Select Menu

Αγανακτισμένοι!

Η Ώρα δεν έρχεται ποτέ σε μια στιγμή. Κάνει Μέρες, Μήνες, Χρόνια, από την Στιγμή που θα λεχθεί το Άλφα ενός γεγονότος μέχρι να λεχθεί το Ωμέγα. Αλλά όσο σιγά και βασανιστικά και να περάσει, η Ώρα έρχεται Πάντα.

Και τώρα, δεν είναι η ώρα των κομμάτων, των οικονομικών δυνάμεων, του κράτους, ή των ολίγων. Τώρα είναι η Ώρα των Ανθρώπων που επιτρέπουν στα κόμματα, τις οικονομικές δυνάμεις, στους ολίγους, να υπάρχουν!

Τώρα, για καλύτερο ή χειρότερο, για δίκιο ή άδικο, είναι η Ώρα των Λαών. Και είτε βγει καλύτερο ή χειρότερο, είτε βγει δίκιο, είτε άδικο, θα είναι Σωστό, γιατί θα το έχουν αποφασίσει και πράξει οι καθημερινοί άνθρωποι που αποτελούν τους Λαούς.

Η Βουλή είναι η Εκκλησία της Δημοκρατίας και ανήκει στον Λαό. Εκείνοι που βρίσκονται μέσα στη Βουλή, από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον Κλητήρα, είναι υπάλληλοι των Ανθρώπων που βρίσκονται τώρα έξω από την Βουλή.

Οι υπάλληλοι δεν έχουν δικαίωμα ή δύναμη να βάλουν τα ΜΑΤ να κλείσουν τις πόρτες. Τα Aφεντικά τους θέλουν να μπουν μέσα και να πάρουν την Μοίρα τους στα χέρια τα δικά Τους.

Να βγάλουν τα κράνη τα ΜΑΤ και να σταθούν δίπλα στα Αδέλφια τους, τους γονείς τους και τα παιδιά τους.

Να φύγουν αυτοί που είναι μέσα στη Βουλή. Αυτοί είναι οι υπάλληλοι και απέτυχαν. Απολύονται. Να βγουν κι αυτοί έξω και να πάρουν την θέση τους ανάμεσα στους συμπολίτες τους.

Και όλοι μαζί, Άνθρωποι, να σκίσουμε τον νοητό μανδύα που δίνει υφή στον αέρα τον κοπανιστό και να φωνάξουμε, η αξία του χρήματος είναι Μηδέν. Τα επιτόκια είναι αυθαιρεσίες των χρηματεμπόρων. Τα νούμερα είναι το όπλο των επιτηδείων και το όπλο αυτό δεν έχει σφαίρες μέσα πια.

Το νούμερα και οι αριθμοί μέσα στους υπολογιστές των τραπεζών δεν σημαίνουν πια τίποτα. Το μόνο που έχει υφή είναι η αλήθεια του ιδρώτα εκείνου που εργάζεται για την οικογένειά του.

Αδέλφια είμαστε όλοι! Ας πιάσουμε από το χέρι τούτη την Στιγμή κι ας την κάνουμε την Καλύτερη μας Ώρα, επί τέλους. Οι δυνάστες έχουν δύναμη μόνο όσο πιστεύουν οι δυναστευόμενοι ότι η δύναμη είναι αληθινή. Καιρός να τους το πούμε ότι τα συστήματά τους είναι αέρας κοπανιστός και μας είναι αδιάφορα.

Με μια φωνή, αδελφωμένοι.

Ανοίξτε την πόρτα της Βουλής. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να μπουν στο σπίτι τους!


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top