής εξόδου. Με ποιο σκεπτικό καταργήσατε την υπόσταση του φέροντος τη στολή????Ο οπλίτης, ο αξ/κος ,ο δόκιμος Μόνιμος Υπα/κος δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι είναι λειτουργοί εντεταλμένοι να δώσουν και τη ζωή τους για όλα αυτά που εκπροσωπεί αυτή η στολή. Ο Έλληνας θέλει να βλέπει τον «φύλακα άγγελο του». Μήπως για να μην προκληθούν τα ανθελληνικά αισθήματα των πάσης φύσεως διαταραγμένων υδροκέφαλων που ούτως ή άλλως δεν θα ζήσουν στην Ελλάδα αλλά σε κάποιο ακριβό προάστιο της νέας Υόρκης ή του Λονδίνου???Η΄ μήπως και θιγεί η πολύ-πολιτισμικότητα που πραξικοπηματικά μας επιβάλλατε?

Η ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ. ΑΛΛΟ ΑΝΟΧΗ ΑΛΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗ.

ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ,ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ,ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Αυτή η στολή δεν είναι ένα κομμάτι ύφασμα είναι οι ψυχές των προγόνων μας. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. Κάθε ίνα της είναι και μια μάχη και κάθε μάχη έχει μέσα της κόκκαλα ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ. Όταν στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ λαμβάναμε τον τιμημένο μπερέ είχαμε στη καρδιά μας το αίμα των πεσόντων μας, αλλά στο μυαλό μας ,το μελλον των παιδιών μας.

5)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την αυξανόμενη και ειδικά μετά τα ΙΜΙΑ, υποχωρητική στάση που τηρούν οι κρατούντες στα εθνικά θέματα. Πότε έγινε προσφάτως πόλεμος στον οποίο ηττήθημεν και μιλούμε σήμερα για συρρίκνωση της Εθνικής κυριαρχίας???Κάτω από πιο σκεπτικό προβαίνετε στην εθνική λοβοτομή κραδαίνοντας τη σπάθη της Τουρκικής απειλής;; ΝΑΙ η απειλή υπάρχει και θα υπάρχει όσο θα υπάρχει έστω κι ένα Έλληνας αλλά είναι καταστροφικό να υπερτιμάτε τους απέναντι και να σπέρνετε τον φόβο και την παλιμβουλία στο εσωτερικό. ΟΙ Έλληνες πολέμησαν εχθρούς απείρως περισσότερους από γενέσεως πλάσης, ξετίναξαν ρακένδυτοι κι αγράμματοι όπως κάποιος εκ των κρατούντων τους ονόμασε. 400 χρόνια σκληρού ζυγού και τώρα πλαγίως μας ωθείτε να αποδεχτούμε την «ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ» από τους προαιώνιους;;

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ «ΙΜΙΑ» ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ όπως ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ.ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ «ΘΕΩΡΙΕΣ» ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ KAI ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΤΟ 1974 , ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ " ΝΙΚΗ " !!!

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. …..ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974. ΓΙΑΤΙ? ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ Ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ; ΟΧΙ .

ΠΗΓΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ .

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ". ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ.

ΔΩΣΑΤΕ ΒΟΡΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ,ΤΗ ΘΡΑΚΗ.ΓΙΑΤΙ;;; ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ; ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1897;;; ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ,ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ, Σ ΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Ή ΟΧΙ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΗΔΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ,ΑΝΕΡΓΟ ΛΑΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ 30ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ- ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ .ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ ,…ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΝΕΤΕ »ΔΙΟΡΘΩΤΕΣ» ΑΠΟ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΑΚΙ.ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΑΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ και άλλα χαριτωμενα .

ΣΤΕΙΛΑΤΕ 3 ΨΥΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Με αυτό τον τρόπο απαξιώνετε τις Ένοπλες Δυνάμεις και δημιουργείτε αίσθημα ραγιαδισμού στον περήφανο και αξιοπρεπή Ελληνικό Λαό στον οποίο είναι υπόλογοι οι ένοπλοι αδελφοί μας , ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟΝ.

ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ,ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗ,ΜΙΣΗΤΟ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ.ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ! .

600 ΔΙΣ€ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ; ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΙ ΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ;;;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΒΑΛΕΤΕ ΚΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ;


ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΗΚΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 20 ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ .ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.

ΜΑΣ ΣΥΡΑΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ {€} ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ.

ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ !!!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.

KΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!

ΩΣ ΕΔΩ.!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ

ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Η' ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η' ΓΗΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΩΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ , ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ , ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΡΗ, Η' ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ , ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ Η ΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΘΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ .ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ , ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.

"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

"ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" (ΚΕΕΔ)

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top