Select Menu

Δύσκολο να αποφευχθούν οι συνειρμοί: Πολλαπλασιάζονται μάλλον οι ανάγκες του Εθνικού Κήπου, καθώς αποτελεί πλέον την μοναδική διέξοδο προς την… ελευθερία μετά τα τελευταία γεγονότα και την διαφυγή των βουλευτών μέσω αυτού.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, το υπουργείο των Εσωτερικών αποφάσισε την ενίσχυση, με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Γ. Ντόλιος, του Δήμου Αθηναίων με το ποσό των 302.400 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δαπάνες για την συντήρηση του Εθνικού Κήπου.

Έγινε γνωστό πως από τα χρήματα αυτά, τα 201.600 ευρώ θα κατευθυνθούν στη μισθοδοσία του προσωπικού και τα υπόλοιπα 100.800 θα διατεθούν για την λειτουργία και την συντήρηση του Κήπου.

Αποκαλύφθηκε, όμως, πως το ποσό αφορά στους πρώτους τέσσερις μήνες του 2011 και επομένως προκύπτει ότι δεν είχαν πληρωθεί οι μισθοί, ούτε υπήρχαν χρήματα για την συντήρηση του Κήπου.

Πιθανόν το θέμα να αναδείχθηκε όταν τις προάλλες, κατά την γνωστή φυγάδευση μέσα στο σκοτάδι, η βουλευτής Μαρία Θεοχάρη… στραμπούλιξε το πόδι της.

Οπότε, μάλλον πρέπει να συντηρείται καλύτερα ο Εθνικός Κήπος, ενόψει… μελλοντικών αναγκών!


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top