Select Menu


Ακόμα γι’ αυτούς δουλεύετε;;;;; (Στα συνδικάτα αναφέρομαι). Δεν φοβάστε;
Επιστράτευσαν πάλι τα τσιράκια τους (συνδικάτα και μήντια) και το έστησαν μια χαρά χθες το σκηνικό κατά πώς τους βολεύει.


Ήταν δε τόσο σίγουροι ότι δεν θα καταφέρουμε να κατέβουμε Σύνταγμα που ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ξαναγύρισαν στους παλιούς καλούς ρυθμούς τους, σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!! Τα παράθυρα όλα ήταν ανοιχτά και η πόρτα, μπαινόβγαιναν με την άνεση που τους διακρίνει, τον δρόμο δεν αγχώθηκαν να τον κλείσουν, και δεν ήταν μόνο αυτά... είχαμε και ξεναγήσεις χθες, ξανά το πλήθος ΜΕΣΑ ΑΠΟ

ΤΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ, να φωτογραφίζεται αμέριμνο μπροστά στον Άγνωστο!!!!!!!

Οι παράνομοι εξεγερμένοι μαντρωμένοι σε ΔΙΠΛΟ κιγκλίδωμα (με χοντρές αλυσίδες δεμένα μεταξύ τους) και οι νόμιμοι χαρωποί «τουρίστες» από την μέσα πλευρά!!!!!

Όλη η Ελλάδα έχει βγει έξω, τους έχει κατονομάσει προδότες και κλέφτες, τους δήλωσε ότι δεν τους θέλει, κι αυτοί ρε φίλε, όχι απλώς δεν κόφτονται, περιμένουν να περάσει η «μόδα» και/για να συνεχίσουν ακάθεκτοι το θεάρεστο έργο τους.

Ρε δεν γλιτώνετε!!!!! Δεν φεύγετε από μόνοι σας ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΜΕ. Τι μας περάσατε;;;;;;;
Αρχίστε να μετράτε ώρες. Κι όταν λέμε ώρες, όχι τρόπος του λέγειν. ΩΡΕΣ!!!!!

Ένας από το πλήθος

Η ανωνυμία είναι απαραίτητη, δεν πρέπει κανείς να γίνει διάσημος.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top