Select Menu


Γράφει ο Στυλιανός Σφακιανάκης,

Το σχέδιο της ΕΛΕ

Αναφέρομαι στο ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου  με το οποίο γενικώς συμφωνώ, αλλά προτείνω τη συμπλήρωση του σχεδίου της Διακήρυξης σύμφωνα και με τα παρακάτω, περί ενός Νέου Συντάγματος με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Τούτο διότι  το χρέος της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι ειδικής παγκόσμιας πρωτοτυπίας καταλήστευσης της χώρας από τις  κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης κι εδώ, με την σιωπηρή ανοχή και όλων των κομμάτων, ειδικότερα  δε λόγω των προδοτικών ενεργειών της σημερινής κυβέρνησης για την υπογραφή του  αντισυνταγματικού ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και των συναφών νεοτέρων του.

Δηλαδή η όποια ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ δεν θα μπορεί να επιφέρει ΑΜΕΣΕΣ  ενέργειες ΕΞΟΔΟΥ από την κρίση, διότι ανεξαρτήτως των επιτυχιών της ΔΕΝ στοχεύει ΑΜΕΣΑ και ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ και στην ΑΛΛΑΓΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που έχει τόσο πολύ αλλοιωθεί από εξωνημένους μεταρρυθμιστές, που καταργώντας σταδιακά τον Ν. 149/1914 και το άρθρο 107 του Συντάγματος του 1911 κατέστρεψαν τελείως τη δομή της δημόσιας διοίκησης και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα. (βλέπετε το  3ο συνημμένο, Ν.149-1914).  

Η  σημερινή κατάσταση προς τον γκρεμό της φτώχιας αναμφισβήτητα ξεσηκώνει τον κάθε έλληνα για δράση, αλλά δεν έχει  κατασταλάξει  ποίον από τους πολλούς θα υποστηρίξει από αυτούς που με καλές προθέσεις τον ξεσηκώνουν.  Εδώ λοιπόν χρειάζεται ΑΜΕΣΑ μία κοινή δράση ΟΛΩΝ για ένα κοινό ΣΚΟΠΟ και αυτός είναι η ΑΛΛΑΓΗ εκ βάθρων του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ κατ΄ ευθεία από τον ΛΑΟ με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Και σ΄αυτό το ΣΚΟΠΟ δεν θα μπορεί να υπάρχουν διαφορές, αφού δεν είναι δύσκολο να επέλθει μία ΟΜΟΦΩΝΙΑ ή ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ για άμεση κοινή δράση, δηλαδή  για την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ των ΑΡΙΣΤΩΝ  για τη σύνταξη του ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  και εγκρίσεώς του με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  από το ΛΑΟ ΜΑΣ που θα φέρει τα πάνω κάτω, μάλιστα  παγκοσμίως, αφού όλοι οι ΛΑΟΙ χρωστούν σε τοκογλύφους παγκοσμιοποιητές που τους πτωχεύουν με τις δήθεν χρεωμένες κυβερνήσεις των,  που έχουν καταντήσει  υποχείρια των παγκοσμιοποιητών.

ΣΥΝΕΠΩΣ στα 2 ζητούμενα  στο σχέδιο της διακήρυξης (2η σελίδα) μετά τον δημοκρατικό λογιστικό έλεγχο χρέους  να προστεθούν τα απαιτούμενα για την διενέργεια δημοψηφίσματος για ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  που θα προταθεί από ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα αναδειχθεί από τα μέλη της ΕΛΕ και από όσους άλλους το επιθυμούν και συμπράξουν μαζί της για το σκοπό αυτό (τουλάχιστον 10-50  καλούς κ΄αγαθούς  πολίτες, ανάλογα με τους εγγεγραμμένους  στον κάθε δήμο).
   
 Εθνικό έγκλημα κάθε καθυστέρηση στη κήρυξη ΑΟΖ.

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου
από το ΠΑΡΟΝ της 30/4/11, σελίδα 16
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το δημοσίευμα του κ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ της ΚΗΡΥΞΗΣ της ΑΟΖ.

Νεότερο όμως ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,  αλλά και σε βαθμό ΠΡΑΞΕΩΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ είναι η υπογραφή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και των επομένων του. 

Μόνο με ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που θα ΠΡΟΤΑΘΕΙ από μία ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ μπορεί ν΄ αλλάξει την πορεία της ΕΛΛΑΔΑΣ μας προς τη φτιαχτή διάλυσή της  και τον αφανισμό μας,  ως ΕΛΛΗΝΩΝ και  δη ως ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, που μας επιβάλλονται πρώτα σ΄εμάς από τους ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΥΣ τοκογλύφους. 

ΜΗΝΥΜΑ 29/4/11 από elkosmos.gr

Διεθνές συνέδριο στην Αθήνα ζητά την διαγραφή του ελληνικού χρέους ως παράνομο και απεχθές. (Της Ελληνικής Πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου (ΕΛΕ) του ελληνικού δημόσιου χρέους, με το διεθνές συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα για τις 6,7 και 8 Μαΐου που θα επιδιώξει να διαμορφώσει την «Διακήρυξη των Αθηνών>>.) epirus-ellas.blogspot.com

1)΄Ελαβα το παραπάνω μήνυμα  για το Συνέδριο της ΕΛΕ που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

2 )Πολύ καλά και άριστα όσα μας γνώρισαν  οι  επιφανείς ομιλητές ( της 12/4/11 ) για το πώς φθάσαμε έως εδώ , αλλά παρέλειψαν   να μας πουν και τις προτάσεις τους για το  …<<δέον γενέσθαι>> ΤΩΡΑ,  που ακόμη δεν είναι αργά.

Να μας πουν  δηλαδή την  ταχεία  ΕΞΟΔΟ από την ΚΡΙΣΗ, αντί  της   ΔΙΑΚΥΡΥΞΗΣ που …θα μας φάει το χρόνο. 
Το παρακάτω είναι μία βασική  ΠΡΟΤΑΣΗ-ΙΔΕΑ  που μπορεί  ΣΥΝΤΟΜΑ  να  συμπληρωθεί καταλλήλως  και  να είναι ΑΜΕΣΑ εφαρμόσιμη, εάν βέβαια  καταφέρουμε επιτέλους να  ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ  σε μια κοινή ΔΡΑΣΗ, πριν γίνουμε δούλοι.

Θα  μπορεί  να  προκύψει  έτσι ένα  ΣΥΝΤΑΓΜΑ –ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ  αποδεκτό και από όλους τους  ΛΑΟΥΣ  του ΚΟΣΜΟΥ  απορρίπτοντας  τους  τοκογλύφους του παγκόσμιου τραπεζιτικού συστήματος, αφού όλα τα ΚΡΑΤΗ αποδεδειγμένα μόνο σ΄αυτούς  χρωστούν .  

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Στο Ενημερωτικό Δελτίο του ΤΕΕ (tee.gr, portal, Aναζήτηση ΕΔ ,ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΕΕ, Νο 2619 της 07/2/11, σελίδα 59) κάτω από τον τίτλο της Παράταξης <<ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΕ ΚΑΙ ΤΣΜΕΔΕ>>, παρ. (2) δημοσιεύτηκε η ΔΗΛΩΣΗ  του 2008 του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ότι: "Μορφή δημοκρατικής αντίστασης και θεσμικής διαμαρτυρίας το δημοψήφισμα" όταν αναφερόμενος  στο τότε ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ  είπε: «Το δημοψήφισμα είναι πράξη αντίστασης απέναντι σε μια ληστρική πολιτική, που αδικεί τα μεσαία και χαμηλά στρώματα και λοιδορεί την κοινωνία». 

(Ρωτήθηκε) Τώρα ποία είναι η γνώμη του στη πρότασή μας  για δημοψήφισμα για την Ελληνική Ιθαγένεια, για το Μνημόνιο, για την Κάρτα του Πολίτη, για την μη εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στην πΓΔΜ, για τη μη παράδοση του μισού Αιγαίου μας στην Τουρκία, για την κατάργηση της Ασυλίας των Βουλευτών, για τη μήποτε παραγραφή των κακουργημάτων των καταχραστών δημοσίου χρήματος κλπ για να αφήσει ένα όνομα, αντί μίας καταισχύνης;

Στα επόμενα Δελτία Νο 2622/21-3-11, 2623/28-3-11 δημοσιεύτηκε ότι: <<Το ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ προτείνει ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ που θα προταθεί από μία ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με πρόβλεψη την εκλογή καλών κ΄αγαθών πολιτών ως ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ από τις κοινωνίες που αυτοί ζουν και κατόπιν την εκλογή Υπουργών και Πρωθυπουργού από τους  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.>> 

Kαι την 11-4-11 το ΕΔ 2625 κατέληγε στο ΕΡΩΤΗΜΑ: <<Δεν έφθασε λοιπόν ο καιρός να προταθεί ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, με ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ, που θα προταθεί από μία ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με πρόβλεψη την εκλογή καλών κ΄αγαθών πολιτών ως ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, με απλή αναλογική,  από τις κοινωνίες που αυτοί ζουν και κατόπιν να γίνεται η  εκλογή Υπουργών και Πρωθυπουργού ή Προέδρου της Δημοκρατίας από τους  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που θα ψηφίζουν κατά συνείδηση, ώστε να πάψει επιτέλους η υποταγή στο κόμμα ή στο αρχηγιλίκι;>>

Την επόμενη 12-4-11 ο Συνταγματολόγος κ.  Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ και άλλοι 17 στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ διακή-ρυξαν  τεκμηριωμένα ότι η ΥΠΟΓΡΑΦΗ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία  ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Στο ΠΑΡΟΝ δε της ΚΥ17/4/11, σελ.28, ο κ. Δαμωνίδης αναφερόμενος στους ομιλητές της 12-4-11  περί του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ζήτησε  ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για τη σωτηρία της χώρας, που απαιτεί όμως, κατά το ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, την έγκριση ενός νέου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, με πρόταση  ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ γίνεται ΔΕΚΤΟ ότι ο Πρωθυπουργός μας δεν θα αναιρέσει τον ισχυρισμό του (του 2008) περί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ είναι δυνατή η άμεση  ΛΑΪΚΗ πρόταση υπόδειξης εκείνων που θα οριστούν εκπρόσωποι στην ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα συντάξει το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Αυτό θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να αναληφθεί από τους ΑΞΙΟΥΣ πρωτεργάτες και από όλους όσους επιθυμούν και  μπορούν να βοηθήσουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, δεδομένου και του ότι το ΠΑΡΟΝ της ΛΑΜΠΡΗΣ, 24/4/11, σελ.9 &10, δημοσίευσε ότι η ΕΛΛΑΔΑ, με τις συμβάσεις δανεισμού, που είναι εκτός Συντάγματος, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ και κατά συνέπεια πρόωρες ΕΚΛΟΓΕΣ ή και κανονικές δεν ενδείκνυνται πλέον, διότι οι  πλείστοι βουλευτές είναι φαύλοι και ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ μας με τους ίδιους δεν θα ΥΠΑΡΞΕΙ.

Το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με πλειοψηφικό Δημοψήφισμα επί του αριθμού των εκάστοτε εγκύρων ψηφοδελτίων των προηγουμένων ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ θα πρέπει να συμπεριλάβει το  υποχρεωτικό  Δημοψήφισμα για ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΑ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. π.χ. για την μη εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στην πΓΔΜ, για τη μη παράδοση του μισού Αιγαίου μας στην Τουρκία, για το Μνημόνιο, για την Κάρτα του Πολίτη, για την κατάργηση της Ασυλίας των Βουλευτών, για τη μήποτε παραγραφή των κακουργημάτων των καταχραστών δημοσίου χρήματος, κλεπτών ενίοτε, όπως και τον περιορισμό της θητείας των βουλευτών στις 2 ή 3 το πολύ συνόδους της Βουλής με ετήσιες βουλευτικές αποζημιώσεις τις διπλάσιες από εκείνες που ελάμβαναν από την εργασία τους πριν από τις εκλογές και οι οποίες δεν θα ήσαν ποτέ ανώτερες ετησίως από τον 1, 2 ετήσιο συνολικό μισθό ενός ανωτάτου δημοσίου υπαλλήλου ή δικαστικού. Αυτά και όσα άλλα θα προστεθούν από τους Συνταγματολόγους μας.

Στυλιανός Σφακιανάκης, Αξ/κος ε.α., Χημ. Μηχανικός

email

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top