Select Menu


ΑΝΟΙΚΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 ΤΩΝ  “300 ΕΛΛΗΝΩΝ”
 ΠΡΟΣ
                         
                            1.ΤΟΝ   κ.   ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ  ΓΕΩΡΓΙΟ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
                            2.ΤΟΝ   κ.   ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ                           
                            3.ΤΟΥΣ κκ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Κύριοι,  


Μετά  ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  της  5/6/2011  στην Πλατεία Συντάγματος  και τους γύρω δρόμους,  σας δίδετε η λαϊκή εντολή , αφ' ενός να μην υπογράψετε κανένα νέο μνημόνιο  αφ' ετέρου άμεσα να πράξετε τα κατωτέρω  για να σταματήσει η γενοκτονία που συντελείται με τις πράξεις σας.

Βεβαίως καταλαβαίνουμε ότι εκτελείτε  ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
αλλά ευελπιστούμε (ματαίως;) ότι έστω και την τελευταία στιγμή, θα συνειδητοποιήσετε ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει (εξ αιτίας αυτών των εντολών) και να θυμηθείτε ότι είσαστε  πρώτα και πάνω απ όλα  ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και όχι μέλη των διαφόρων κλειστών λεσχών .

Σας προσφέρεται η τελευταία ευκαιρία να πράξετε τα κάτωθι :

α)  να προσέλθετε
άπαντες εντός των τριών επομένων ημερών στο χώρο ΤΩΝ “300 ΕΛΛΗΝΩΝ” επί του πεζοδρομίου  απέναντι από την γωνία της Μεγάλης Βρετανίας για να προσυπογράψετε  για την διεξαγωγή  δημοψηφίσματος

-όπως μέχρι σήμερα έχουν υπογράψει περισσότεροι των 100.000 πολιτών-
με τα κάτωθι αιτήματα :
  •     Κατάργηση του μνημονίου
  •     Άρνηση του χρέους σαν προϊόν εξαπάτησης ( Λογιστικός Έλεγχος για πραγματικό)
  •     Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών
  •     Αναγνώριση της ΑΟΖ του Αιγαίου
  •     Αλλαγή του Συντάγματος με Συντακτική  λαϊκή  Εθνοσυνέλευση .  
Από την συγκεκριμένη ενέργεια εξαιρούνται οι βουλευτές  ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ  και   ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  που έχουν ήδη υπογράψει τα ανωτέρω.

Όπως είναι φυσικό η εφαρμογή των ανωτέρω με τον καθημερινό έλεγχο από τους πολίτες, αυτών που θα εκλεγούν , δεν θα επιτρέψει να ξαναβρεθούμε στην τωρινή κατάσταση .

Θεωρούμε αυτονόητο και ως λογικό επακόλουθο αυτής της ενέργειας σας ,
να επιστρέψετε στην Βουλή και να τιμήσετε την υπογραφή σας.

β)  επειδή είστε παράνομοι,
εφαρμόζοντας τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και διατηρώντας την βουλευτική σας ασυλία (υπάρχει νόμος πιο πάνω από το Σύνταγμα ?) καταπατώντας  το  Σύνταγμα  και την βασική του αρχή, ότι  ΟΛΟΙ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΙΣΟΙ  ΕΝΩΠΙΟΝ  ΤΟΥ   ΝΟΜΟΥ, σας δίδετε η ευκαιρία να διαλέξετε :

'Η να επιστρέψετε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ κάθε περιουσιακό στοιχείο που αρκετοί από εσάς (νυν και τέως) έχετε αποκτήσει κατά την διάρκεια της θητείας σας, εκμεταλλευόμενοι την ασυλία σας απέναντι στις παρανομίες σας κατά την διαχείριση της εξουσίας   'Η να θέσετε αυτοβούλως εαυτόν εκτός κάθε είδους ασυλίας σας, ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών, δικαστικών και εισαγγελικών Αρχών, όπου και θα πρέπει να αποδείξετε πως αποκτήσατε τα περιουσιακά σας στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στα εισοδήματα σας .

Φυσικά εξυπακούεται ότι όλη, ελεγκτική ή δικαστική διαδικασία, θα είναι ταχύτατη σε καθημερινή βάση προκειμένου να ολοκληρωθεί χωρίς κωλύματα ή καθυστερήσεις και δεν θα “λιμνάσει” σε κάποιο συρτάρι.

Άπαντες δε  προς τους οποίους μεταβιβάσατε περιουσιακά στοιχεία, μη δικαιολογημένης νόμιμης προέλευσης, θα εμπλακούν ως αποδέκτες προϊόντων εγκλήματος.

   Η επιλογή δική σας !

Αφ'ενός η ψήφος  των 172 βουλευτών  και αφ'ετέρου η μη παραίτηση όλων των υπολοίπων από εσάς,  είχαν σαν αποτέλεσμα με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 
την εκχώρηση της  Εθνικής  μας  Κυριαρχίας .

Για δεύτερη φορά με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2  θα  εκχωρήσετε  την  Εθνική  Κυριαρχία  και  επομένως θα έχετε διαπράξει δυο φορές  Εσχάτη Προδοσία .

Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να απέχουν  από τα καθήκοντα τους , ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προδοσία σας . 

Η αδράνεια, τους καθιστά συμμέτοχους, στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά του Ελληνικού Έθνους.
  
Τέλος τα σώματα ασφαλείας, τόσο τα αστυνομικά όσο και τα στρατιωτικά, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι υπάρχουν για να προστατεύουν τον ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και όχι να στρέφονται εναντίον τους, προστατεύοντας ένα διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας .  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Γιατί   όλοι με τις πράξεις τους κρίνονται και όχι με τα λόγια .

ΤΩΡΑ 
ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ
ΑΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ
ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ 

 ΑΘΗΝΑ   8 / 6 / 2011

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top