Select Menu


Ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών ζήτησε από τους Αμερικανούς να μην αναμιγνύονται στις υποθέσεις της Λιβύης και να τις αφήσουν στους Ευρωπαίους, επειδή υπάρχει κίνδυνος να ενισχυθεί ο ισλαμικός φονταμενταλισμός. 

 

"Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η Λιβύη δεν θα γίνει ένα νέο Αφγανιστάν, αλλά οι Αμερικανοί πρέπει να ηρεμήσουν", τόνισε ο Ρομπέρτο Μορόνι στη διάρκεια συνάντησης της Λέγκας του Βορρά, της οποίας είναι μέλος. 

 

"Είμαστε εκεί. Η Ευρώπη είναι εκεί και θα ήταν καλύτερα αν παίρναμε τα πράγματα στα χέρια μας", πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας πως πρέπει να αποφευχθεί η εισροή χιλιάδων μεταναστών από την Λιβύη στην Ευρώπη. 

 

Την Πέμπτη, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ εξετάζουν "όλες τις εναλλακτικές λύσεις", συμπεριλαμβανομένων και στρατιωτικών, για την αντιμετώπιση της κρίσης στη Λιβύη. 


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top