Select Menu


Η αντίληψη της κυβέρνησης περί ανάπτυξης δείχνει “τρικυμία εν κρανίω”. Οι εξαγγελίες της για ανάπτυξη παρέμειναν κενά λόγια, όπως και τα περί πράσινης ανάπτυξης. Η ανικανότητα είναι, πλέον, χαρακτηριστικό δείγμα πολλών από την πολιτική ζωή της χώρας.

Μία επιπλέον απόδειξη του πόσα μπορούν να επιτύχουν είναι και το δημοσίευμα του βουλγαρικού «novinite.com», το οποίο αναφέρει ότι 800 ελληνικές επιχειρήσεις εγγράφηκαν στα βουλγαρικά μητρώα το πρώτο μισό του 2011, ενώ αρκετές ακόμα αναμένονται μέχρι το τέλος του έτους.

Αν και αρκετές εγγράφονται απλά για να αποφύγουν την υψηλή φορολόγηση και το άθλιο επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιούργησαν οι πολιτικές αποφάσεις των υπουργών, κάποιες αναπτύσσουν πραγματική δραστηριότητα στη γειτονική χώρα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top