Select Menu


Δεν είναι πατριωτικό να μικραίνεις την πατρίδα.
Πατριωτικό είναι να την μεγαλώνεις και να την υπερασπίζεσαι!!!

Το παιχνίδι είναι πολύ καλά στημένο πριν από ένα μήνα όλα κυλούσαν ομαλά σε σχέση με το μνημόνιο, κανένα πρόβλημα και το 2012 θα βγαίναμε και πάλι στους τοκογλύφους όπως μας έλεγαν.
Είχαμε αρχίσει να βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ μας ελεγαν και ξαφνικά όλα άλλαξαν από εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά κατ αυτούς και σε ότι έχει σχέση με το μνημόνιο γυρίσαμε και πάλι στο σκηνικό προ τις υπογραφής του μνημονίου.


Τι έγινε ξαφνικά? Τι άλλαξε πως έπεσαν έξω τόσοι περισπούδαστοι οικονομολόγοι? Τίποτα απολύτως τίποτα ,το θέμα είναι ότι πρέπει να συνεχιστή η εφαρμογή του μνημονίου και αφού ξεπούλησαν τους εργαζόμενους τους αφαίρεσαν όλα τα κεκτημένα ετών ήρθε η σειρά του ξεπουλήματος όλης, τις δημόσιας περιουσίας και όταν λέμε δημόσια περιουσία εννοούμε πρωτίστως ότι έχει να κάνει με κερδοφόρους οργανισμούς κοινής ωφέλειας βλέπε ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ κτλ και δευτερεύοντος με ακίνητη περιουσία .

Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε το πρόβλημα, ο Παπανδρέου φοβούμενος την οργή του λαου από αυτή την κίνηση ήρθε σε συνεννόηση με το ΔΝΤ τους έβαλε να ανακοινώσουν αυτοί το ξεπούλημα τις πατρίδος μας για να ψαρέψει αντιδράσεις και να έχει το περιθώριο χειρισμού τις υπόθεσης. Βλέποντας λοιπόν την αντίδραση του λαου κατά πρώτον και των δικών του βουλευτών σε δεύτερη φάση θορυβήθηκε και αυτός και οι τροικανοι που ενδιαφέρονται για την αγορά των πλουτοπαραγωγικών πηγών τις χώρας μας σε τιμή ευκαιρίας .

Σε αυτό το σημείο αρχίζει το θέατρο, βγαίνει λοιπόν ο Παπανδρέου και για να κατευνάσει τα πνεύματα και να ρίξει τους τόνους υπόσχετε ότι θα φέρει νόμο που θα απαγορεύει την εκποίηση δημόσιας γης (αποκλείω την περίπτωση να πράξει κάτι τέτοιο αλλά και να το πράξει λίγη σημασία έχει από την στιγμή που μπορεί να εκχωρήσει προς εκμετάλλευση οτιδήποτε με συμβόλαια 99 ετών και να θεσει μέσα σε αυτά όρους με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχετε το δικαίωμα στον ενοίκιαστη να παρατείνει το μίσθωμα).Οι τροοικανοι φοβούμενοι πως ο Παπανδρέου κάνει πίσω στα συμφωνημένα του τραβούν το αυτί και του διαμηνύουν ότι δεν έχει να περιμένει τίποτα περισσότερο σε περίπτωση αθέτησης των συμφωνημένων.

Ο Παπανδρέου συνεπικουρούμενος από τα ΜΜΕ δραματοποιεί σκόπιμος την κατάσταση και όλοι περιμένουμε πλέον την 25 Μαρτίου όποτε θα μας ανακοινωνόταν όπως εντέχνως είχαν αφήσει να εννοηθεί η επίσημη πτώχευση της χώρας και ξαφνικά ω του θαύματος μας ανακοινώθηκε ότι οι δανειστές μας έκαναν πίσω, μας επιμήκυναν τον χρόνο αποπληρωμής και μας μείωσαν ένα τις εκατό το επιτόκιο δανεισμού, πράγματα τα όποια ήταν γνωστά ότι θα συμβούν μας τα παρουσίασαν σαν νίκη με μια όμως προϋπόθεση στις 25 του Μαρτίου που θα πάει ο Παπανδρέου στην σύνοδο κορυφής να τους έχει έτοιμη την λίστα με τους προς εκποίηση οργανισμούς κοινής ωφελείας σε πρώτη φάση. Βιάζονται βλέπετε οι άνθρωποι να μας σώσουν όπως ακριβώς θα βιάζονταν και ένας κοινός τοκογλύφος εγκληματίας .

Ερχόμενος λοιπόν πίσω στην Ελλάδα θα προσπαθήσει να μας πείσει ποσό πατριωτικό θα είναι να ξεπουληθούμε στους τοκογλύφους δανειστές μας έναντι πινακίου φακής. Αυτό θα προσπαθήσουν να μας το εμπεδώσουν καλυτέρα οι εδώ συνεργάτες των τοκογλύφων, βλέπε τραπεζίτες, εφοπλιστές, καναλαρχες και λοιποί βιομήχανοι μεγαλοπατριώτες που ενδιαφέρονται πολύ για την χωρα, αλλά πολύ περισσότερο για τα κέρδη τους και για τα ομόλογα που έχουν επενδύσει και που σε μια ενδεχόμενη πτώχευση τα χάνουν όλα, για αυτό θέλουν να πληρώσουμε εμείς τα χρέη πού αυτοί δημιούργησαν.

Ρωτώ λοιπόν κάθε καλοπροαίρετο αναγνώστη οποιουδήποτε κόμματος. Τι είναι η πατρίδα χωρίς τις πλουτοπαραγωγικές πήγες ? Εάν η πάτριδα μας δεν ελέγχει τις πλουτοπαραγωγικές πήγες και την δημόσια περιουσια και αυτα περάσουν στα χέρια του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου εμείς θα είμαστε απλά οι εξαθλιωμένοι πελάτες και εργατες τους και αυτοί με την ισχύ που θα έχουν αποκτήσει λόγο των προδοτικών πολιτικών, με κορύφωση τον έσχατοπροδότη Παπανδρέου θα ορίζουν από μόνοι τους τι είναι πατρίδα, πια είναι η πατρίδα και πόση είναι η πατρίδα ανάλογα με τα συμφέροντα τους .ΣυνΕλληνες θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί η χωρα μας από μια πολιτική κάστα προδοτών?

Θα επιτρέψουμε να γίνουμε πρόσφυγες στην πατρίδα μας? Θα επιτρέψουμε να γίνουν τα παιδιά μας οι σκλάβοι της νέας τάξης πραγμάτων έτσι όπως την οραματίζονται για εμάς οι πέραν του ατλαντικού μέντορες του προδότη Παπανδρέου? Εγώ λέω δυνατά όχι, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο και υγιέστερο κομμάτι τις κοινωνίας μας λέει και αυτό όχι. Δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα της πατρίδας μας και δεν θα γίνουμε πρόσφυγες στη χωρα μας, ούτε θα μεταναστεύσουμε σε άλλη χωρα. Εμείς εδώ γεννηθήκαμε εδώ θα πεθάνουμε και εάν παραστεί ανάγκη θα δώσουμε και την ζωή μας ακόμα για να υπερασπίσουμε την γη των προγονών μας ,την γη την δική μας, την γη των παιδιών μας .

Ας φύγουν αυτοί που έτσι και αλλιώς δεν ήταν και δεν αισθάνθηκαν ποτέ Ελληνες και το αποδεικνύουν καθημερινά με της πράξεις τους .Τους λέμε λοιπόν, η πατρίδα δεν πωλείτε έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Ας ενωθούμε όλοι σαν σαν ένα ποτάμι σαν ένα ορμητικό τσουναμι που θα πνίξει τα πάντα στο πέρασμα του και ας τους δώσουμε σαν Ελληνες την απάντηση που έχουμε δώσει και στο παρελθόν σε όλους τους εχθρούς τις χώρας μας. Μόλων λαβε ξευτιλισμένοι προδότες, σύγχρονοι εφιάλτες .Ολοι στον αγώνα κάτω οι κομματικές ταμπέλες που τόσο κακό έχουν κάνει στην χωρα

Δεν είναι πατριωτικό να μικραίνεις την πατρίδα,
πατριωτικό είναι να την μεγαλώνεις και να την υπερασπίζεσαι!!!

Εμείς απο την άλλη καθομαστε και θα καθόμαστε και δεν πρόκειται να κουνήσουμε ρούπι από τις ωραίες μας καρέκλες γιατί πάντα θα μας πετάνε ένα ξεροκόματο και θα κουνάμε την ουρά μας ακόμα κι αν αυτό το ξεροκόματο είναι το μοναδικό μας φαγητό. γιατί δεν θυμόμαστε πια τι είναι η πατρίδα μας, γιατί η ξενομανία μας έχει κτυπήσει κόκκινο εδώ και δεκαετίες, όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου βλέπεις πινακίδες γραμμένες στα αγγλικά, γιατί τρέχουμε ακόμα και σήμερα να προτιμούμε το εισαγόμενα (από τρόφιμα μέχρι ρούχα, αυτοκίνητα, ποτά, μουσική, εργαλεία, συμπεριφορές).

Γιατί εμείς πρώτοι ζητήσαμε την παγκόσμια διακυβέρνηση πριν από τους πολιτικούς. Εμείς με τη συμπεριφορά μας που πάντα βλέπαμε στους ξένους το πιο σωστό κράτος, την πιο σωστή εκπαίδευση, την πιο σωστή συμπεριφορά, όλα σωστά τα βρίσκαμε στους ξένους και πάντα κοροϊδεύαμε τους συντοπίτες μας (το δημόσιο δεν λειτουργεί, η διαπλοκή βασιλεύει, η παιδεία είναι χάλια, δεν παράγουμε τίποτα) πριν τα πούνε οι πολιτικοί τα είπαμε εμείς: στα καφενεία, στα γραφεία, στα κτήματα...

Και πάντα βγάζαμε τον εαυτό μας απέξω: Φταίει ο γιατρός που παίρνει φακελάκι, φταίει ο δάσκαλος που αδιαφορεί για τους μαθητές του, φταίει ο αγρότης που δεν παράγει και ΠΟΤΕ δεν φταίω ΕΓΩ που ξέρω αλλά δεν μιλώ. Εγώ δεν φταίω, αλλά ψηφίζω κάφρους γνωστούς ηθοποιούς, αθλητές, πόρνες και τους δίδω το δικαίωμα να μου κανονίζουν τη ζωή επειδή με κάνουν να γελώ στις ταινίες τους, επειδή με διασκεδάζουν στον ελεύθερο χρόνο μου, επειδή με συγκινούν όταν αθλούνται, επειδή με.....

Εγώ δε φταίω που πάει η χώρα κατά διαόλου, οι άλλοι φταίνε, αφήστε με να ψωνίσω γερμανικά, γαλλικά, αμερικάνικα, τούρκικα κλπ προϊόντα διότι είναι καλύτερα από τα ελληνικά. Εγώ δε φταίω που τα φάγανε οι πολιτικοί, με ενημέρωσε κανένας γι αυτό ποτέ; και τώρα που το έμαθα τι θέλετε να κάνω; να τους τιμωρήσω εγώ; Δεν υπάρχει κράτος;

Αφήστε με ήσυχο. Για ποιά χώρα μιλάτε; Την έχουμε ήδη ξεπουλήσει, τουλάχιστο 30 χρόνια πριν. Τώρα ρίχνουμε το χώμα πάνω από το μνήμα της και ψιλογκρινιάζουμε. Αλλά κατά βάθος ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Ούτε εσένα που γράφεις τον πόνο σου στα μπλογκς, ούτε εμένα που τα διαβάζω.

ΓΙΑΤΙ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ;

όλα τα άλλα είναι εύκολα και μόνο θλίψη προκαλούν............

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top