Select Menu


From HEIL GAP

ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο είχαν μια πολύ συχνή παραπληροφόρηση από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τώρα, όμως, χάρη στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, οι παρωπίδες αυτές είναι έτοιμες να αφαιρεθούν.

ΤΟ INFOWARS.COM :
Από αυτά τα μπλογκ πληροφορούμαστε σύμφωνα με ισχυρισμούς του Paul Joseph Watson του Infowars.com, ότι η μαζική αναταραχή που μαστίζει το Ηνωμένο Βασίλειο προέκυψε, όταν άτομα που αυτοαποκαλούνταν δημοσιογράφοι, προσφέρθηκαν να πληρώσουν νεαρούς, ώστε εκείνοι να προκαλέσουν επεισόδια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον κάποιοι προβοκάρουν τις εκδηλώσεις βίας.

Σύμφωνα με τα Tweets μηνύματα (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) στην πόλη του Leicester, εμφανίσθηκαν κάποιοι οι οποίοι πλήρωναν τα νεαρά παιδιά με την προϋπόθεση ότι αυτά θα προκαλέσουν επεισόδια.

Το Leicester αργότερα εκείνο το βράδυ θα πληγεί από τη βία, καθώς νεαροί επιτέθηκαν στα κτίρια του κέντρου της πόλης.

"Υπήρχαν σμήνη κουκουλοφόρων Ασιάτες, μαύροι και άσπροι νεαροί 20 ετών, και μερικοί ακόμα και από την ηλικία των 12 ετών, που κατάστρεψαν το κέντρο της πόλης Leicester γύρω στα μεσάνυχτα", δήλωσε στο BBC ο James Cockerill ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Η ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ :
Εντάξει, αλλά πολλοί λένε πολλά, ο HEIL GAP όμως περιμένει κάποιος να ομολογήσει για όλα αυτά, όπως ισχυρίζονται ότι συνέβη, εάν υπήρχαν φωτογραφίες με τα χρήματα καθώς αυτά παραδίδονται σε κακοποιούς. Έψαξα στο διαδίκτυο για τέτοια πειστήρια, αλλά κανείς δεν έχει δει τίποτα ακόμα ...

Μπορώ όμως και να το πιστέψω. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον. Υπάρχουν κάποιες τεράστιες σατανικές δυνάμεις μέσα στο παιχνίδι, οι δυνάμεις που εργάζονται για να επιβεβαιωθούν μέσω του κακού.

Οι προβοκατόρικες ταραχές θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για να δικαιολογήσουν την ανάπτυξη της Ε.Ε. με αστυνομική ή στρατιωτική δύναμη επί του βρετανικού εδάφους ;

Ήδη «Ώρα να καλέσετε το στρατό να επέμβει», λέει ο Nigel Farage ο ηγέτης του UKIP. 


Ναι πολύ παράξενο, το BBC, η βρετανική εταιρεία Αδελφότητα, όλοι τους έλεγαν μισόλογα και πέταγαν σπόντες περί εξεγέρσεων εδώ και εβδομάδες.

Πόσο θα ήθελα και εγώ να πω τις ειδήσεις, πριν ακόμη αυτές συμβούν. Εσείς φίλοι μου;

Μαζί με τις φήμες ότι είχαν εκ των πρότερων ορίσει τις χρηματικές αμοιβές των νέων που θα ελάμβαναν μέρος στις ταραχές, σιγά-σιγά αρχίζει να αναδύεται μια εικόνα... -Φυσικά. 
Η presstitute (Press + prostitute) ξέρει τα πάντα εκ των προτέρων.

Ήταν το ίδιο ενημερωμένη και με το Strauss-Kahn, καθώς είχε στηθεί ώστε να φωτογραφήσει τον πορνόγερο την στιγμή που οι μπάτσοι θα του φορούσαν τα βραχιολάκια του, το ίδιο θέμα και με την γρίπη πέρυσι καθώς οι «presstitute» μας κάθε πρωί ήταν έτοιμοι να κάνουν το καταραμένο εμβόλιο (το υπαίτιο για τους τόσους καταγεγραμμένους θανάτους στην Γερμάνια), αλλά με το όλο αύριο και αύριο, ποτέ τους δεν πρόλαβαν να το κάνουν, μέχρι που έληξε και ο συναγερμός αυτής της γρίπης - απάτη ……. κ.λπ. κ.λπ.

Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις πίσω από την presstitute είναι αυτοί που δημιουργούν οργανώνουν τις εκδηλώσεις και πληρώνουν τους presstitutes τους ώστε να κατευθύνουν τις πληροφορίες αυτές στο ζαλισμένο τους κοινό.

Οι δυο πρώτες από τις στημένες σκηνές βανδαλισμών στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2009 κατά την διάρκεια των αντιδράσεων για την σύνοδο G20, καθώς το κρατικό BBC, παρεούλα με τα άλλα μέσα πληροφόρησης καθώς χειραγωγούν «Ηδονοβλεπτικά» τα έκτροπα.


Δεν μπορούμε να ξέρουμε στα σίγουρα τι συμβαίνει εκεί.

Αυτό που ξέρουμε είναι το modus operandi.

Από προηγούμενες τραγωδίες υπάρχει υλικό από τα αρπακτικά αυτά όρνεα κατά την ώρα εργασίας τους. Οι άνδρες φορούν πανομοιότυπες στρατιωτικές -μπότες ενώ προσπαθούν να προσποιηθούν ότι είναι «διαδηλωτές» καθώς έχουν παγιδευτεί και έχουν αποκαλυφθεί από τις κάμερες και από τους πραγματικούς διαδηλωτές.

Καναδάς στην απάτη των ταραχών του Τορόντου κατά την διάρκεια της συνόδου G20 : 27 Ιουνίου 2010 

Η Μυστική αστυνομία που «συμμετέχει» στη σκόπιμη πρόκληση, ξεχωρίζει από τις ολοκαίνουργιες μπότες με το κίτρινο σηματάκι στην σόλα, οι οποίες την προηγούμενη είχαν μοιραστεί σε όλους τους κρυφούς όσο και φανερούς υπερασπιστές της δημοσίας τάξης και ασφάλειας.


ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ : 
Μπορούμε να δούμε τώρα το Ηνωμένο Βασίλειο;

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του πριν από την έναρξη των επεισοδίων.

Και τρεις μουσουλμάνοι νεκροί, λιωμένοι από μια θορυβώδη σακαράκα, μιας συμμορίας μαύρων, που ανέβηκε με 50 μίλια/ώρα επάνω στο πεζοδρόμιο και τους συνέθλιψε, ενώ αυτοί προσπαθούσαν να προστατεύσουν τα τοπικά καταστήματα από τους πλιατσικολόγους, το βράδυ της Τρίτης.

Οι Μουσουλμάνοι πήραν όρκο εκδίκησης.

Η αστυνομία συνέλαβε ένα μέλος "Αφρο-Καραϊβικης’’ συμμορίας που κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών νεαρών μουσουλμάνων στις πρόσφατες αυτές ταραχές που μαστίζουν την πόλη.

Αλήθεια δεν είναι σπουδαία η πολυπολιτισμικότητα, πάκη φαυλόπουλε ;


Ο Tariq Jahan κρατά μια φωτογραφία του γιου του που σκοτώθηκε σε μια υποτιθέμενη ρατσιστική δολοφονία.

Οι ντόπιοι υποστήριξαν ότι Αφρο-Καραϊβικές συμμορίες περιφέρονταν στην περιοχή, πυρπολώντας τα αυτοκίνητα και φωνάζοντας σε μουσουλμάνους «θα σας κάψουμε» λίγο πριν από την υποτιθέμενη δολοφονία.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ :
 
Η δε ανταποκρίτρια ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού, λίγο πολύ υποστήριξε ότι φοβάται δολοφονίες εκ μέρους των ακροδεξιών. Δεν μας είπε όμως τι ακροδεξιούς, μήπως τίποτα τζαμαϊκανούς «ΡΑΣΤΑ» ;

Καλά είναι τα χάπια σου κορίτσι μου, να τα συνεχίσεις και ξαναπήγαινε στον γιατρό σου πάλι σε 15 ημέρες να αυξήσετε την δόση. Τώρα πια ………

ΤΟ ΧΡΗΜΑ :
Από την άλλη πλευρά, αυτοί οι άνθρωποι που μοιράζουν τα χρήματα, θα μπορούσαν επίσης να είναι, απλά κάποιοι απατεώνες, που δίνουν τα χρήματα στα παιδιά για να λεηλατήσουν ορισμένα καταστήματα και να φέρουν τα λάφυρα στον «μπαμπά», που θα τα μοσχοπουλήσει στο ebay. Αμέσως; ... Ποιος ξέρει; - Ας περιμένουμε να δούμε τι θα προκύψει ... - (άλλωστε η αγορά της Αλβανίας πως άνθησε τον Δεκέμβριο του 2008;)
 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ :
Άκουσα μια συνέντευξη με τους νέους που ενέκριναν τις ταραχές. Όταν τους ρώτησαν : «Μα γιατί; Είναι κρίμα τόσο μικρά καταστήματα και τόσο μικρές επιχειρήσεις; "απάντησαν ’’. «Αυτοί είναι ταχτοποιημένοι. Αυτοί είναι οι πλούσιοι άνθρωποι και εμείς είμαστε εναντίον πλουσίων». Από αυτό, και μόνο μπορεί κανείς να δει, ότι για αυτόν που η μόνη του περιουσία είναι μισό μπουκάλι φθηνό κρασί, και χωρίς μια πένα μέσα στην τσέπη του, ο άλλος που απλώς τα βγάζει πέρα έστω και με μεγάλη δυσκολία, είναι ένας «πλούσιος άνθρωπος» και ως εκ τούτου αξίζει το χτύπημα. Είναι η αλήθεια τους και στον τον HEIL GAP δεν φαίνεται καθόλου σαν κάτι το αδιανόητο, διότι απλώς αυτή ήταν και η μόνη κοινωνική τους προσέγγιση.
 

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ :
Από την άλλη πλευρά παρατηρώντας στην σελίδα της αριστερής dailymail,

Όπου βλέπουμε να παρουσιάζει στις φωτογραφίες της μόνο δεκάχρονα «λευκά» παιδιά να λεηλατούν ποτοπωλεία και λοιπά καταστήματα, λες και δεν υπήρχαν έγχρωμοι στους δρόμους που έκαναν τις ίδιες ¨θεάρεστες¨ πράξεις.

Τέλος πάντων, μπορεί όλοι οι μαύροι του ηνωμένου βασιλείου να είχαν έρθει διακοπές στα ελληνικά νησιά και τώρα, που να ψάχνει να τους ανακαλύψει ο φωτογράφος;

ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ :
Στην ιδία σελίδα επίσης μπορούμε να παρατηρήσουμε τις αντλίες νερού, τύπου «κανόνι» από της μάχες της βορείου Ιρλανδίας τις οποίες όμως δεν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν οι Βρετανοί επί του λαού των, αλλά από Σεπτέμβριο θα πειραματιστεί με αυτές κάποιος ποδηλάτης επάνω στους «υπηκόους» του έξω από το κοινοβούλιο του, «επίσημα», ώστε επιτέλους να αντιληφτεί στα πόσα Bar πίεσης, συντρίβεται το σαγόνι ενός παιδιού και επίσης στα ποσά Bar τυφλώνετε ο Έλληνας πολίτης.

Φωτογραφία από το διαδίκτυο τα νέα παιχνιδάκια του τζεφρυ
 ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ :
Πάντως πρέπει να αντιληφτούμε ότι τέτοιες ταραχές, είτε αυτές είναι αυθόρμητες, είτε υποκινούμενες μέσα από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από Smartphone «Blackberry», αυτές θα είναι πολύ συχνότερα πλέον μέσα στην ημερησία διάταξη σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ειδικά στην Μεγάλη Βρετανία, όπου ο «αριστερός» (;) εργατικός Μπλερ εισήγαγε εκατομμύρια αλλοδαπούς, ‘μουσουλμάνους κατά πλειοψηφία’, «ταχτοποιώντας» τους τα έγγραφα παραμονής, με αντάλλαγμα να ρίχνουν την ψήφο τους στο εργατικό κόμμα.

Εκείνη την εποχή, κάποιος δυσλεξικός έκανε ακριβώς το ίδιο και στην Ελλάδα.

Μάλλον τις ίδιες οδηγίες έλαβαν από τα αφεντικά τους.

Αποτέλεσμα να αυξηθεί τραγικά η ανεργία στο ηνωμένο βασίλειο με τελικό στάδιο της το να εξισωθούν οικονομικά οι γηγενείς Άγγλοι με τους αλλοδαπούς «δολίως» εισελθόντες στην χώρα, δηλαδή μια γενική μιζέρια, εφόσον το ψωμί δεν επαρκούσε για όλους.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΜ :
Έτσι λοιπόν η χώρα μεταβλήθηκε σε ένα καζάνι το οποίο εσχάτως έφτασε στο σημείο βρασμού και είναι έτοιμο να εκραγεί.

Προχθές αυτό εκτονώθηκε κατά το ελάχιστο, αλλά κάποτε θα έλθει το μεγάλο ΜΠΟΥΜ. Το πότε ίσως δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Επίσης μια σημαντική παρατήρηση που ήθελε να κάνει ο HEIL GAP είναι το ότι όπως και να το κάνουμε, ο γηγενής πάντα θα πονάει τον τόπο του, εντάξει η πλειοψηφία των γηγενών, (δεν μιλάμε τώρα για αρρώστους) και αυτό διότι, είτε έχει μνήμες από την οικογενειακή του ζωή, ιστορική γνώση των ηρωικών στιγμών των διαφόρων τοποθεσιών, έντονες εικόνες από την λογοτεχνία της πατρίδας ακόμα και απλές αλλά όμορφες λέξεις από τα τοπικά τραγούδια και την ποίηση αλλά πρωτίστως την ιδιαίτερη ομορφιά που δίνει μόνο η ιδιαίτερη πατρίδα στο χαμόγελο της αυτοπεποίθησης του κάθε λεβέντη και της κοπελιάς του.

Ο λαθροέποικος όμως, απεναντίας όχι μόνο δεν σέβεται τον τόπο που τον φιλοξένει, αλλά βγάζει επάνω σε αυτόν και όλο του το μίσος για την ζωή και την προσωπική του ιστορία, καθώς και όλο του το κόμπλεξ που προέρχεται από την ανικανότητα του να αγαπήσει κάτι το ξένο γι' αυτόν σαν πατρίδα του.

Ο ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΣΦΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :
Διότι αυτές οι ταραχές αυτές δεν είναι από την πείνα ή για το ψωμί. Πρόκειται για τις ταραχές αυτών που το σύστημα θεωρεί ως ελαττωματικούς και τους αποκλείει από καταναλωτές.

Οι επαναστάσεις δεν είναι βασικά προϊόντα της κοινωνικής ανισότητας;

Αλλά τα έκτροπα είναι ναρκοπέδια. Τα ναρκοπέδια είναι οι περιοχές που γεμίζουν με τυχαία διάσπαρτα εκρηκτικά : μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι κάποιο από αυτά, κάποια στιγμή, θα εκραγεί - αλλά δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ποια είναι αυτά και πότε.

Κοινωνικές επαναστάσεις είναι εστιασμένη και στοχευόμενες υποθέσεις, μπορεί κανείς να κάνει ενδεχομένως κάτι για να τις εντοπίσετε ώστε και να τις εκτονώσει ο χρόνος. Δεν είναι όμως εκρήξεις τύπου ναρκοπέδιου. Η περίπτωση των ναρκοπεδίων, είναι μια επικίνδυνη δουλειά, - αλλά όπως και οι παλαιοί στρατιώτες υπενθυμίζουν : "ο σκαπανέας σφάλλει μόνο μία φορά". 

ΟΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ :
Όλες οι ποικιλίες των κοινωνικών ανισοτήτων προκύπτουν από τη διαίρεση ανάμεσα στους έχοντες και τους μη έχοντες, όπως ο Μιγκέλ ντε Θερβάντες, σημειώνει ήδη πριν μισή χιλιετία. Όμως, όπως ο ίδιος το δηλώνει με πάθος σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, που έχουν ή δεν έχουν διαφορετικά αντικείμενα, αυτές οι διαιρέσεις είναι ίδιες και ίσως πιο παθιασμένες.

Δύο αιώνες πριν στην Ευρώπη, πριν από μερικές δεκαετίες ακόμα, σε πολλές χώρες κάπου μακριά από την Ευρώπη, σε κάποια πεδία μαχών των φυλετικών πολέμων, το πρωταρχικό αντικείμενο δια τον καθορισμό και την σύγκρουση ανάμεσα στους μη έχοντες και στους κατέχοντες ήταν ψωμί ή ρύζι.

Δόξα τω Θεώ, την επιστήμη, την τεχνολογία και πρωτίστως χάρη σε ορισμένες λογικές πολιτικές σκοπιμότητες, αυτό δεν ισχύει πλέον.

Ή μάλλον δεν ίσχυε μέχρι που εισέβαλε η νέα τάξη πραγμάτων του κάθε Τζεφρυ.

Που δεν σημαίνει όμως ότι το παλιό τίμημα είναι νεκρό και θαμμένο. Μάλλον το αντίθετο ... Τα αντικείμενα του πόθου, των οποίων η απουσία είναι πιο βίαια, είναι σήμερα πολλά και ποικίλα – καθώς και ο αριθμός τους, αλλά και ο πειρασμός να τα έχουν όλα, μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Και μεγαλώνει τόσο την οργή μα και την ταπείνωση, παρά την μνησικακία που τους προκάλεσε η ένδεια όλων εκείνων, τα οποία δεν έχουν - καθώς και την ώθηση να καταστρέψουν, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.

Λεηλασίες καταστημάτων και απόλαυση των πυρκαγιών προέρχονται από την ίδια ώθηση ώστε να ικανοποιήσει την ίδια την λαχτάρα για αυτά που δεν μπορεί να έχει κάποιος, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ : 
Είμαστε όλοι καταναλωτές τώρα, οι καταναλωτές πρώτα και κύρια, οι καταναλωτές από ανάγκη και από καθήκον. Για όλα τα προβλήματα που συναντάμε στο δρόμο, μας εκπαιδεύουν ΩΣΤΕ να απομακρυνόμαστε από αυτά τα προβλήματα, να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, λες και είμαστε μωρά παιδιά ή ανόητοι ως να μην έχουμε μυαλό να τα επιλύσουμε και προς ικανοποίηση των αναζητούμε λύσεις στα καταστήματα.

Τα Σούπερ μάρκετ μπορεί να είναι ναοί λατρείας για τα μέλη του εκκλησιάσματος των καταναλωτών.

Λατρεία τώρα ή μανιακή καταστροφική εκτόνωση, ότι και να είναι αυτό, δεν θα πρέπει όμως να παραλείψουμε ένα σημαντικό γεγονός πίσω από τις ταραχές, τις λεηλασίες, τους εμπρησμούς των κτιρίων και των απρόκλητων επιθέσεων σε περαστικούς, είναι η αντιληπτή αδυναμία της αστυνομίας απέναντι σε αυτήν την παθιασμένη βία των βρετανικών συμμοριών που ενωθήκαν όλες μαζί μια νύκτα (γιατί όντως αυτή η μορφή εγκληματικότητας είναι λίαν ανεπτυγμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο) και ότι οι νεαροί ταραξίες συνειδητοποιούν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει ή να τους συντρίψει και έτσι θα συνεχίζουν να επιλέξουν και να κλέβουν ό,τι θέλουν. 

ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ :
Πολλά και διάφορα είναι τα στοιχεία που συνέβαλαν σε αυτή την κατάρρευση με πρώτο και σημαντικότερο την διάλυσης της οικογένειας. Την ανοχή ή ακόμη και την κατάφωρα ανεπαρκής άσκησης του γονικού ρόλου. Η εκπαιδευτική κατάρρευση η οποία βλάπτει περισσότερο εκείνους που βρίσκονται στο κάτω μέρος της κοινωνικής πυραμίδος, καθώς τα υψηλότερο εισοδήματα έχουν περισσότερες διεξόδους. Η ανεργία καθώς και εξάρτηση από κάθε είδους ταμείο πορνείας, εφ' όσον δεν είναι δυνατόν να βρεθεί μια απασχόληση.

Η Πολιτική Ορθότητα οι φαύλες αδικίες και ανηθικότητα του πολιτικού πολιτισμού.

Η χονδροειδώς ανεύθυνη ανοχή των μαλακών ναρκωτικών ουσιών από απατεώνες πολιτικούς, λες και δεν καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοιο αφορά τα παιδιά και όχι τους μεγάλους και μεστωμένους ανθρώπους, που μπορεί να αναλάβουν και τις ευθύνες στην επίπτωση της ψυχικής τους υγείας, ώστε να επιλέξουν έτσι μόνοι τους ελευθέρα τα ναρκωτικά ως τρόπο ζωής τους.

Η αποστροφή στην έννοια της τιμωρίας και την επακόλουθη κατάρρευση της εξουσίας σε ολόκληρο το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Η κατάρρευση της ηθική της αστυνομίας, η εμπλοκή της με κάθε είδος του υποκόσμου καθώς και της εγκληματικότητας και σίγουρα η αποχώρηση της αστυνομίας από τους δρόμους.

Η αυξανόμενη οργάνωση και η τόλμη των συμμοριών κακοποιών και η ελευθερία εισόδου στις χώρες της ΕΕ του κάθε αλλοδαπού εγκληματία.

Και ιδίως στην ανάπτυξη του κοινωνικού παραλογισμού και τον ναρκισσισμό του εγωκεντρισμού κάθε αστοιχείωτου βουλευτή-νομοθέτη που ακολουθεί τις σκοτεινές επιταγές μιας γραφειοκρατικής και φυσικά μηδέποτε εκλεγείσας σκιώδους εξουσίας των λόμπυ των Βρυξελλών που δίνει την κυριαρχία στην παρανομία και την αρπακτη και τη σχεδόν με κάθε βεβαιότητα ατιμωρησία με μια ανάλυση της ηθικής και μιας τάξης θεμελιωμένη από απατεώνες και κλεφτές πολιτικούς. 

Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ :
Τώρα, όμως οι τρομοκρατημένοι πολίτες βλέπουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους που κάηκαν, ενώ πλιατσικολόγοι κάνουν ουρά, ώστε να κλέψουν πιο αποτελεσματικά ότι απέμεινε από τα γκρεμισμένα καταστήματα - όλα με σχεδόν απόλυτη ατιμωρησία.


ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ :
Τι γίνεται με τους γονείς τους; Μήπως ξέρουν πού ήταν τα παιδιά τους; Ναι, Είναι η απάντηση.

Οι βρετανικές πόλεις δεν είναι αντιμέτωπες μόνο με αδέσποτα παιδιά. Είναι αντιμέτωπες και με αδέσποτους γονείς. Φυσικά οι γονείς ξέρουν ότι τα παιδιά τους είναι έξω στους δρόμους. Φυσικά και τα βλέπουν να παραπαίουν μεθυσμένα, καθώς αυτά επιστρέφουν σπίτι με τα έπαθλα των λεηλασιών τους. Αλλά είτε είναι πάρα πολύ μεθυσμένοι ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ή με άλλο τρόπο αυτά τα κλοπιμαία θα βοηθήσουν κάπως στα έξοδα του σπιτιού.

Ο πιο κρίσιμος παράγοντας πίσω από όλο αυτό το χάος, πίσω από την ολοκληρωτική κατάρρευση κάθε ελέγχου ή αυτό-ελέγχου μεταξύ των παιδικών και εφηβικών συμμοριών που εξεγείρονται, λεηλατούν, καίνε, ληστεύουν, επιτίθενται και δολοφονούν, είναι η έλλειψη του πιο σημαντικού πράγματος που κοινωνικοποιεί τα παιδιά και τους μετατρέπει από άγριους σε πολιτισμένους πολίτες : ‘Μια Οικογένεια’.

Υπάρχουν όμως από την άλλη πλευρά, ολόκληρες περιοχές της Βρετανίας (λευκές καθώς και μαύρες), όπου διαπράχθηκαν τέτοια εγκλήματα, τα οποία για τους πατέρες των μικρών εξεγερθέντων είναι εντελώς άγνωστο φαινόμενο.

Η ΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΟΝΑ : 
Και αυτή η καταστροφή έχει σκόπιμα επέλθει μέσω των Βρετανών πολίτικων, τα αλλοπρόσαλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι ιδεολόγοι της κατά τα άλλα μεσαίας τάξης, που τυλιγμένη μέσα στον μανδύα του «προοδευτικού», με απόλυτη περιφρόνησή προς τους φτωχούς, μη κρινόμενοι ενώ φλυαρούσαν για τη φτώχεια και την κοινωνική δικαιοσύνη, κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη από τα κοινωνικά όσο και εργασιακά του δικαιώματα, με τις διεθνιστικές - μεταμοντέρνες ανοησίες και τις ουτοπιστικές πονηριές, που εξυπηρετούσαν μόνο αυτήν την καινούργια τάξη πραγμάτων του μη εθνικού, του μη δικαίου, του μη ανθρωπινού, του μη Βρετανικού κράτους, που τελικά έσκασε από το αυγό της, στην γηραιά Αλβιόνα.

Ο « ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ » (;) ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ : Αυτό που είδαμε με φρίκη να ξεδιπλώνεται μπροστά στο βλέμμα μας τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στη Βρετανία είναι η πραγματική κληρονομιά της συντριβής και της ήττας του Τόνι Μπλερ.

Προσθέστε αυτά μαζί με τον πολύ-πολιτισμό και τις σχετιζόμενες με αυτόν καταρρεύσεις στην εκπαίδευση, την ποινική δικαιοσύνη και την ηθική, που επίσης έχουν λάβει χώρα κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, ως αποτέλεσμα της ίδιας «μακράς πορείας απαξίωσης» των θεσμικών οργάνων αλλά και κάθε είδους κοινωνικών θεσμών, και ορίστε : Έχετε και την εξήγηση σε ότι υποδηλώνουν στην πραγματικότητα αυτές οι ταραχές στην Βρετανία :

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ :
Μια κοινωνία της οποίας διανόηση, εδώ και τρεις δεκαετίες, έχει φανερή κλίση προς την κοινωνική αυτοκτονία - και η οποία, ενώ ήταν από τις πρώτες στον Διαφωτισμό, είναι τώρα, όπως μπορούμε να δούμε γεμάτη από «στρατιές» εμπρηστών που θεωρούν ότι με τις λεηλασίες των Βρετανικών πόλεων, μπορεί και να βρεθεί μια αποτελεσματική διέξοδος.

HEIL GAP (or mind the GAP)
Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top