Select Menu

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί κανένας να τους εξηγήσει να καταλάβουν δυο πραγματάκια, που δεν θέλει και πολύ μυαλό να τα καταλάβεις. Δεν μπορείς ή δεν θέλεις καί στις δυο περιπτώσεις πραγματικά πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με όλους αυτούς.

Αθλία κυβέρνηση, άθλια αντιπολίτευση …ως πότε ρε ανίκανοι ο Ελληνικός λαός θα πληρώνει την ηλιθιότητά σας;


Έχουμε βαρεθεί να μας κατηγορείτε για ρατσιστές, αλλά αδυνατούμε να καταλάβουμε ποιος και γιατί γέμισε τη χώρα με μετανάστες, που έχουνε πάρει τις δουλειές μας, τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί πολλούς από αυτούς τους δώσατε άτοκα δάνεια και....
τους κάνατε ιδιοκτήτες σπιτιών, τη στιγμή που οι Έλληνες εργαζόμενοι ακόμη μένουν στα ενοίκια.
Αδυνατούμε να καταλάβουμε τι δουλειά έχουν οι κηφήνες της Βουλής, που εμείς πληρώνουμε να τρέχουνε να λύσουνε τα προβλήματα άλλων χωρών, τη στιγμή που εδώ δεν έχουν λύσει ούτε ένα δικό μας πρόβλημα.

Γιατί καταντήσατε την άλλοτε σεβαστή αστυνομία ανενεργή;
Γιατί την ίδια στιγμή, που ένας μετανάστης κινέζος-πακιστανός-μαυρός πουλάει στο πεζοδρόμιο λαθραία τσιγάρα παπούτσια cd και χίλια δυο προϊόντα άνευ τιμολογίων δεν πληρώνει κανένα πρόστιμο και ένας Έλληνας, που έχει μια επιχείρηση, που πληρώνει ΡΕΥΜΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΦΠΑ ΑΓΟΡΩΝ, πληρώνει εργάτες δίνει μεροκάματα και χίλια δυο ποσά που πάνε στο κράτος, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό …και αν βρεθεί με μια απόδειξη, που μπορεί και να μην την έκοψε κατά λάθος, τον "τσεκουρώνετε" .

Μετά είναι επικίνδυνοι οι Έλληνες, μετά είναι ρατσιστές οι Έλληνες, μετά είναι ανίκανοι οι Έλληνες να κρατήσουν επιχείρηση, μετά είναι ανίκανοι οι Έλληνες να κάνουν οικογένεια .
Οι Έλληνες είμαστε απλά για κλάματα, γιατί ακόμη δεν σας έχουμε αρχίσει στις κλοτσιές …αλλά θα γίνει κι αυτό, σας το υποσχόμαστε.

Όποιος δεν καταλαβαίνει ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει και είναι μπροστά από τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, πρέπει να μετανιώνει και βασικά να πηγαίνει και σπίτι του. Δεν μπορεί πρώτα να γλύφουμε κατουρημένες ποδιές και μετά να το παίζουμε και ηγεμόνες.
Οπού δεν πίπτει ο λόγος, θα πίπτει ράβδος.

Δεν θέλετε να μαζέψετε τα σκουπίδια, που φτάνουν μέχρι τον δεύτερο όροφο του διαμερίσματός μου, πολύ καλά …να πάτε στον ιδιωτικό τομέα και να δούμε πόσες μαγκιές θα κάνετε.
Δεν έχετε όρεξη να διδάξετε στα παιδιά μου μαθήματα …να πάτε σπίτι σας.
Έχει καταντήσει αηδία αυτή η τακτική σας. Ζητάτε, ζητάτε ζητάτε και δεν βοηθάτε καθόλου την κατάσταση.

Εμείς οι λοιποί φταίμε, που μένουμε αδρανείς, που δεν έχουμε πάρει την απόφαση να σας στείλουμε από κει που ήρθατε.

Συνεχίζοντας το κείμενο ανησυχιών και προβληματισμών μας, θα προσπαθήσουμε να δούμε μια πιθανή εξέλιξη στη χώρα μας.

Εδώ και μια δεκαετία οι Έλληνες έχουμε χάσει ό,τι κερδίσανε τα τελευταία πενήντα χρόνια οι πατεράδες μας και οι παππούδες. Αυτή η "χασούρα" δεν έχει τερματισμό. Η χώρα, από τη στιγμή της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σπάζοντας τον προστατευτισμό της εθνικής παραγωγής, που της έδινε τη δυνατότητα να ζει με αξιοπρέπεια, άνοιξε το "φράγμα" και το νερό κοντεύει να την πνίξει .

Με ελάχιστούς συνεργάτες-προδότες οι ξένοι κατακτητές μπόρεσαν και σπάσανε όλες τις άμυνες της ελληνικής κοινωνίας.

Κατάφεραν να πείσουν τους εργατικούς Έλληνες ότι είναι υποτιμητικό να εργάζεσαι.
Έτσι σταδιακά είδαμε τις πιο τρελές χρηματοδοτήσεις, αλλά και τα πιο τρελά επιδόματα .
Εκεί που οι παππούδες μας είχανε καρυδιές, αμπέλια, καπνά, σιτάρι, βαμβάκι και μπορούσανε να καλύπτουν την εγχώρια ζήτηση και πολλές φορές κάνανε και εξαγωγές, κάποιοι ψηφίσανε και παροτρύνανε τους γεωργούς να σταματήσουν να παράγουν. Με αμοιβές, οι οποίες φαγωθήκανε μέσα σε λίγα χρόνια, οι Έλληνες πλέον έπρεπε να αγοράζουν τα πάντα από αλλού. Άρχισαν να καταναλώνουν σιτάρι από την Αίγυπτο, ντομάτες από την Τουρκία ,κρεμμύδια και πατάτες από τα Σκόπια …έως και από την Κίνα μας φέρνανε σκόρδα και αλλά τρελά, που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε.

Κάθε ενέργεια δική τους είχε σχεδιασμό …κάθε δική μας είχε προδοσία.
Οι αποφάσεις που έπαιρναν οι ξεπουλημένοι ηγέτες μας είχαν στόχο να γεμίσουν τις τσέπες τους και σκοπό να μας αφανίσουν.

Οι αποφάσεις των υπερατλαντικών εχθρών μας είχαν συνοχή και μεθοδικότητα.
Αφανίσανε την παραγωγή μας, στήσανε τα πολυκαταστήματα τους, μας φέρανε τα βλαβερά εμπορεύματα–προϊόντα τους και στη συνέχεια μας φορτώσανε με τις αρρώστιες τους, που μπορούν και τις παράγουν στα δικά τους εργοστάσια για να μας πουλήσουν τα δικά τους πανάκριβα φάρμακα, που τα περισσότερα είναι συνταγές απλές δικές μας, τις οποίες τις πατεντάρανε και μας απαγορεύουν να τις κάνουμε.

Στις λαϊκές αγορές ελάχιστοί παραγωγοί βγάζουν καθαρά προϊόντα και αυτοί οι λίγοι τις περισσότερες φορές, εν αγνοία τους, τα έχουν ποτίσει με τα φυτοφάρμακα των "φίλων" μας.
Όλα αυτά, όσοι θέλανε να καταστρέψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, τα μεθοδεύανε πάντα με συμμάχους όλους εκείνους που ο ελληνικός λαός μάλωνε στα καφενεία με τους φίλους του και με τους αδερφούς του γι' αυτούς.

Όλους αυτούς, που τους εμπιστευτήκαμε, που τους πιστέψαμε, που τους ψηφίσαμε.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πολιτικός που ψηφίστηκε τα τελευταία χρόνια και να μην είναι συνυπεύθυνος.

Σειρά είχανε όσα έκαναν τους Έλληνες να είναι υπερήφανοι …όλες οι ΔΕΚΟ.
Με την ίδια μέθοδο κι εκεί, άρχισαν να υπερχρεώνουν τον προϋπολογισμό, να δίνουν μεγάλες προμήθειες, μεγάλους μισθούς, παράξενα επιδόματα και έτσι, ενώ είχανε τεράστια ελλείμματα, συνεχίζανε σε αγορές και σε σπατάλες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διευθυντής του ΤΕΒΕ, ο οποίος έχει στο γραφείο του χαλί των 30.000 ευρώ και στα τελευταία 5 χρόνια το άλλαξε τρεις φορές.

Όλα αυτά τα πληρώνανε οι ασφαλισμένοι. Όταν το ταμείο φαλίρισε, αρχίσανε τις αυξήσεις στους ασφαλισμένους, Όταν κι αυτό δεν έφτανε, τότε βάλανε χέρι και στα λεφτά του ΙΚΑ.
Με κανένα πρόγραμμα, παρά μόνον με τη σπατάλη των οικονομιών δεκαετιών, "αλωνίζανε" όλοι όσοι περιφερόταν γύρω από τον δημόσιο πλούτο.

Με απευθείας ανάθεση και χωρίς καμία έρευνα αγοράς χρεοκοπήσανε δήμους και κοινότητες, πληρώνοντας σε ημετέρους εκατονταπλάσια ποσά για παροχές και είδη, όπου παίρνανε και οι ίδιοι προμήθειες.

Όλα αυτά είχανε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος επιβίωσης και οι Έλληνες απλά, για να επιβιώνουν, να χρειασθεί να δανειστούν.

Απλόχερα οι τράπεζες -και χωρίς αντίκρισμα- τους έδιναν δάνεια, τα οποία εκ των προτέρων δεν θα μπορούσαν οι Έλληνες να επιστρέψουν, αλλά οι τράπεζες, σύμμαχοι των υπερατλαντικών εχθρών, θα παίρνανε από τον καθένα ό,τι σε αντίθετη περίπτωση δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουν με κανένα χρηματικό ποσό. Θα το παίρνανε για τζάμπα.

Ένα χωράφι, ένα σπίτι, έναν ελαιώνα, ένα εργοστάσιο.
Άνεργοι, χρεωμένοι, απογοητευμένοι πλέον οι Έλληνες, με πεσμένο το ηθικό, είναι "έτοιμοι" από τους εχθρούς τους για το τελικό σχέδιο. Να τους διώξουν από τη χώρα τους, αλλά το πιο σημαντικό …όχι να τους διώξουν, αλλά να φύγουν μόνοι τους.

Μεγάλη επιτυχία για όσους το σχεδιάσανε …μπορούμε να το ομολογήσουμε.
Έτσι η νεολαία, μετά από προπαγάνδες της τηλεόρασης, που διαφημίζουν για το πόσο καλά είναι όσοι φύγανε από τη χώρα, σκέφτεται να μεταναστεύσει. Οι αγγελίες όλο και πυκνώνουν για εργασία στο εξωτερικό.


Γιατί όμως τα γράφουμε όλα αυτά;

Γιατί εμείς δεν σκοπεύουμε να τους κάνουμε τη χάρη. Δεν σκοπεύουμε ν' αφήσουμε τη χώρα όσα δολάρια και να μας τάξουνε οπουδήποτε, γιατί την πατρίδα μας την αγαπάμε, την πονάμε και εδώ σκοπεύουμε ν' αφήσουμε τα κόκαλα μας, όπως και οι προπαππούδες μας, οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας.

Σ' αυτήν τη ζωή δεν αρκεί να θέλεις …πρέπει και να μπορείς …πρέπει να προσπαθείς …πρέπει ν' αγωνίζεσαι. Όλα τα "θέλω" πρέπει να έχουν κι ένα "πρέπει" …και ένα σχέδιο δράσης.
Το κείμενο αυτό θα προσπαθήσει να γίνει ένα σχέδιο δράσης. Ένα μικρό αρχικό όραμα δράσης για όσους μπορούν, θέλουν κι αντέχουν να μείνουν στην Ελλάδα και αυτό πιστέψτε μας δεν είναι εύκολο.
Έχουμε μελετήσει έχουμε συγκρίνει και αποφασίσαμε ότι το ΕΑΜ.β' έχει αυτήν τη στιγμή ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας από τους ξένους κατακτητές.

Το πλήρες πρόγραμμα του Παναγιώτη Τραϊανού το διαβάσαμε, το πιστέψαμε και το στηρίζουμε. Μπορείτε να το διαβάσετε κι εσείς στις σελίδες www.eamb.gr ή www.eamb-ydrohoos.blogspot.com
Από τη στιγμή που θα συμφωνήσουμε πως όλοι αυτοί, οι οποίοι βρίσκονται σήμερα καθημερινά στους δέκτες των τηλεοράσεων, μας προδώσανε, δεν μένει τίποτα άλλο στο ν' αρχίσουμε να τους δείχνουμε με τις πράξεις μας το πόσο ανεπιθύμητοι είναι.

Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει ν' αρχίσουμε να βγαίνουμε από το σπίτι μας καθημερινά, για να κάνουμε γνωστό το ΕΑΜ.β'.

Θα πρέπει καθημερινά να πιέζουμε τις Τράπεζες.
Θα πρέπει καθημερινά να πιέζουμε τη δικαστική εξουσία να κάνει το καθήκον της.
Θα πρέπει να κερδίζουμε κάθε μέρα και μια μάχη με τους κερδοσκόπους της αγοράς.
Θέλουνε τη βενζίνη να την κάνουνε 2 ευρώ; …όλοι έξω από τα βενζινάδικα!!
Θέλουνε τη φέτα 10 ευρώ; …όλοι μέσα στα σούπερ μάρκετ!!! Χιλιάδες καρότσια φορτωμένα και στα ταμεία τα αφήνουμε και δεν πληρώνουμε …όπως κάνανε οι φίλοι από την Κατερίνη.
Θέλουνε τα διόδια να τα έχουνε ιδιώτες τζαμπατζήδες τύπου Μπόμπολα; …σηκώνουμε τις μπάρες και "πληρώνουμε" με το χαμόγελο μας, γιατί τα έχουμε πληρωμένα όλα.

Όπως συνεχίζει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ.
Οι τράπεζες πουλάνε κάρτες σωτηρίας με 20% τόκους; …όλοι έξω από αυτές, μέχρι ν' αναγκαστούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα …αυτά, τα οποία θα βάλουμε εμείς και όχι οι Εβραίοι δικηγόροι τους με τα ψιλά γράμματα.

Αν πραγματικά θέλουμε να μείνουμε στην Ελλάδα μας, πρέπει ν' αγωνιστούμε όπως αγωνιστήκανε όσοι κατά καιρούς ζήσανε σ' αυτόν τον ιερό χώρο του πλανήτη μας.
Αν πάλι δεν θέλουμε να ζούμε εδώ, τότε δυστυχώς δεν αξίζουμε να ονομαζόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τότε καλή μετανάστευση …εμείς απλά δεν φεύγουμε από την Ελλάδα.

Άγγελοι Ελλήνων
9-4-2011

Υ.Γ με ψωμί και νερό θα την βγάζουμε αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top