Select Menu


Με μία εφαρμογή που γράφετε αυτή την στιγμή (on the fly), μπορείτε να επιλέξετε τον/την βουλευτή που ψήφισε στις 29/06/2011 το ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015» δηλαδή το καταραμένο μεσοπρόθεσμο ή αλλιώς το περιβόητο Μνημόνιο # 2 και να αποστείλετε ένα προσωπικό eMail, στον λογαριασμό του βουλευτή.

Η λίστα με τους βουλευτές που ψήφισαν το Μνημόνιο # 2, δημιουργείται αυτή την στιγμή και προσπαθώ να την εμπλουτίσω με τα πλήρη στοιχεία των αποδεκτών.

Θα παρακαλούσα όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν στην συλλογή των στοιχείων να στείλουν e-Mail στο Oxia.ditsoutsouni (at) gmail (dot) com

Τα στοιχεία που ψάχνω είναι e-mail, skypeID, MSN ID, Πλήρη Διεύθυνση κατοικίας, Διεύθυνση πολιτικού γραφείου, κινητό τηλέφωνο και τηλέφωνο σπιτιού των βουλευτών, ώστε κάποιος που θα θέλει να επικοινωνήσει αμεσότερα με τον πολιτικό της επιλογής του, να μπορεί να το κάνει, εύκολα, γρήγορα και απλά.

Το default κείμενο είναι:
Πρός : όνομα βουλευτή που ψήφισε το μεσοπρόθεσμο.

Εξ ονόματος του Ελληνικού λαού θα ήθελα να σας ρωτήσω αν διαβάσατε πριν ψηφίσετε το κείμενο του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου.

Λαμβάνω το θάρρος να σας αποστείλω τον σύνδεσμο όπου μπορείτε να διαβάσετε το ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015» (κάντε κλικ εδώ), με σχόλια και επισημάνσεις, που μπορεί να διέφυγαν της προσοχής σας. ( αν και δεν θα έπρεπε ).

Πιστεύω ότι είναι αδύνατον να έχετε διαβάσει τους όρους του μεσοπρόθεσμου και να μπορέσατε να ψηφίσατε ΝΑΙ (!).

Δεν είναι βέβαια δυνατόν να ξέρετε το αυτονόητο, οτι δηλαδή είναι μία σύμβαση παραχώρησης ΑΝΕΥ ΌΡΩΝ στους δανειστές μας, ολόκληρης της Ελλάδας και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών για πάντα, και να προχωρήσατε στην ψήφισή του.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετείτε ξένα συμφέροντα και σίγουρα θα θέλατε να μην φέρετε στους ώμους σας το βάρος της προδοσίας έναντι των επόμενων γενεών Ελλήνων, θα παρακαλούσα να κάνετε ότι είναι δυνατόν και ακόμη περισσότερα, άμμεσα, ώστε να ανατραπεί η υπάρχουσα απαράδεκτη κατάσταση.

Με εκτίμηση
Το όνομά αποστολέα.


(Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών του παραπάνω κειμένου, με ευθύνη του αποστολέα)

Θα υπάρξει ανάλυση των στατιστικών δεδομένων, όπως ποιος βουλευτής πήρε τα περισσότερα e-mail, ποιος απάντησε στα περισσότερα e-mail, δημοσίευση των πιθανών απαντήσεων και ότι άλλο προκύψει.


Η επιλογή του βουλευτή γίνεται μέσα από εύκολο drop-down list menu που περιέχει αλφαβητικά τους βουλευτές που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο. Πληκτρολογώντας το αρχικό γράμμα π.χ. "Π" σας πηγαίνει αυτόματα στην εγγραφή με το κλειδί "Πάγκαλος".  Υπόσχομαι ότι θα μπουν πολλαπλά κριτήρια επιλογής, όπως έδρα, ιδιότητα κλπ.



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top