Select Menu


Όχι! Δεν θα σας παραδώσουμε τίποτα, ούτε σπιθαμή γης της ιερής πατρίδας, υποκείμενα του εθνομηδενισμού, της αρνησιπατρίας και της κερδοσκοπίας. Όχι! Μην περιμένετε κάτι από εμάς. Όχι! Εδώ όλα με της καρδιάς το πύρωμα μετριούνται και με το αίμα, όπως έγραψε και ο εθνικός μας ποιητής. Όχι!

Δεν τα καταφέρατε να αλλάξετε τον τόπο κι ας προτάξατε τον χρυσό ως αξία, κι ας προσπαθούσατε να μας εξαχρειώσετε επί δεκαετίες. Όχι! Παραμείναμε ΈΛΛΗΝΕΣ, πεισματικά, αδιαπραγμάτευτα. Όχι! Η μεγαλοσύνη των εθνών, δε μετριέται με το στρέμμα...

Ναι! Είχε απόλυτο δίκιο ο ποιητής! Ναι! Αντιστεκόμαστε. Ναι! Και τίποτα δεν έχετε δει ακόμη, κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τίποτα! Ναι! Είμαστε εμείς, είμαστε η πρωτοπόρα γενιά. Ναι! Είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε με την Ιστορία, να αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι. Ναι! Εδώ είμαστε, μην εκπλήσσεστε που δεν μας λυγίσατε, που δεν μας διαφθείρατε. Ναι!

Προσκυνούμε τη Μεγαλόχαρη, ζητούμε τη Χάρη Της και είμαστε έτοιμοι. Ναι! Δεν εξαγοραστήκαμε. Ναι! Μυρίζουμε το θυμάρι και το βασιλικό, κοιτάμε το απέραντο γαλάζιο και ξέρουμε από τι είμαστε πλασμένοι.  Ναι! Έχουμε συναίσθηση του καθήκοντος. Ναι! Είμαστε εδώ, για να ανεβούμε με τη σημαία και το σταυρό στο βουνό...

Κάποτε μας φώναξαν οι ηγέτες μας, άνθρωποι πλασμένοι από Ολύμπιο υλικό: φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Γιατί δεν τους αξίζει κάτι άλλο, παρά μόνο, η σκληρή τιμωρία για τα αποτρόπαια κρίματά τους. Θα είμαστε εκεί, προστάτες της ιερής πατρίδας, μαχητές και τιμωροί. Είμαστε ταγμένοι στην προστασία των ιερών και των οσίων της χώρας μας, Ιερολοχίτες πάντα, με την αγωνιστική διάθεση παρά πόδα. Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις των πραιτοριανών σας, ένστολων ή κουκουλοφόρων, τα δακρυγόνα και τα χημικά σας. Δεν μας πτοούν τα όσα λένε οι ξένοι «ηγέτες» και οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών, ζητώντας μας να παραδοθούμε στους κερδοσκόπους αμαχητί.

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Και ΕΛΛΗΝΕΣ θα παραμείνουμε. Για γραικύλους, ψάξτε στη δήθεν «ελίτ». Θα βρείτε πολλούς εκεί. Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν διαβρωμένοι, μίσθαρνοι, πρόθυμοι να προδώσουν και να πάρουν τα τριάκοντα αργύρια και να χύσουν το εθνομηδενιστικό τους δηλητήριο. Μην ψάχνετε όμως στον εθνικό κοινωνικό ιστό για μειοδότες και δωσίλογους. Στις ελληνικές γειτονιές, κυματίζει η γαλανόλευκη και επικρατεί το εθνικό φρόνημα. Καιρός να το καταλάβετε αυτό, κύριοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η καρδιά όλων μας χτυπά ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Νίκος Χιδίρογλου

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top