Select Menu


Kαταστροφική στρατηγική ακολουθεί ο υπουργός Οικονομίας στο θέμα των παράνομων στοιχημάτων και συγκεκριμένα στα λεγόμενα «φρουτάκια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, επιθυμεί την εφαρμογή του Ισπανικού μοντέλου στην Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό;  Ότι η χώρα θα γεμίσει πάλι «φρουτάκια» σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που οι πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση.

Αυτό, από ότι φαίνεται δεν απασχολεί την κυβέρνηση και τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος προκειμένου να έχει έσοδα από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, είναι αδιάφορος στο γεγονός πως τα «φρουτάκια» μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή πολλούς επιρρεπείς , σε αυτά τα παιχνίδια, πολίτες.

Το ισπανικό μοντέλο

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΥΠΟ.ΟΙΚ στοχεύει στην εφαρμογή του Ισπανικού μοντέλου στη χώρα μας με κάποιες παραλλαγές .

Συγκεκριμένα, να επιτρέπονται τα τυχερά παιχνίδια σε ειδικούς χώρους με ιδιαίτερα χαμηλό όριο στοιχήματος (π.χ. τα 20 ή τα 50 λεπτά) και μέγιστη επιστροφή στον παίκτη της τάξης των 50 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κουλοχέρηδες» της Ισπανίας νομιμοποιήθηκαν το 1981 και έκτοτε λειτουργούν 250.000 μηχανήματα.

Τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Ισπανία είναι τεράστια και είναι χαρακτηριστική η έκφραση των «New York Times», που αποκάλεσαν την Ισπανία «γη των τζογαδόρων».

Ας αφήσουμε λοιπόν, το μονοπώλιο στον ΟΠΑΠ να συνεχιστεί, για να μην οδηγηθούν στο χείλος του γκρεμού οι ‘ Ελληνες πολίτες που βρίσκονται ήδη σε απόγνωση, αφού πολλοί έχουν πάρει τον δρόμο της μετανάστευσης.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top