Select Menu


Τον ρόλο του παγκόσμιου χωροφύλακα περιέγραψε η εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ, Οάνα Λουνγκεσκου: "Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ είναι έτοιμες να επέμβουν όπου χρειαστεί προκειμένου να προστατέψουν τους πολίτες", ανέφερε η εκπρόσωπος της Συμμαχίας. Άρα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κινδυνέψουν ή θεωρήσει το ΝΑΤΟ ότι κινδυνεύουν πολίτες, π.χ. στην Κίνα, θα έχει το δικαίωμα να επέμβει!

«Αυτό που θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να ενδυναμώσουμε την εντολή που έχουν τα Ηνωμένα Έθνη να προστατέψουν τους πολίτες. Όλες οι πλευρές αυτής της σύγκρουσης έχουν ξεκάθαρη ευθύνη να προστατέψουν τον άμαχο πληθυσμό και να φροντίσουν ώστε η μετάβαση της εξουσίας στη Λιβύη να γίνει με ειρηνικό τρόπο», τόνισε η εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ, Οανα Λουνγκεσκου.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Αντριου Φογκ Ρασμούσεν, τόνισε πως Η Συμμαχία είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με τους πολίτες της Λιβύης αλλά και με μέλη του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου.

«Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει τεράστια ευθύνη για το τι θα επακολουθήσει. Μόνο με τη συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί ειρηνική και άμεση μεταβίβαση εξουσίας στη Λιβύη», τόνισε.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top