Select Menu


Δεν έχασε ευκαιρία ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου και θα μεταβεί αύριο στη Βεγγάζη, ενώ δήλωσε πως το διαφαινόμενο τέλος της εξουσίας του Μουάμαρ Καντάφι αποτελεί ένα μάθημα για άλλους ηγέτες στην Μέση Ανατολή οι οποίοι αγνοούν όσα απαιτούν οι λαοί τους, σαφέστατο υπονοούμενο για τον Άσαντ της Συρίας.

«Από εδώ θα ταξιδέψω στη Βεγγάζη, ως ΥΠΕΞ της Τουρκίας αλλά ταυτόχρονα και ως πρόεδρος της διεθνούς Ομάδας Επαφής για τη Λιβύη», είπε ο Νταβούτογλου μιλώντας σε δημοσιογράφους στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας Αντίς Αμπέμπα.

«Αρχίζει μια νέα εποχή στη Λιβύη για μια μελλοντική δημοκρατική, ενωμένη Λιβύη. Αυτό που πάντοτε υπερασπιστήκαμε ως Τουρκία ήταν μια νέα Λιβύη που θα βασίζεται στους πόθους του λαού της Λιβύης χωρίς να διχαστεί και χωρίς να υπάρχει μια χαοτική κατάσταση», δήλωσε στην έδρα της Αφρικανικής Ένωσης, όπου διεξάγεται έκτακτη σύνοδος για τη Λιβύη, ο… μέγας δημοκράτης Νταβούτογλου ενώ τα πολεμικά του αεροπλάνα βομβαρδίζουν τους Κούρδους αντάρτες!

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα, χώρα που έχει άμεσα συμφέροντα καλής γειτονίας με τη Λιβύη, αφού το υποθαλάσσιο κοίτασμα φυσικού μας αερίου το μοιραζόμαστε με τη χώρα αυτή, ασχολείται με την ντόπια μιζέρια της κρίσης και με τις παρατεταμένες διακοπές του Γιωργάκη! Όταν ο Νταβούτογλου τα βρει με τους Λίβυους και σας την κάτσει ρε όρθια κοιμισμένα όρνια με την ΑΟΖ, τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε… Άντε, σας έχει πάρει από κάτω η ραστώνη του Αυγούστου και εδώ συμβαίνουν πράγματα και θάματα!

Ας ειδοποιήσει κάποιος τον Λαμπρινίδη, αφού ο πρωθυπουργός έχει πιο σημαντικά πράγματα να σκεφθεί εκεί στην αιώρα…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top