Select Menu

Μάλλον διαβάζοντας την έκκληση "Πάμε και μένουμε", περίπου 300 συμπολίτες μας (όχι αυτοί της ομάδας 300Ellines), μετά το πέρας των επεισοδίων και της διαδήλωσης, έμειναν μπροστά στο Σύνταγμα, αποφασισμένοι να μείνουν εκεί, μέχρι να ακουστούν οι φωνές τους.

Εκτυπώστε την παρακάτω προκήρυξη και ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ!

(H ημερομηνία γράφει 22/05, αλλά δεν πειράζει, ας γίνει ΤΩΡΑ!)
Αν καταφέρουμε να γίνουμε 300, τότε θα μπορούμε να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στο Σύνταγμα χωρίς σταματημό, μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας.




Τα αιτήματα είναι σαφή και είναι τα ελάχιστα δυνατά που πιστεύουμε ότι έχουν καθολική αποδοχή και μας ενώνουν.

Και μόνο το δημοψήφισμα είναι αίτημα για περισσότερη δημοκρατία.

Ήδη γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια (πραγματικοί, στον πραγματικό κόσμο και όχι ηλεκτρονικοί) που είμαστε διατεθειμένοι να μείνουμε με βάρδιες στο Σύνταγμα.

Το αίτημα για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, είναι αίτημα ισονομίας αδιαπραγμάτευτο.

Δεν βάλαμε μέσα αιτήματα για το μεταναστευτικό, το σκοπιανό, τα προξενεία και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν πολύ μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού, γιατί τότε θα άρχιζε ο διαχωρισμός σε αριστερούς, δεξιούς, πάνω κάτω κ.λ.π. αφού οι απόψεις διϊστανται.

Αν πετύχουμε το απλό αίτημα για δημοψήφισμα, τότε ανοίγει ο δρόμος για τα υπόλοιπα!

Χθές, ο Θωμάς, ο άνθρωπος της ομάδας που ρίχνει το μεγαλύτερο τρέξιμο από όλους, έφτιαχνε πανό μέχρι τις 1:00 το βράδυ και ήταν στο Σύνταγμα σε μια προσπάθεια ή να "μείνουμε εκεί" που πρότειναν κάποιοι ιστολόγοι, ή να στρατολογήσει ανθρώπους για τις 22 Μάη.

Δεν είναι η προσπάθεια ουτοπική. Στην Αργεντινή, 300 άτομα έκατσαν σε μια πλατεία (δε θυμάμαι το όνομα) και μετά από τρεις ώρες ήταν χιλιάδες.

Δεν είμαστε ανώνυμοι.

Σε όποιον στείλει email να γίνει εθελοντής, του δίνουμε τα στοιχεία μας και ερχόμαστε αμέσως σε επαφή.

Δεν ξέρω αν ο Ελληνικός λαός είναι έτοιμος για τέτοια.
Δεν ξέρω αν θα πετύχουμε αυτή τη φορά.
Ξέρω ότι θα έχουμε (ξανά) προσπαθήσει.

Θέλω να δείτε σοβαρά την προσπάθεια και να βοηθήσετε όσο μπορείτε...

ΕΝΩΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. 

Σκοπός μας είναι να πετύχουμε δημοψηφίσματα και τίποτε άλλο. 



Ο ''Λόγιος Ερμής'' στηρίζει αυτή την προσπάθεια και καλεί όλους τους αναγνώστες να συμμετέχουν. Κατέβασε το παρακάτω συνημμένο, εκτύπωσε το και μοίρασε το σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο - ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΗ!..

Συνημμένο                     Μέγεθος
 prokiriksi 300.pdf               866.74 KB     


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top