Select Menu


Μέχρι και την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση είχαν σκεφτεί οι Γερμανοί, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσε το Wikileaks.

Όπως αποκαλύπτεται, τον Φεβρουάριο του 2010, οι Γερμανοί «φίλοι» μας άφηναν προς πάσα κατεύθυνση ανοιχτό το ενδεχόμενο αποβολής της Ελλάδας από τους κόλπους της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω της οικονομικής κρίσης.




Η συζήτηση έγινε μεταξύ του Αμερικανού πρέσβη με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας. «Δεν είμαι σίγουρος αν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να τακτοποιήσει την Ελλάδα”», φέρεται να είπε ο Γερμανός.

Την προηγούμενη ημέρα είχαν δημοσιευτεί κι άλλα απόρρητα έγγραφα από το Wikileaks που αφορούσαν στην Ελλάδα και την πολιτική της για τα Σκόπια, ενώ υπήρχαν αναφορές και στη χώρα μας για την επιχείρηση "Βαριοπούλα" στην Τουρκία.  Πρόκειται για τις απόπειρες στρατιωτικών της γείτονος χώρας να κάνουν πραξικόπημα και να εμποδίσουν τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Ερντογάν.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top