Select Menu


Είναι μια μικρή ομάδα από ακριβοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους. Αμείβονται πλουσιοπάροχα, απολαμβάνουν τιμές και κατέχουν εξουσία, με μία και μόνο εντολή: να οδηγήσουν το σκάφος της Πατρίδας με ασφάλεια, και το Λαό στην ευημερία.

Αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι που ονομάζονται βουλευτές και υπουργοί, διαπιστώνουμε εμείς ο Λαός, οι εντολοδόχοι και εργοδότες τους, ότι απέτυχαν οικτρά στις υποχρεώσεις τους απέναντί μας. Αντί για ασφάλεια οδηγούν την Πατρίδα μας σε απανωτούς εξευτελισμούς, σε συρρίκνωση και υποτέλεια. Και τώρα, βάζουν σε δημοπρασία τη γη μας, την εθνική περιουσία και τον πλούτο της Πατρίδας μας, τις τηλεπικοινωνίες και την ενέργεια, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία μας.

Αντί για ευημερία, οδηγούν το Λαό καθημερινά στην ανεργία, τη φτώχεια και τη μιζέρια. Ανοιξαν τις πύλες της Πατρίδας μας και αποδέχτηκαν την εισβολή λαθρομεταναστών, όχι επειδή προσπάθησαν και δεν μπόρεσαν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά επειδή είναι της ιδεολογίας τους και των πιστεύω τους να βάζουν το συμφέρον των εισβολέων πάνω από το δικό μας....

Επέτρεψαν στους δοσίλογους βιομηχάνους να παρακάμπτουν το εθνικό συμφέρον και να μεταφέρουν τις βιομηχανίες τους έξω από την πατρίδα μας, να εμπορεύονται τρόφιμα από ξένες χώρες και να αφήνουν στα αζήτητα την Ελληνική γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή. Διέλυσαν τις ελληνικές βιοτεχνίες και το λιανεμπόριο επιτρέποντας ή και ευλογώντας τη μαζική εγκατάσταση ξένων εμπορικών κολοσσών. Αντί για δουλειές, έδωσαν ανεργία, αντί για ευημερία, φτώχεια.

Αυτοί που επεδίωξαν να διοικήσουν μια χώρα ελεύθερη, έριξαν την Πατρίδα στα νύχια των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. Ολοι αυτοί οι πολύφερνοι γόνοι των παλιών πολιτικών οικογενειών, και οι τυχάρπαστοι που προσκολλήθηκαν δίπλα τους, με τις περγαμηνές και τις φανφάρες, δεν μπόρεσαν να διοικήσουν το Ελληνικό κράτος και ούτε έχουν ιδέα πώς να το κάνουν, αλλά έχουν ανάγκη να παίρνουν οδηγίες από ξένους οίκους και διεθνείς οργανισμούς για το πώς θα κυβερνήσουν το ίδιο τους το σπίτι.

Αυτοί λοιπόν οι αποτυχημένοι, η πλέον προνομιούχος ελίτ των δημοσίων υπαλλήλων, έχει άποψη για το ποιος εργαζόμενος είναι παραγωγικός και ποιος όχι, ποιού πρέπει να κουτσουρευτεί ο μισθός, ποιος θα βρεθεί αύριο το πρωί στο δρόμο, ποιος θα ζήσει και ποιος θα εξευτελιστεί. Κι αν αυτοί, οι αποδεδειγμένα αποτυχημένοι έχουν άποψη, άποψη έχει κι ο Λαός που τους πληρώνει. Αυτοί, οι πολιτικάντηδες, οι βουλευτές και οι υπουργοί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας είναι οι πιο αντιπαραγωγικοί, οι πιο άχρηστοι κρατικοί λειτουργοί. Κι αν από κάπου πρέπει ν' αρχίσουν οι απολύσεις για να καθαρίσει ο δημόσιος τομέας, πρέπει ν' αρχίσουν απ' αυτούς. Αυτούς τους κομματικούς εγκάθετους πρέπει να απολύσουν πριν από οποιονδήποτε άλλον οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, γιατί αυτοί τους εκμαύλισαν, αυτοί τους έμαθαν στα προνόμια και την τεμπελιά, και τώρα μονομερώς τα περικόπτουν.

Οι επαγγελματίες πολιτικοί, απέτυχαν οικτρά. Δεν είναι σε θέση να προσφέρουν στην Πατρίδα και το Λαό τίποτε απ' όσα προεκλογικά υποσχέθηκαν και με βάση τα οποία εκλέχτηκαν. Υπέκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Δεν δικαιούνται λοιπόν να ομιλούν εξ ονόματός του. Αποφασίζουν και διατάσσουν, χωρίς την άδεια και τη συναίνεση του κυρίαρχου Λαού, άρα δεν είναι δημοκράτες, και δεν νομιμοποιούνται να κυβερνούν εν ονόματι του Λαού.

Απέτυχαν.  

Η βασιλεία τους τελείωσε.

Δεν τους χρειαζόμαστε και δεν τους θέλουμε. Οι μπουνταλάδες των Χάρβαρντ που δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδουριών σανό, που δεν τολμούν να μας κοιτάξουν στα μάτια, που δεν μπορούν ούτε δυο κουβέντες κατανοητές να αρθρώσουν, αυτοί που έφεραν τη χώρα στην καταστροφή και το λαό στην εξαθλίωση, δεν κάνουν για κυβερνήτες της Ελλάδος.

Απολύστε τους! Πάρτε τους τις οφσόρ καταθέσεις, τα σκάφη και τις βίλες, και κάντε τα κτήμα του Λαού. Αυτοί δανείστηκαν, αυτοί χρωστούν στους τοκογλύφους. Όχι εμείς. Ωρα να φύγουν οι ανεπάγγελτοι κομματικοί υπάλληλοι. Οι ψευδοσωτήρες τελείωσαν. Ωρα να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top