Select Menu

 ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Πλέον και έπειτα απο την συμβολή όλων σας το πρόβλημα  στο facebook  αποκαταστάθηκε και μπορούμε ξανά να μοιραζόμαστε τα άρθρα μέσω του share στο τέλος της σελίδας.


Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον χρόνο που αφιερώσατε και την πολύτιμη βοήθεια σας.

Πολλοί χρήστες μας αναφέρανε ενα ζήτημα με το να μοιραστούν άρθρα μας μέσω του share on facebook στον τοίχο τους. Το θέμα ξεκίνησε κάποια στιγμή το πρωί , στις 7 Απριλίου, 2011.
  
Το Facebook δεν μας ειδοποιεί ότι αυτό θα συμβεί, και πλέον έχω επίγνωση του θέματος και θα κάνω ότι μπορώ για να το λύσουμε.
Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι το Facebook να συνειδητοποιήσει αυτό το λάθος, και να το αποκαταστήσει.

Εδώ μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς:

1. Όταν μοιράζεστε ένα άρθρο μέσω του share on facebook, κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Ενημερώστε μας" ("Let us know") στο μήνυμα σφάλματος που θα σας εμφανιστεί στο Facebook όταν προσπαθήσετε να αναπαράγεται το άρθρο, έτσι ώστε το facebook να καταλάβει ότι δεν πρόκειτε για κακόβουλο υλικό-spam.

2. Πηγαίνετε σε αυτό το σύνδεσμο: http://www.facebook.com/topic.php?topic=16482&uid=31987371885 και αναφέρετε το σφάλμα εδώ, καθώς αυτή είναι η επίσημη σελίδα για την ομάδα της ασφάλειας του Facebook, και θέλουμε να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το θέμα. Μπορείτε να γράψετε είτε στα Ελληνικά είτε στα αγγλικά.

Ελπίζω και εύχομαι να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε πάλι ελεύθερα να διακινούμε τα άρθρα.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη για όποια αναστάτωση.

Φιλικά
Γιάννης

YΓ Mέχρι να αποκατασταθεί το share on facebook, μπορείτε να μοιράζεστε τα άρθρα απο την αρχική σελίδα του ιστολογίου κάνοντας Like (Μου αρέσει.).


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top