Select Menu


Είναι ηλίου φαεινότερον πως ζούμε σε ένα "Καθεστώς" . Το να το βαφτίσουμε "Χούντα" είναι λίγο...πολύ λίγο. Για να δούμε λίγο το πως έχουν τα πράγματα....

Α) Σε Ευρώπη και Αμερική η κατάσταση είναι ίδια. Μισθοί μειώνονται, η ανεργία εκτοξεύεται, οι οίκοι αξιολόγησης διαλύουν τις οικονομίες των λαών, η εξαθλίωση καραδοκεί. Στην Ελλάδα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα μιας που από την χώρα "μας;" ξεκίνησε η επέλαση του Δ.Ν.Τ προκειμένου να "κατακτήσει" όλη την Γηραιά Ήπειρο.

Ένα Δ.Ν.Τ το οποίο δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα κανενός "κράτους" πέρα του υπερκράτους που οραματίζονται να εγκαθιδρύσουν οι κάτοχοι των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και οι Τραπεζίτες.

Β) Στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ έχει γαντζωθεί στην εξουσία παρά την απίστευτη κοινωνική οργή την οποία έχει προκαλέσει και συνεχίζει απτόητο το "Έργο" του . Τα πράγματα ήταν συμφωνημένα και οριοθετημένα αρχής εξαρχής. Πλήρες ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, μείωση μισθών για να γίνει η αγορά "εργασίας" πιο ελκυστική στις Εταιρείες - μεγαλοκαρχαρίες σε συνδυασμό με την ψυχική βία που προκαλεί η ανέχεια και η ανεργία που "ρίχνει" την διάθεση "αντίστασης", αύξηση της κρατικής βίας και καταστολής.

Όλα τα κόμματα (πλην της αριστεράς) στο κοινοβούλιο υποστηρίζουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πως οι κρατικές εταιρείες πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν για ένα κομμάτι ψωμί, πως πρέπει να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πως πρέπει να γίνει η χώρα "βοά" στις ορέξεις των Μεγάλων Αφεντικών.

Είναι τοσο θρασύτατοι που τολμάνε να λένε πως "Διαφωνούν" με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ ενώ κατ ουσίαν στο μόνο που διαφωνούν είναι η μεθοδολογία και όχι το αποτέλεσμα - στόχος. Ούτε ένα κόμμα εντός του κυνο-βουλίου δεν πρότεινε την αναδιοργάνωση του δημόσιου τομέα, την εξυγίανση των κρατικών εταιρειών, την φυλάκιση και την δήμευση περιουσιών σε όσους έκλεψαν η κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, την άρση της Βουλευτικής και υπουργικής ασυλίας, την άρνηση αποπληρωμής του επαχθούς χρέους που οι Κυβερνήσεις από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τον Κ.Καραμανλή μας φορτώσανε. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα, αλλά για την κατάρρευση της κοινωνίας ούτε λόγος. Όλες οι επιτροπές της βουλής αθωώνουν με εξοργιστικό τρόπο τους ενόχους στα σκάνδαλα που έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια και όπως φαίνεται είναι όλοι συννενοημένοι στο "κόλπο".
 
Ποιο κόλπο ; Αυτό που θέλει την Ελλάδα να είναι χώρα σκλαβωμένη στις ορέξεις των Πολυεθνικών και τους Έλληνες σερβιτόρους και Μπάρμαν. Μιας Ελλάδας με τεράστιο Ορυκτό πλούτο, με τεράστιες δυνατότητες (εάν υπήρχε αντίστοιχη θέληση) σε κάθε τομέα και δυστυχώς με απόλυτα ξεπουλημένους και ασυνείδητους πολιτικούς σε όλες τις πτέρυγες του "Ναού" της "Δημοκρατίας".

Γ) Προκειμένου να κυριαρχήσει "Φόβος" στην κοινωνία ξαναζεσταίνουν την παλιά συνταγή της "Εχθρικής" Τουρκίας (ή της εξόδου της Ελλάδας από την ζώνη του Ευρώ), επεξεργάζονται την αύξηση της Στρατιωτικής θητείας προκειμένου να μειωθούν οι δείκτες ανεργίας, να μειωθούν οι υγιής "μαχόμενοι" νέοι που θα είναι "μάχιμοι" για Πεζοδρομιακό αγώνα, να βρούνε ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τους φαντάρους "δωρεάν" σε ό,τι αγγαρεία ή έλλειψη υπάρχει (Από πυροσβεστικές ανάγκες ως καθαρισμό πόλεων κ.α) και προφανώς για να είναι άκρως επανδρωμένες οι μονάδες σε περιπτώσεις μεγάλων κοινωνικών αναταραχών.
 
Αστυνομία - Στρατός στις υπηρεσίες ενός άκρως εχθρικού προς τον λαό και το Έθνος κράτους.
 
Λες και θα επέτρεπαν ποτέ οι Η.Π.Α, η Ρωσία και το ΝΑΤΟ να υπάρξει σύγκρουση διαρκείας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ενός πολέμου που θα γινόταν όχι για "Ιδανικά" όπως κάποτε, αλλά για την "Κονόμα" των εταιρειών πετρελαίου και αμυντικής βιομηχανίας - εξοπλισμών .
 
Λες και ο θεσμός της Ε.Ε και του Ευρωστρατού δεν πρόκειται να διευρυνθεί στα επόμενα χρόνια (Όσοι λένε πως θα μας διώξουν από το Ευρώ είναι το λιγότερο άσχετοι με τα σχέδια του "Συστήματος").

Τι θέλουν από την Ελλάδα;

Να μην έχει αξιώσεις στον πλούτο της, να μην έχει το ισχυρό κράτος που είχε κάποτε, να μετατραπεί σε μια ακίνδυνη κρατική - διαχειριστική παραμεθόριο περιοχή της Ευρώπης και της Δύσης. Και φυσικά παράλληλα διψάνε για ολοένα και μεγαλύτερο κέρδος και φθηνά εργατικά χέρια. Είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Μόλις ξεπουληθούν όλα με επιτυχία, τότε είμαι σίγουρος πως θα μας χαρίσουν τα τεχνητά μας "Χρέη" και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι. Οι μισθοί ενδεχομένως να ανέβουν ελάχιστα, θέσεις "Εργασίας" να δημιουργηθούν λόγο των ξένων επενδύσεων προκειμένου να είμαστε σκλάβοι - εργάτες του πλούτου της ίδιας μας της πατρίδας..

Ακόμα να το καταλάβετε πως οδεύουμε σε μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα αποτελείται απο Τραπεζίτες και τα ανώτερα στελέχη των μεγάλων πολυεθνικών;

Δυστυχώς στην κατάσταση που είναι σήμερα τα πράγματα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.
Τα σχέδια τους θα προχωρήσουν θέλουμε δεν θέλουμε.
 
Ευκαιρία πραγματικής αντίστασης θα υπάρξει μόλις εγκαθιδρυθεί η παγκόσμια Δικτατορία και επιβληθεί το ενιαίο παγκόσμιο Νόμισμα. Και θα υπάρξει μόνο τότε διότι θα είναι μια εποχή ακόμα αμεσότερης επικοινωνίας των Λαών της Γης και η "Επανάσταση" θα είναι παγκόσμια και όχι απλώς μεμονωμένες περιπτώσεις εξεγέρσεων που εύκολα ελέγχονται η καταπνίγονται δίχως ουσιαστικά αποτελέσματα.

Αυτό δεν αντιλαμβάνονται ακόμα οι περισσότεροι.

Το πρόβλημα είναι σε όλη την Δύση και όχι μόνο στην Ελλάδα ή τοπικά.
Το Δ.Ν.Τ , οι οίκοι αξιολόγησης, οι μισθωμένοι "εκπαιδευμένοι" Πολιτικοί, οι Διεθνής τραπεζίτες - τοκογλύφοι, οι Μεγάλες Εταιρείες συνεργάζονται και "πνίγουν" κάθε "τοπική" εξέγερση ή προσπάθεια αντίστασης. Μόνο μια "Δύση" ενωμένη, αφυπνισμένη ιδεολογικά και με όραμα (αναφέρομαι στους λαούς - κατοίκους της) θα μπορούσε να το σταματήσει...Και μέχρι να συμβεί αυτό, δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top