Select Menu


Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK και κρατείται με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης

Σύμφωνα με καταγγελία 32χρονης καμαριέρας, ο 62χρονος μελλοντικός διεκδικητής της προεδρίας της Γαλλίας της επιτέθηκε στην σουίτα του στο Sofitel γυμνός και της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Η καμαριέρα πανικοβλημένη εγκατέλειψε το δωμάτιο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία, η οποία «τσίμπησε» τον επικεφαλή του ΔΝΤ πριν φύγει για τη Γαλλία.
Η καμαριέρα έφυγε αμέσως από το δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία, η οποία πρόλαβε κυριολεκτικά στο παρά πέντε τον επικεφαλής του ΔΝΤ, πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία με πτήση της Air France. Μάλιστα, βιάστηκε τόσο πολύ να φύγει από το ξενοδοχείο, που ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στρος Καν εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο.

Τον Οκτώβριο του 2008, είχε ομολογήσει την «ανάρμοστη σχέση» που είχε με μία υφισταμένη του. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του, τους υπαλλήλους του, αλλά και την «πέτρα του σκανδάλου».

Πριν από λίγες ημέρες, ο επικεφαλής του ΔΝΤ βρέθηκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ επειδή φωτογραφήθηκε να επιβιβάζεται σε μία πανάκριβη Πόρσε.

Οι «ατασθαλίες» μπορεί να στοιχίσουν πολύ ακριβά στον Στρος Καν, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο μελλοντικός διεκδικητής της προεδρίας της Γαλλίας.

Αυτή τη στιγμή ο Ντομινίκ Στρος Καν κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και αναμένεται να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, απόπειρα βιασμού και ομηρία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπράουν. "Αναμένουμε ότι πρόκειται να συλληφθεί επίσημα και να του απαγγελθούν κατηγορίες μέσα σε μια ώρα".

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ δηλώνει αθώος μέσω του δικηγόρου του.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top